İnşAllah olmam36 saat sonra iliski oneriyor doktor geneldede 15 gun sonra adet olunuyor canim ama ins olmazsin
Aynen öyle bazen o testlerde cikmayabiliyoBugun 17. Gün iki gün once yapilan negatif sonuçlu test. Ama hala süren gebelik belirtileri... Teste inanip inanmamak arasinda kalan ben.. Zor bir süreç... Sabırsız bekleyiş... Allah tan umut kesilmez... "Ol" derse olur...
Benim ilk gebeligim de testte cikmadigi icin kendimi kollamadim ve düşük olmuştu canim. Hem de erken test yaptim iki gün önce ama pisman oldum. Ozellikle de erken test almamak lazim para bosa gidiyor ve yaniltabiliyor. Tabi benim daha belli degil belki sonuc doğrudur ama simdiye kadar edet olmam gerekmez miydi 17 gün olduBugun 17. Gün iki gün once yapilan negatif sonuçlu test. Ama hala süren gebelik belirtileri... Teste inanip inanmamak arasinda kalan ben.. Zor bir süreç... Sabırsız bekleyiş... Allah tan umut kesilmez... "Ol" derse olur...
Fazla gecikmiş bence kan testi yaptirmalisinB
Benim ilk gebeligim de testte cikmadigi icin kendimi kollamadim ve düşük olmuştu canim. Hem de erken test yaptim iki gün önce ama pisman oldum. Ozellikle de erken test almamak lazim para bosa gidiyor ve yaniltabiliyor. Tabi benim daha belli degil belki sonuc doğrudur ama simdiye kadar edet olmam gerekmez miydi 17 gün oldu
Yarin sabah da olmazsam gidip tahlil verecegim canim. Hayırlısı Allah tan insallah pozitif cikar. Sen de igne vurulmustun dimi kac gün olduFazla gecikmiş bence kan testi yaptirmalisin
Ben dün oldum ilk defa merak ettim ne zaman ilişkiye girmem gerektiğini falan bilmiyorum cunkuYarin sabah da olmazsam gidip tahlil verecegim canim. Hayırlısı Allah tan insallah pozitif cikar. Sen de igne vurulmustun dimi kac gün oldu
İnşAllah hayırlı haber alirsinYarin sabah da olmazsam gidip tahlil verecegim canim. Hayırlısı Allah tan insallah pozitif cikar. Sen de igne vurulmustun dimi kac gün oldu
Ama şimdi korktum kullanmasam mi4defa klomen kullanımı sonucunda hamile kalamamakla beraber sağ yumurtalıkta çikolata kisti oluştu. Soğan kürü yaptım kistten kurtulmak için. 3.kürden sonra hamile kaldım. Şu an 2buçuk aylık Bir oğlum var. Klomenle çatlatma iğnesiyle hormonlarınızı altüst etmeyin.
İlk defa kullanacaksan dene tabii ki. Ama hiçbir sorun yoksa eşinde ve sende, çok da zorlama derim. Benim gibi 4defa yapma mesela.. düzgün giden hormonları da bozuyoruz fazla müdahale edinceAma şimdi korktum kullanmasam mi
Eşimle ilişkiye girerken farkettim akintim var süt beyaz koyu kıvamlı ama yapışkan değil acaba bu neyin belirtisi4defa klomen kullanımı sonucunda hamile kalamamakla beraber sağ yumurtalıkta çikolata kisti oluştu. Soğan kürü yaptım kistten kurtulmak için. 3.kürden sonra hamile kaldım. Şu an 2buçuk aylık Bir oğlum var. Klomenle çatlatma iğnesiyle hormonlarınızı altüst etmeyin.
Tabi ki de ihtimal her zaman var, hatta akıntı hamilelik belirtisi de olabilir.Hmm hamile olma ihtimalim var mi yaa çok istiyoruz çocuk
Ayy İnşAllah yaa mutlu haberi sizlerle paylasirim dua edin ne olurTabi ki de ihtimal her zaman var, hatta akıntı hamilelik belirtisi de olabilir.
Inşallah canım, Allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin, Amin. Ben bugün adet oldum :), sinir oldum yine, ama burda hamileyim diyenleri duydukça bir umutla tekrar başlıyorumAyy İnşAllah yaa mutlu haberi sizlerle paylasirim dua edin ne olur
Evet ben de İnşAllah sana umut olurumInşallah canım, Allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin, Amin. Ben bugün adet oldum :), sinir oldum yine, ama burda hamileyim diyenleri duydukça bir umutla tekrar başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?