klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Amin cnm ben zaten dupbaston. Die bir ilac kullaniyorum o ilacin bitmesine 3bgun var ilac bittinden uc gun sorlnra gebelik olusmasanzaten adet olursun dedi dr yani 6 gun bekliycem daha olmazsam eger adet biraz daha beklerim nette arastuemaktan artik uykularim kacti valla dedigin gibi sabirla bekliyorum rabbim bizleri bos cevirmesin ins

Ama sanki adet olacakmis gibi hissediyorum usume titreme basladi bu sabahtan bu tarafa adetime yakin genelde oyle olurum umudum yok pek acikcasi

Amin canim insallah

Bayanla birsey sorcam yardimci olun ben 3 yildir evliyim 2 yildir hamile kalamiyorum neyse doktora gittim klomen verdi adetimin 3.gunu sabah aksam 5gün boyunca kullandim ve iki gun sinra gldoktora gittim 3 tane yumurtam olusmus 19 21 23 ole dedi doktor sonra catlama ignesi verdi ama 15 gun sonra test yaptim negatif cikti ogunde adet oldum gece ama adetim 2 gun surdu normalde 3bucuk gun suriyo neden bole olmustur igneden mi acaba

Bayanla birsey sorcam yardimci olun ben 3 yildir evliyim 2 yildir hamile kalamiyorum neyse doktora gittim klomen verdi adetimin 3.gunu sabah aksam 5gün boyunca kullandim ve iki gun sinra gldoktora gittim 3 tane yumurtam olusmus 19 21 23 ole dedi doktor sonra catlama ignesi verdi ama 15 gun sonra test yaptim negatif cikti ogunde adet oldum gece ama adetim 2 gun surdu normalde 3bucuk gun suriyo neden bole olmustur igneden mi acaba

Evet canım bende 2 ay once vuruldum iğneyi bütün adet düzenimi değiştirdi gayet normal sen yinede dikkat et ağır kaldırma ayakların hep sıcak olsun

Selam kizlar bisey soracağım lütfen cevaplayin. Ben 13 ocakta ignemi vuruldum yani o günü de sayarsak bugun 16. Günüm oluyor. Dün esimin israrlarina dayanamayip erken gebelkk testi alıp yaptım
ama negatif çıktı. Ama hala adet de olmadim... Şimdi eger hamileysem testte neden cikmadi. Eger hamile degilsem benim hangi gün adet olmam gerekiyor? Kafamda deli sorular.....

Canim genelde 15 gun sonra test yap demisti doktor ben yaptim negatif cikti o aksamda adet oldum ins sen hamikesindir

Canim genelde 15 gun sonra test yap demisti doktor ben yaptim negatif cikti o aksamda adet oldum ins sen hamikesindir
Umutsuz da olunmuyor tabi ama pek umudum yok. Dün erken gebelik testi yaptim negatif cikti daha ne olsun... Sanirim adet olacagim

Ins olmazsin canim ya bende gecen ay kullandim 15.gun adet oldum cok uzuldum simdi klomen alicam tekrar igne kullancam allah herkese hayirli bebisler versin

Ins olmazsin canim ya bende gecen ay kullandim 15.gun adet oldum cok uzuldum simdi klomen alicam tekrar igne kullancam allah herkese hayirli bebisler versin

Amin canim amin... Ben 2.5 senede kendiliginden iki kere gebe kaldim ama düşük oldu. Ilk defa bu ay tedavi gördüm ama sanirim boşa çıktı. Zaten kocamla karar verdik doktorla da görüştük adet olursam hemen aşılama tedavisine geçeceğiz. Zaman kaybetmek istemiyoruz Rabbim verir insallah cok ihtiyacimiz var bir bebeğe

Nerdeki hastaneye gidiyosun benim doktor üc ay kullan dedi klomen bende asilamaya gecmek istedim ama gittgim hastanede asilama yapilmiyormus

Nerdeki hastaneye gidiyosun benim doktor üc ay kullan dedi klomen bende asilamaya gecmek istedim ama gittgim hastanede asilama yapilmiyormus
Canim bursada özel bir hastaneye gidiyorum ben. Aşılamaya gerek yok dedi doktorum ama ben bazi özel ailevi durumlari anlatinca ikna oldu. Rabbim verecek tabi ama ben de artik parasini düşünmüyorum olsun istiyorum

Klomen kullandım bu gun catlatma iğnesi oldum ilişkiye ne zaman girmeliyim doktor bi şey söylemedi yada hangi gün adet olurum

36 saat sonra iliski oneriyor doktor geneldede 15 gun sonra adet olunuyor canim ama ins olmazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…