• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık klomen ve çatlatma iğnesinden sonra

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20200524_222018.jpg
    IMG_20200524_222018.jpg
    141,7 KB · Görüntüleme: 39
Yok canım yapmadim dün yapmistim negatif çıkınca daha da yapmak istemedim açıkçası her seferinde hüsrana uğramak yordu peki sen yaptın mı canm
Bende yapmadım daha canım. Bugün iğnenin 15. Günü. Yarın da adet günüm. Adet olcağım sanırım,belirtiler başladı çünkü. Allah yardımcımız olsun. Yorulduk hayal kırıklıklarından gerçekten. Bugün ne durumdasın

Bende yapmadım daha canım. Bugün iğnenin 15. Günü. Yarın da adet günüm. Adet olcağım sanırım,belirtiler başladı çünkü. Allah yardımcımız olsun. Yorulduk hayal kırıklıklarından gerçekten. Bugün ne durumdasın
Benimde bugün 15 günü göğüsler sızlıyor kasıklarım ağrıyor hakkımızda hayırlısı olsun senin nasıl adet yarın benim daha var 6 günü

Benimde bugün 15 günü göğüsler sızlıyor kasıklarım ağrıyor hakkımızda hayırlısı olsun senin nasıl adet yarın benim daha var 6 günü
Ben 1 mayısta adet oldum canım. 28 günde bir oluyorum. İğneyi adaetin 13. Günü yaptılar. Bugün iğne gününü saymazsam 15. Günüm. Yarın da ayın 29u,beklenmeyen adet günüm 🤣

Back