- 3 Aralık 2018
- 171
- 191
- 18
- Konu Sahibi 8bebegimicin8
Hamile misinOlmadim takibe cagirmadi doktor uclari cok aciyor ve sislik var sadece agri yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile misinOlmadim takibe cagirmadi doktor uclari cok aciyor ve sislik var sadece agri yok
merhaba arkadaşlar ben ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum bugün iğnenin 11 gunu 10 gün test yaptım çok az ama çok az hafif hayalet çizgi gördüm yardımcı olursanız sevinirim 3 gündür bel ağrısı kasık ağrısı çekiyorum ve idrar sık çıkmayaa çok sevindim hayırlısıyla al çocuğunu kucağına inşallah evde bir tane test vardı gidince yapıcam.
sende belirtiler neydi peki bide nekadar dır istiyorsun
Ay benimde bugün 11. Günüm,test yaptım,telefonun ışığıyla zar zor hayalet çizgi gördüm ama bence benimki iğnenin etkisinin geçtiğini gösteriyor. 10. Gün yapmadım ama 7-8-9. Günler gittikçe silikleşti. Demekki 11. Günde son çizgisini gösterdi artıkMerhaba arkadaşlar 6 Mayıs en son adet günüm ve adetin 3 günü femara kullandım 5 gün sonra ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum bugün iğnenin 11 gunu 10 gün test yaptım çok k ama çok az hayalet çizgi gördüm yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Merhaba hamile kalabildiniz mi acabamrb.
ben ekimin 14 ünde klomen kullandım 5 gün günde 2 kez ve ekimin 23 ünde çatlatma iğnesi oldum doktorumun söylediği günleri de değerlendirdik.
yalnız dünden beri adet olacakmış gibi bir his var ağrı şeklinde ara ara oluyor.
adet sancısı çekip hamile olan varmı acaba.
15 aydır bebek istiyoruz her türlü testi yaptırdık sorun olmamasına rağmen olmadı bir türlü. benim gibi olup hamile kalan varrmı ? bu adet sancıları umudumu kestiriyor bana
Canım 10 günü test yaptım ben de ama belirtilerim var bel ağrısı kasık ağrısıAy benimde bugün 11. Günüm,test yaptım,telefonun ışığıyla zar zor hayalet çizgi gördüm ama bence benimki iğnenin etkisinin geçtiğini gösteriyor. 10. Gün yapmadım ama 7-8-9. Günler gittikçe silikleşti. Demekki 11. Günde son çizgisini gösterdi artık
Canım 10 günü test yaptım ben de ama belirtilerim var bel ağrısı kasık ağrısı
Ben iğneden sonra birkaç gün bel ağrısı çektim geçti. Şu an göğüslerim hassaslaşmaya başladı ama regl yaklaştığı içindir. Bi de doktor progestan hapı ve fitili verdi,o da yapıyor. Sivilcemde çıktı herzamanki yerinde. Hamile değilim anlayacağın canım. 11. Günüm hayalet çizgi çıktı gibi,ama drdiğim gibi iğnenin etkisidir o. 1-2 gün sonra daha doğru bi test olur ancak. Kimisinin 14. Güne kadar sürüyormuş çizgiCanım 10 günü test yaptım ben de ama belirtilerim var bel ağrısı kasık ağrısı
Ben adatime 9 gun vardı yaptım cnm ilk iğneyi vurunca kaşık ağrısı çok yaşadım çatlama döneminde sonra geçti ondan sonra 3 gundur bel kasık ağrısı idrara sık çıkma yaşıyorum yataktan kaldırıyor isdrar beniBi de normal testle yaptım. Regl tarihime 4 gün var. Erken gebelik testi olmadığı için,mümkün değil normal testte çıkması.
Ben de sık çıkıyorum ama çay kahve çok tüketiyorum evde can sıkıntısına. Az önce yaptığım teste tekrar baktım,hayalet çizgi bile geri gitmişBen adatime 9 gun vardı yaptım cnm ilk iğneyi vurunca kaşık ağrısı çok yaşadım çatlama döneminde sonra geçti ondan sonra 3 gundur bel kasık ağrısı idrara sık çıkma yaşıyorum yataktan kaldırıyor isdrar beni
İnşallah canım rabbim isteyen herkesin kucağını doldurdursun inşallah yasak kaç senin nerde yaşıyorsunBen de sık çıkıyorum ama çay kahve çok tüketiyorum evde can sıkıntısına. Az önce yaptığım teste tekrar baktım,hayalet çizgi bile geri gitmişben umutlu değilim,inşallah sen kavuşursun beneğine
35 buçukİnşallah canım rabbim isteyen herkesin kucağını doldurdursun inşallah yasak kaç senin nerde yaşıyorsun
Açtığım bi topik var istersen gel oraya. 2020 mayıs ayı klomen kullananlar diyeİnşallah canım rabbim isteyen herkesin kucağını doldurdursun inşallah yasak kaç senin nerde yaşıyorsun
34 canım bende İstanbul35 buçukurfada yaşoyorum canım,sen?
Ben klomen kullandım o bende etkili olmadı sonraki ay femara kullandım çatlatma iğnesi şimdi bekliyoruz işte bakalım34 canım bende İstanbul![]()
Bende ilk defa kullandım bu tarz bi ilaç. Yoksa yumırtlamada çatlamada sorun yok. İki yumurta oldu bende. Umudum yok ama bakalım hayırlısı artıkBen klomen kullandım o bende etkili olmadı sonraki ay femara kullandım çatlatma iğnesi şimdi bekliyoruz işte bakalım
Bende yumurta takibi yapamiyorduk bı yumurta oldu 16 mm çatlatma iğnesi vuruldum işte ilk iki gün aşırı karın kasık ağrısı yaşadım doktorum yumurta çatladı normal dedi korkma sonra bı hafta bişey yok o bı hafta sonunda yani iki üç gündür aşırı kasiklar da batma sanki çok iş yapmışım belim ağrıyor idrara cokcikiyorum 10 günü test yaptım hayalet çizgi yani şu yaptım bugün teste baktım aynı şekil duruyor test bıraktığım gibi bilmiyorum hayırlısı bakalımBende ilk defa kullandım bu tarz bi ilaç. Yoksa yumırtlamada çatlamada sorun yok. İki yumurta oldu bende. Umudum yok ama bakalım hayırlısı artık
Bugün yaptın mıBende yumurta takibi yapamiyorduk bı yumurta oldu 16 mm çatlatma iğnesi vuruldum işte ilk iki gün aşırı karın kasık ağrısı yaşadım doktorum yumurta çatladı normal dedi korkma sonra bı hafta bişey yok o bı hafta sonunda yani iki üç gündür aşırı kasiklar da batma sanki çok iş yapmışım belim ağrıyor idrara cokcikiyorum 10 günü test yaptım hayalet çizgi yani şu yaptım bugün teste baktım aynı şekil duruyor test bıraktığım gibi bilmiyorum hayırlısı bakalım