• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık klomen ve çatlatma iğnesinden sonra

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
IMG_20200524_222018.jpg

Merhaba arkadaşlar 6 Mayıs en son adet günüm ve adetin 3 günü femara kullandım 5 gün sonra ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum bugün iğnenin 11 gunu 10 gün test yaptım çok k ama çok az hayalet çizgi gördüm yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

yaa çok sevindim hayırlısıyla al çocuğunu kucağına inşallah evde bir tane test vardı gidince yapıcam.
sende belirtiler neydi peki bide nekadar dır istiyorsun
merhaba arkadaşlar ben ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum bugün iğnenin 11 gunu 10 gün test yaptım çok az ama çok az hafif hayalet çizgi gördüm yardımcı olursanız sevinirim 3 gündür bel ağrısı kasık ağrısı çekiyorum ve idrar sık çıkma

Merhaba arkadaşlar 6 Mayıs en son adet günüm ve adetin 3 günü femara kullandım 5 gün sonra ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum bugün iğnenin 11 gunu 10 gün test yaptım çok k ama çok az hayalet çizgi gördüm yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Ay benimde bugün 11. Günüm,test yaptım,telefonun ışığıyla zar zor hayalet çizgi gördüm ama bence benimki iğnenin etkisinin geçtiğini gösteriyor. 10. Gün yapmadım ama 7-8-9. Günler gittikçe silikleşti. Demekki 11. Günde son çizgisini gösterdi artık

mrb.
ben ekimin 14 ünde klomen kullandım 5 gün günde 2 kez ve ekimin 23 ünde çatlatma iğnesi oldum doktorumun söylediği günleri de değerlendirdik.
yalnız dünden beri adet olacakmış gibi bir his var ağrı şeklinde ara ara oluyor.
adet sancısı çekip hamile olan varmı acaba.
15 aydır bebek istiyoruz her türlü testi yaptırdık sorun olmamasına rağmen olmadı bir türlü. benim gibi olup hamile kalan varrmı ? bu adet sancıları umudumu kestiriyor bana
Merhaba hamile kalabildiniz mi acaba

Ay benimde bugün 11. Günüm,test yaptım,telefonun ışığıyla zar zor hayalet çizgi gördüm ama bence benimki iğnenin etkisinin geçtiğini gösteriyor. 10. Gün yapmadım ama 7-8-9. Günler gittikçe silikleşti. Demekki 11. Günde son çizgisini gösterdi artık
Canım 10 günü test yaptım ben de ama belirtilerim var bel ağrısı kasık ağrısı

Canım 10 günü test yaptım ben de ama belirtilerim var bel ağrısı kasık ağrısı
Ben iğneden sonra birkaç gün bel ağrısı çektim geçti. Şu an göğüslerim hassaslaşmaya başladı ama regl yaklaştığı içindir. Bi de doktor progestan hapı ve fitili verdi,o da yapıyor. Sivilcemde çıktı herzamanki yerinde. Hamile değilim anlayacağın canım. 11. Günüm hayalet çizgi çıktı gibi,ama drdiğim gibi iğnenin etkisidir o. 1-2 gün sonra daha doğru bi test olur ancak. Kimisinin 14. Güne kadar sürüyormuş çizgi

Bi de normal testle yaptım. Regl tarihime 4 gün var. Erken gebelik testi olmadığı için,mümkün değil normal testte çıkması.

Bi de normal testle yaptım. Regl tarihime 4 gün var. Erken gebelik testi olmadığı için,mümkün değil normal testte çıkması.
Ben adatime 9 gun vardı yaptım cnm ilk iğneyi vurunca kaşık ağrısı çok yaşadım çatlama döneminde sonra geçti ondan sonra 3 gundur bel kasık ağrısı idrara sık çıkma yaşıyorum yataktan kaldırıyor isdrar beni

Ben adatime 9 gun vardı yaptım cnm ilk iğneyi vurunca kaşık ağrısı çok yaşadım çatlama döneminde sonra geçti ondan sonra 3 gundur bel kasık ağrısı idrara sık çıkma yaşıyorum yataktan kaldırıyor isdrar beni
Ben de sık çıkıyorum ama çay kahve çok tüketiyorum evde can sıkıntısına. Az önce yaptığım teste tekrar baktım,hayalet çizgi bile geri gitmiş 😂 ben umutlu değilim,inşallah sen kavuşursun beneğine

Ben de sık çıkıyorum ama çay kahve çok tüketiyorum evde can sıkıntısına. Az önce yaptığım teste tekrar baktım,hayalet çizgi bile geri gitmiş 😂 ben umutlu değilim,inşallah sen kavuşursun beneğine
İnşallah canım rabbim isteyen herkesin kucağını doldurdursun inşallah yasak kaç senin nerde yaşıyorsun

Bende ilk defa kullandım bu tarz bi ilaç. Yoksa yumırtlamada çatlamada sorun yok. İki yumurta oldu bende. Umudum yok ama bakalım hayırlısı artık
Bende yumurta takibi yapamiyorduk bı yumurta oldu 16 mm çatlatma iğnesi vuruldum işte ilk iki gün aşırı karın kasık ağrısı yaşadım doktorum yumurta çatladı normal dedi korkma sonra bı hafta bişey yok o bı hafta sonunda yani iki üç gündür aşırı kasiklar da batma sanki çok iş yapmışım belim ağrıyor idrara cokcikiyorum 10 günü test yaptım hayalet çizgi yani şu yaptım bugün teste baktım aynı şekil duruyor test bıraktığım gibi bilmiyorum hayırlısı bakalım

Bende yumurta takibi yapamiyorduk bı yumurta oldu 16 mm çatlatma iğnesi vuruldum işte ilk iki gün aşırı karın kasık ağrısı yaşadım doktorum yumurta çatladı normal dedi korkma sonra bı hafta bişey yok o bı hafta sonunda yani iki üç gündür aşırı kasiklar da batma sanki çok iş yapmışım belim ağrıyor idrara cokcikiyorum 10 günü test yaptım hayalet çizgi yani şu yaptım bugün teste baktım aynı şekil duruyor test bıraktığım gibi bilmiyorum hayırlısı bakalım
Bugün yaptın mı

Back