- 25 Mayıs 2020
- 26
- 3
- 1
- 38
- Konu Sahibi 8bebegimicin8
Yok Çarşamba günü beklicem burda yasak var dışarı çıkamıyoruzBugün yaptın mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok Çarşamba günü beklicem burda yasak var dışarı çıkamıyoruzBugün yaptın mı
Yok Çarşamba günü beklicem burda yasak var dışarı çıkamıyoruz
[/QUOburda da yasak var ama insanlar çıkıyor,biz de arkadaşla bi yere gittik dün elimizi kolumuzu sallaya sallayabende çarşamba alacağım erken olanından.
Çarşamba günü ak koyun kara koyun belli olacak. Geç döllenmeden de şüphelenemeyiz çünkü iğneyle çatladı. Ben mendillerimi hazırladım canımYok Çarşamba günü beklicem burda yasak var dışarı çıkamıyoruz![]()
İgnenin etkisi olabilir 14. Günü bekleyin
Aynen oyle hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canımÇarşamba günü ak koyun kara koyun belli olacak. Geç döllenmeden de şüphelenemeyiz çünkü iğneyle çatladı. Ben mendillerimi hazırladım canım![]()
Test yaptım tekrardan negatif maalesefAynen oyle hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım
Bugün de yaptın mı 13. GünümüzTest yaptım tekrardan negatif maalesef
Yok canım yapmadim dün yapmistim negatif çıkınca daha da yapmak istemedim açıkçası her seferinde hüsrana uğramak yordu peki sen yaptın mı canmBugün de yaptın mı 13. Günümüz
Bende yapmadım daha canım. Bugün iğnenin 15. Günü. Yarın da adet günüm. Adet olcağım sanırım,belirtiler başladı çünkü. Allah yardımcımız olsun. Yorulduk hayal kırıklıklarından gerçekten. Bugün ne durumdasınYok canım yapmadim dün yapmistim negatif çıkınca daha da yapmak istemedim açıkçası her seferinde hüsrana uğramak yordu peki sen yaptın mı canm
Benimde bugün 15 günü göğüsler sızlıyor kasıklarım ağrıyor hakkımızda hayırlısı olsun senin nasıl adet yarın benim daha var 6 günüBende yapmadım daha canım. Bugün iğnenin 15. Günü. Yarın da adet günüm. Adet olcağım sanırım,belirtiler başladı çünkü. Allah yardımcımız olsun. Yorulduk hayal kırıklıklarından gerçekten. Bugün ne durumdasın
Benimde bugün 15 günü göğüsler sızlıyor kasıklarım ağrıyor hakkımızda hayırlısı olsun senin nasıl adet yarın benim daha var 6 günü
Ben 1 mayısta adet oldum canım. 28 günde bir oluyorum. İğneyi adaetin 13. Günü yaptılar. Bugün iğne gününü saymazsam 15. Günüm. Yarın da ayın 29u,beklenmeyen adet günümBenimde bugün 15 günü göğüsler sızlıyor kasıklarım ağrıyor hakkımızda hayırlısı olsun senin nasıl adet yarın benim daha var 6 günü
Ben gidip bi test alayım şimdi. Yarını beklemek istemiyorum. Biliyorum negatif,bi umut beklemektense yapayımhayırlısı bakalım
Ben gidip bi test alayım şimdi. Yarını beklemek istemiyorum. Biliyorum negatif,bi umut beklemektense yapayım
Ben 6 Mayıs'ta oldum en sonBen 1 mayısta adet oldum canım. 28 günde bir oluyorum. İğneyi adaetin 13. Günü yaptılar. Bugün iğne gününü saymazsam 15. Günüm. Yarın da ayın 29u,beklenmeyen adet günüm![]()
Ben gidip bi test alayım şimdi. Yarını beklemek istemiyorum. Biliyorum negatif,bi umut beklemektense yapayım
[/QUOTE
İnşallah bebeğin seninledir canım
Üzülme canım vardır elbette zamanı işte bende bu yüzden yapmak istemiyorum hüsran yorduİyi dikeklerin için teşekkür ederim. Erken gebelik testi aldım negatif çıktı![]()
Ama adet olmadan net bilemeyizÜzülme canım vardır elbette zamanı işte bende bu yüzden yapmak istemiyorum hüsran yordu