• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesi sonrası

Pko ne demek canım hep okuyorum ama ne demek bilmiyorum adet düzensizliği mi allah şifalarversin hepimize

"gulkokulum, post: 38899732, member: 617765"]Cnm bende ve eşimde hiç bi fizyolojik sorun yok bütün testler normal çıktı rahim filmi bile çektirdim 3 ay önce tüplerimde açıkmış..yani allah ne zaöan verirse ozaman olacak işimizz allaha kaldıçok şükür tibbi bi sorunum yok hhyrlisi inş seninde tüm sıkıntıların düzelir rabbim hepimize sağlıklı hyrlı bebişler versin[/QUOTE]
Böylece zor ya sebep yokken öylece beklemek allah hepimize sağlıklı bebisler versin

Pko polikistik over die bsy ymrttalklarn cewresnde kucuk kistler oluyo adet duzenszlgi yapio.bnm ilk geldgnden beri duzensiz 3 4 ayda bi gelio yda ilac kullanrsam gelio.allah hepmze acil sifalar wersn hayrlisiyla bebslere kawusmayi nasp etsn

"gulkokulum, post: 38899732, member: 617765"]Cnm bende ve eşimde hiç bi fizyolojik sorun yok bütün testler normal çıktı rahim filmi bile çektirdim 3 ay önce tüplerimde açıkmış..yani allah ne zaöan verirse ozaman olacak işimizz allaha kaldıçok şükür tibbi bi sorunum yok hhyrlisi inş seninde tüm sıkıntıların düzelir rabbim hepimize sağlıklı hyrlı bebişler versin
Böylece zor ya sebep yokken öylece beklemek allah hepimize sağlıklı bebisler versin[/QUOTE]
aynen tatlım rabbim fazla bekletmesin inş hepimizde anne oluruz

Kızlar mrb. 10 ocakta çatlatma iğnesin 3 4 gündür yumurtalıklarımda ağrı var. Bu akşam ise belim ve yumurtalıklarımda çok ağrı ve zonklama var bel bacak yumurtalıkta zonklama ve ağrı bunlar sizce neyin işareti göğüs uçlarımda acıyor ipnenin etkisimi yoksa hamilelik belirtisini sizce

Kızlar merhaba bende 3 ay Dupbaston kullandım 3 ay klomen +iğne kullandm yumurtalığm en fazla 1.23 olmuştu klomende bende de polikstik over varmış doktorum bunu fark etmemiş şimdi doktorumu değiştirdim klomen kullanmak istemediğimi belirttim Femara diye bi ilaca başladım çok şükür yumurtalıkların biri 1.89 diğeri ise 2.14 olmuş bende pko hastası olan varsa aranızda klomen yerine femara isteyin ben 3 ay kayıp yaşadm klomen ile dün de Çatlatma iğnemi yaptm hayırlısı diyorum herkez hakkında inşallah tez zamanda bebişimize kavuşuruz :))

Kızlar merhaba bende 3 ay Dupbaston kullandım 3 ay klomen +iğne kullandm yumurtalığm en fazla 1.23 olmuştu klomende bende de polikstik over varmış doktorum bunu fark etmemiş şimdi doktorumu değiştirdim klomen kullanmak istemediğimi belirttim Femara diye bi ilaca başladım çok şükür yumurtalıkların biri 1.89 diğeri ise 2.14 olmuş bende pko hastası olan varsa aranızda klomen yerine femara isteyin ben 3 ay kayıp yaşadm klomen ile dün de Çatlatma iğnemi yaptm hayırlısı diyorum herkez hakkında inşallah tez zamanda bebişimize kavuşuruz :))
Amin cnm ins hepimizde anne oluruz

Hanımlar bir yerde okudum Çatlatma iğnesinden ve ilişkiden bir hafta sonra gebelik gerçekleşmiş mi diye kan testinde çıkıyormuş. Sizce doğru olabilir mi gebelik testini nr zaman yapsak uygun bir zaman olur sizce??

Merhabalar ben size hikayemi anlatayım kısaca arkadaşlar hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin derim ben 5 yıllık evliyim ve 4 yıldır uğraşıyoruz tüm herşey tahlil o bu şu herşey yapıldı en son rahim filmi çekildi tek tüp açık diğeri kapalı dendi daha sonra laporoskopi yapıldı ve 2 tüpde tıkalı dendi ve asla açılmaz dendi rapor yazıldı tüp bebekten başka çaremin olmadığı dendi doktoru burdan şimdi söylemeyeyim gerek yok neyse tüp bebek yaptırdım tuttu 2 buçuk aylık iken kalbi durdu ve almak zorunda kaldılar daha sonra maddi gücüm el vermediği için ve psikolojik olarak biraz yıprandığım için yapamıyacaktım kürtajdan 3 ay sonra bir profa gittim beni ameliyat et tüplerim için dedim oda bir rahim filmi tekrar çekelim bir bakalım dedi bir çekildi ki tüplerim tamamen açık çıktı ve hemen çatlatma iğnesi denedik 5 gün klomen kullandım iğne vuruldum ve hamile kaldım ama malesef düşük yaptım önümüzdeki ay tekrar denicem asla açılmaz olmaz denilen şey ve kendiliğinden açıldı umudunuzu yitirmeyin derim

Merhabalar ben size hikayemi anlatayım kısaca arkadaşlar hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin derim ben 5 yıllık evliyim ve 4 yıldır uğraşıyoruz tüm herşey tahlil o bu şu herşey yapıldı en son rahim filmi çekildi tek tüp açık diğeri kapalı dendi daha sonra laporoskopi yapıldı ve 2 tüpde tıkalı dendi ve asla açılmaz dendi rapor yazıldı tüp bebekten başka çaremin olmadığı dendi doktoru burdan şimdi söylemeyeyim gerek yok neyse tüp bebek yaptırdım tuttu 2 buçuk aylık iken kalbi durdu ve almak zorunda kaldılar daha sonra maddi gücüm el vermediği için ve psikolojik olarak biraz yıprandığım için yapamıyacaktım kürtajdan 3 ay sonra bir profa gittim beni ameliyat et tüplerim için dedim oda bir rahim filmi tekrar çekelim bir bakalım dedi bir çekildi ki tüplerim tamamen açık çıktı ve hemen çatlatma iğnesi denedik 5 gün klomen kullandım iğne vuruldum ve hamile kaldım ama malesef düşük yaptım önümüzdeki ay tekrar denicem asla açılmaz olmaz denilen şey ve kendiliğinden açıldı umudunuzu yitirmeyin derim
Canm benim yaa neler yaşamışsın böyle rabbim sabır versin sana inşallah seninde benimde isteyen herkezin de bebişi olur en kısa zamanda ya rabbim

Cnm cok gecmiş olsn ALLAH yardimcin olsun alkah isteyen herkesi en kisa zamanda anne yapsin.bnde hsg c e ktirdim ekim de tuplerim acik esimdede hrrsey tmiz 18 aya girdik evlilikte ama korunmamamıza ragmen gebe kalmadım hkkimizda hyrlisi.hepimiz icin

bende pkoluluyum lızlar kaç tane doktora gittim herkes normal bişey gözükmüyo dediler şu an ki gittigim doktor sen pkolusun dedi bende peki bu her zaman görünür mü dedim oda biz allttan ve karından her şekilde görürüz dedi. sanırım burda doktorların ihmali olduboşuna zaman kaybı. neyse 5 gün klommen kullandım kasıklarımda ağrı var 1 haftadırda sürekli doktora gidiyorum ama yumurtalarım çok geç gelişiyo doktor böyle olmaması gerekiyo dedi çarşamba günü yine gitcem gelişirseiğne olcam. ama hissediyorum yineolmicak. 1 yılıaşkın süredir tedavi görüyorum bu kadar kısa zamana göre psikolojikmen çöküntüdeyim:((

bende pkoluluyum lızlar kaç tane doktora gittim herkes normal bişey gözükmüyo dediler şu an ki gittigim doktor sen pkolusun dedi bende peki bu her zaman görünür mü dedim oda biz allttan ve karından her şekilde görürüz dedi. sanırım burda doktorların ihmali olduboşuna zaman kaybı. neyse 5 gün klommen kullandım kasıklarımda ağrı var 1 haftadırda sürekli doktora gidiyorum ama yumurtalarım çok geç gelişiyo doktor böyle olmaması gerekiyo dedi çarşamba günü yine gitcem gelişirseiğne olcam. ama hissediyorum yineolmicak. 1 yılıaşkın süredir tedavi görüyorum bu kadar kısa zamana göre psikolojikmen çöküntüdeyim:KK43:(
Geçmiş olsun canım bende öyle doktorlara denk geldim sıkma canını herşeyin bir zamanı vardır elbet sabret ve dua et canım

Hanımlar bir yerde okudum Çatlatma iğnesinden ve ilişkiden bir hafta sonra gebelik gerçekleşmiş mi diye kan testinde çıkıyormuş. Sizce doğru olabilir mi gebelik testini nr zaman yapsak uygun bir zaman olur sizce??
En guzeli adein 2 hafta gecicek tabi duzenliyse he erken ogrenmisiz he erken sabirla beklemek daha iyi surda iki fun dayanamiyoruz 9 ay nasil beklicez Rabbim bilir

bende pkoluluyum lızlar kaç tane doktora gittim herkes normal bişey gözükmüyo dediler şu an ki gittigim doktor sen pkolusun dedi bende peki bu her zaman görünür mü dedim oda biz allttan ve karından her şekilde görürüz dedi. sanırım burda doktorların ihmali olduboşuna zaman kaybı. neyse 5 gün klommen kullandım kasıklarımda ağrı var 1 haftadırda sürekli doktora gidiyorum ama yumurtalarım çok geç gelişiyo doktor böyle olmaması gerekiyo dedi çarşamba günü yine gitcem gelişirseiğne olcam. ama hissediyorum yineolmicak. 1 yılıaşkın süredir tedavi görüyorum bu kadar kısa zamana göre psikolojikmen çöküntüdeyim:KK43:(
Uzulme canim tam 7 8 ay hic yumurtalarim buyumedi daha sonra klimeni 2 tane ictim oyle buyudu doktorum sagolsun baya yavastan aldi 7 8 ay ne demek yani

Canim
wbende iki defa dusuk yaptim malesef rabbim insallah 3.yu saglikli hayirli verir

Back