Klomen ve çatlatma iğnesi sonrası

Yaa maşallah peki göğüs ağrın var mı bel kasık ben de bu belirirler var en çok göğüs ağrısı ama aşırı derece de
İğneden sonra kasik batmalarim bitmedi gaz çok fazla goguslerim de hassaalasti evet bel ağrım hala devam ediyor ama ben bir kez başımın dönmesinden anladim

Çıkar mı yarın alırım cuma günü yaparım😂acaba kan versem mi ama eşim pazatesi günü beklememi söylüyor bu cumartesi günüm regl
Varsa eğer ki inşallah vardır kanda net çıkar siz kan verin bence ya da 7sterseniz adet gununu bekleyin adetim 2 gün geçince verdim kank 94.42 cikti Değerim Allah dileginizi versin inşallah...

Amin inşallah dua edin bize de 😊💞 bende iğnenin 10. Günündeyim kasık ağrım var adet olacak gibi sizinde olmus muydu
Evet kasik batmaları igneden sonra hep devam etti hatta sanki sis batar gibiydi allahim sizlere de tez vakitte nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsun insallah

Evet kasik batmaları igneden sonra hep devam etti hatta sanki sis batar gibiydi allahim sizlere de tez vakitte nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsun insallah
Amin inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. 7 8 9 da test yaptim silikti bugün yapmadim yarin sabah yapacağım bakalım

X