Amin cnm ben zaten dupbaston. Die bir ilac kullaniyorum o ilacin bitmesine 3bgun var ilac bittinden uc gun sorlnra gebelik olusmasanzaten adet olursun dedi dr yani 6 gun bekliycem daha olmazsam eger adet biraz daha beklerim nette arastuemaktan artik uykularim kacti valla dedigin gibi sabirla bekliyorum rabbim bizleri bos cevirmesin insAynen canim ilk zamanlar pozitif gosterip yaniltabilir bi da sonra bayal kirikligina sebep olabilir. Gercekten beklemesi çok zor bir süreç. Insallah Rabbim gonlumizdeki duaya karşılık verir bu ay. Ben akillandim artik adet tarihimden önce test yapmayacağım.
Amin canim insallahAmin cnm ben zaten dupbaston. Die bir ilac kullaniyorum o ilacin bitmesine 3bgun var ilac bittinden uc gun sorlnra gebelik olusmasanzaten adet olursun dedi dr yani 6 gun bekliycem daha olmazsam eger adet biraz daha beklerim nette arastuemaktan artik uykularim kacti valla dedigin gibi sabirla bekliyorum rabbim bizleri bos cevirmesin ins
Umutsuz da olunmuyor tabi ama pek umudum yok. Dün erken gebelik testi yaptim negatif cikti daha ne olsun... Sanirim adet olacagimCanim genelde 15 gun sonra test yap demisti doktor ben yaptim negatif cikti o aksamda adet oldum ins sen hamikesindir
Amin canim amin... Ben 2.5 senede kendiliginden iki kere gebe kaldim ama düşük oldu. Ilk defa bu ay tedavi gördüm ama sanirim boşa çıktı. Zaten kocamla karar verdik doktorla da görüştük adet olursam hemen aşılama tedavisine geçeceğiz. Zaman kaybetmek istemiyoruz Rabbim verir insallah cok ihtiyacimiz var bir bebeğeIns olmazsin canim ya bende gecen ay kullandim 15.gun adet oldum cok uzuldum simdi klomen alicam tekrar igne kullancam allah herkese hayirli bebisler versin
Canim bursada özel bir hastaneye gidiyorum ben. Aşılamaya gerek yok dedi doktorum ama ben bazi özel ailevi durumlari anlatinca ikna oldu. Rabbim verecek tabi ama ben de artik parasini düşünmüyorum olsun istiyorumNerdeki hastaneye gidiyosun benim doktor üc ay kullan dedi klomen bende asilamaya gecmek istedim ama gittgim hastanede asilama yapilmiyormus
Canim bursada özel bir hastaneye gidiyorum ben. Aşılamaya gerek yok dedi doktorum ama ben bazi özel ailevi durumlari anlatinca ikna oldu. Rabbim verecek tabi ama ben de artik parasini düşünmüyorum olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?