• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesi sonrası

Uzulme canim tam 7 8 ay hic yumurtalarim buyumedi daha sonra klimeni 2 tane ictim oyle buyudu doktorum sagolsun baya yavastan aldi 7 8 ay ne demek yani
bende öyle olucam galiba çünkü çook geç büyüyo canımm bide ben çok acele ediyorum onun için annemleri görmeye bile gidemiyorum

bende öyle olucam galiba çünkü çook geç büyüyo canımm bide ben çok acele ediyorum onun için annemleri görmeye bile gidemiyorum
Açele ise seytan karısır canım bu yolda sabırlı olmayı ogrenıcez ögrenmek zorundayiw hersey Rabbimden

Kızlar merhaba bende 3 ay Dupbaston kullandım 3 ay klomen +iğne kullandm yumurtalığm en fazla 1.23 olmuştu klomende bende de polikstik over varmış doktorum bunu fark etmemiş şimdi doktorumu değiştirdim klomen kullanmak istemediğimi belirttim Femara diye bi ilaca başladım çok şükür yumurtalıkların biri 1.89 diğeri ise 2.14 olmuş bende pko hastası olan varsa aranızda klomen yerine femara isteyin ben 3 ay kayıp yaşadm klomen ile dün de Çatlatma iğnemi yaptm hayırlısı diyorum herkez hakkında inşallah tez zamanda bebişimize kavuşuruz :))
canımm hamişş olunca bizede haber verrr

İnşallah canım bu aydan pek ümidim yoktu ama bu gün adet olmam gerekiyor normalde göğüslerim ağrıyor kasıklarımda ağrı var. Ama adet belirtileride aynı olduğu için anlayamadım. normalde ilaç kullandığım zaman erken adet olurum 28 gün sürer bu gün de 28. Günüm eğer adet olmazsam yarın bi test yaparım sizden de güzel haberlerinizi bekliyorum :))

inşallah canım rabbim kucaklarımızı doldursun şimdi doktora gitcem bakalım noldu benm yumoşlar
Sıkma canını canım gelişmiştir inşallah :) ama gelişmediyse de doktoruna femera için sor bi bence bende klomen etki etmemişti femerayı ilk bu ay kullandm hem geliştirdi hemde kalitesini arttırıyor diyorlar. Bi danış en azından ;)

Sıkma canını canım gelişmiştir inşallah :) ama gelişmediyse de doktoruna femera için sor bi bence bende klomen etki etmemişti femerayı ilk bu ay kullandm hem geliştirdi hemde kalitesini arttırıyor diyorlar. Bi danış en azından :KK66:
ahh canım ya hiç aklıma gelmedi sen ne durumdasın var mı bişeyler:)

İnşallah canım bu aydan pek ümidim yoktu ama bu gün adet olmam gerekiyor normalde göğüslerim ağrıyor kasıklarımda ağrı var. Ama adet belirtileride aynı olduğu için anlayamadım. normalde ilaç kullandığım zaman erken adet olurum 28 gün sürer bu gün de 28. Günüm eğer adet olmazsam yarın bi test yaparım sizden de güzel haberlerinizi bekliyorum :))
had inşallah ben şimdiye on tane test yapmıştım aceba oldu mu diye :)))

had inşallah ben şimdiye on tane test yapmıştım aceba oldu mu diye :)))
Bende normalde öyleydim ama bir sene boyunca hüsran olunca ne biliyim biraz daha bekliyim dedim. Birkaç güne adet olmazsam test yaparım diye düşündüm

Back