- 3 Kasım 2018
- 38
- 21
- 3
- 35
- Konu Sahibi 8bebegimicin8
-
Canım aynı gün iğne olmuşuz. Dün ve önceki gün yaptığum testler yok gibiydi bugün ikinci çizgiyi net gördüm. Benim belli oldu sende yapsan eğer hamileysen çıkarmrb.
ben ekimin 14 ünde klomen kullandım 5 gün günde 2 kez ve ekimin 23 ünde çatlatma iğnesi oldum doktorumun söylediği günleri de değerlendirdik.
yalnız dünden beri adet olacakmış gibi bir his var ağrı şeklinde ara ara oluyor.
adet sancısı çekip hamile olan varmı acaba.
15 aydır bebek istiyoruz her türlü testi yaptırdık sorun olmamasına rağmen olmadı bir türlü. benim gibi olup hamile kalan varrmı ? bu adet sancıları umudumu kestiriyor bana
akşam idrarımla yapsam çıkar mı acabaCanım aynı gün iğne olmuşuz. Dün ve önceki gün yaptığum testler yok gibiydi bugün ikinci çizgiyi net gördüm. Benim belli oldu sende yapsan eğer hamileysen çıkar
birde senin de adet olacakmış gibi hislerin oldu mu inşallah hamilesindir canımCanım aynı gün iğne olmuşuz. Dün ve önceki gün yaptığum testler yok gibiydi bugün ikinci çizgiyi net gördüm. Benim belli oldu sende yapsan eğer hamileysen çıkar
Valla ben sabah ikinci idrarla yaptım. İlk değildi yani. Dün ve önceki gün yaptıklarım ilk idrardıakşam idrarımla yapsam çıkar mı acaba
Evet canım. Gazla birlikte adet olacakmışım gibi ağrım var..göğüs ağrım şişliğim çok fazla ve ayaklarım üşüyorbirde senin de adet olacakmış gibi hislerin oldu mu inşallah hamilesindir canım
yaa çok sevindim hayırlısıyla al çocuğunu kucağına inşallah evde bir tane test vardı gidince yapıcam.
Yaklaşık üç yıldır istiyoruz. Bu süreçte bir düşüğüm bir erken doğumum(ikiz) 2 tane de kimyasalım var. Ama kucağım boş. İnşallah bu bizimlediryaa çok sevindim hayırlısıyla al çocuğunu kucağına inşallah evde bir tane test vardı gidince yapıcam.
sende belirtiler neydi peki bide nekadar dır istiyorsun
Yaklaşık üç yıldır istiyoruz. Bu süreçte bir düşüğüm bir erken doğumum(ikiz) 2 tane de kimyasalım var. Ama kucağım boş. İnşallah bu bizimledir
Üzgün değilim ama çok tedirginim. Rüyamda bile - hamilesin ama bence 6. Haftada düşer- diyorlar. Kaybetme hissi çok ağırİnşallah ama sanki üzgün gibisin. korkma bence dua et
Üzgün değilim ama çok tedirginim. Rüyamda bile - hamilesin ama bence 6. Haftada düşer- diyorlar. Kaybetme hissi çok ağır
Sende test yapınca paylaş. Hadi inşallahstres yapma başka şeyler düşün
canm yaptım ctesi test negatif çıktı benim 2 gün var daha regl olmama.Sende test yapınca paylaş. Hadi inşallah
Bekle bakalım adet olana kadar umut devam edecek:)) bende dün açık kahverengimsi akıntı gördüm. Hastaneye gittik kan verdim 68 çıktı. İğnenin 12.günü. Karnım ve belim çok ağrıyor ters giden bişiler mi var bilemiyorum. Bugün ve yarında kan vereceğim. Yarın kendi doktorumuza gideceğiz. Hayırlısı. Allahım hayırlı sağlıklı bebekler versin hepimize
Bnde ilk defa kullandım bu ay evet göğüs ağrısı bnde yaptı yumurtan kaç mm di? Çatlatma iğnesi oldunmuKizlar bende bu ay klomen kullandim gunde 2 tane ovulasyonla takip ettim pkoluyum. 3 4 gundur goguslerim cok sis ve uclari aciyor klomen sizdede boyle etkilet yaptimi umutlanip hayal kirikligi yasamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?