Klomen ve çatlatma iğnesi yardım

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.526
88
Kızlar direk konuya gireyim. Devlet hastanesine gidiyordum. Bugün özel hastaneye gittim . Devlet hastanesinde klomen ve cyclo(adet duzenleyici) vermisti . Ozeldeki cyclo ya gerek yok klomen kullanman yeterli dedi . Bendeyumurta takibi yapılıyormuş bu şansım boşa gitsin istemiyorum dedim . Oda iğneyle oluyor yumurta takibi dedi . İstersen 100 küsür fiyati dedi. Istersen infertilite polikinliginde ücretsiz yazılıyor iğneler dedi. Igneleri kendim mi vurucam yoksa doktor mu vuracak bana ? Devlet hastanesinde bu iğneyi nasıl isteyeceğim. Bu süreç nasıl devam eder?.klomeni ilk kez kullanicam bu ay . Bilgisi olan yardimci olabilirmi ?

Hebehubele Hebehubele merhaba
Ignelerin doz ve bilgisi doktorlar tarafından belirlenir.
Normalde iğneleri kendiniz vurabilirsiniz. Size saat ve doz bilgisini veriyorlar. Ben kendim vuramıyorum. 1 2 sefer acilde vururduk baktık olacak gibi değil, artık eşim vuruyor..

Hebehubele Hebehubele merhaba
Ignelerin doz ve bilgisi doktorlar tarafından belirlenir.
Normalde iğneleri kendiniz vurabilirsiniz. Size saat ve doz bilgisini veriyorlar. Ben kendim vuramıyorum. 1 2 sefer acilde vururduk baktık olacak gibi değil, artık eşim vuruyor..
Hemen tuttumu peki ?

Maalesef hayır..
Surecimiz devam ediyor. Uzun suredir deniyoruz. Ama moralinizi bozmayın. Bebde nefatif oldu diye sizde de negatif olacak diye birşey yok. Herkesin bünyesi farklı.
Allah sizede nasip etsin inslaalh bizlerede .

Back