- 11 Temmuz 2023
- 24
- 0
- 32
- Konu Sahibi sevilsevim
İğneden snra kacinci günde başladınız testinizeBenim obulasyon testim iğneden sonra koyu çizgi 3 gün devam etti sonrasında ise sürekli hafif de olsa cift çizgi devam etti hiç negatife donmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğneden snra kacinci günde başladınız testinizeBenim obulasyon testim iğneden sonra koyu çizgi 3 gün devam etti sonrasında ise sürekli hafif de olsa cift çizgi devam etti hiç negatife donmedi
Valla test yapmadım doktorum da önermedi regl geçilmesi oldu mu kan vermemi söyledi lekelenme de yok sadece hafif sarı akıntı var oda pek birşey değil benceTest yapmadınızmi birde 1 hafta sonunda lekelenme tarzı oldunuzmu
Gebelik testini sormuştumBenim obulasyon testim iğneden sonra koyu çizgi 3 gün devam etti sonrasında ise sürekli hafif de olsa cift çizgi devam etti hiç negatife donmedi
İğneyi 12 haziranda oldum sağda 4 solda 4 yumurtam vardı 13 hazirandan itibaren lh testi yapmaya başladım adet gününe kadar yaptimİğneden snra kacinci günde başladınız testinize
İğnenin 13. Günü erken gebelik testi yaptım iki çizgi çıktı sonra yorumlarda yanilttigini okuyunca bir de 14 gun sabah kaset test yaptım onda da silik çizgi çıktıGebelik testini sormuştum
Adet günün ne zaman ben de 16. Günüm yanıltı var diye hiç yapmadımİğnenin 13. Günü erken gebelik testi yaptım iki çizgi çıktı sonra yorumlarda yanilttigini okuyunca bir de 14 gun sabah kaset test yaptım onda da silik çizgi çıktı
Ne zaman.negatif oldu peki veya gebe misinizİğnenin 13. Günü erken gebelik testi yaptım iki çizgi çıktı sonra yorumlarda yanilttigini okuyunca bir de 14 gun sabah kaset test yaptım onda da silik çizgi çıktı
Adet günün ne zaman ben de 16. Günüm yanıltı var diye hiç yapmadımsat
Sat 27 mayıs klomen ve ovitrelle ile ilk deneme de hamileyim çok şükürAdet günün ne zaman ben de 16. Günüm yanıltı var diye hiç yapmadım
Çok şükür ki negatife dönmedi ilk deneme de hamileyim Allahin izniyle darısı sizlere olsun insallahNe zaman.negatif oldu peki veya gebe misiniz
Test yaparsan çıkar diye düşünüyorumAdet günün ne zaman ben de 16. Günüm yanıltı var diye hiç yapmadım
Yaa maşallah peki göğüs ağrın var mı bel kasık ben de bu belirirler var en çok göğüs ağrısı ama aşırı derece deSat 27 mayıs klomen ve ovitrelle ile ilk deneme de hamileyim çok şükür
Çıkar mı yarın alırım cuma günü yaparımacaba kan versem mi ama eşim pazatesi günü beklememi söylüyor bu cumartesi günüm reglTest yaparsan çıkar diye düşünüyorum
İğneden sonra kasik batmalarim bitmedi gaz çok fazla goguslerim de hassaalasti evet bel ağrım hala devam ediyor ama ben bir kez başımın dönmesinden anladimYaa maşallah peki göğüs ağrın var mı bel kasık ben de bu belirirler var en çok göğüs ağrısı ama aşırı derece de
Varsa eğer ki inşallah vardır kanda net çıkar siz kan verin bence ya da 7sterseniz adet gununu bekleyin adetim 2 gün geçince verdim kank 94.42 cikti Değerim Allah dileginizi versin inşallah...Çıkar mı yarın alırım cuma günü yaparımacaba kan versem mi ama eşim pazatesi günü beklememi söylüyor bu cumartesi günüm regl
Amin inşallah teşekkür ederim yardımcı olduğun içinVarsa eğer ki inşallah vardır kanda net çıkar siz kan verin bence ya da 7sterseniz adet gununu bekleyin adetim 2 gün geçince verdim kank 94.42 cikti Değerim Allah dileginizi versin inşallah...
Amin inşallah dua edin bize de bende iğnenin 10. Günündeyim kasık ağrım var adet olacak gibi sizinde olmus muyduÇok şükür ki negatife dönmedi ilk deneme de hamileyim Allahin izniyle darısı sizlere olsun insallah
Evet kasik batmaları igneden sonra hep devam etti hatta sanki sis batar gibiydi allahim sizlere de tez vakitte nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsun insallahAmin inşallah dua edin bize de bende iğnenin 10. Günündeyim kasık ağrım var adet olacak gibi sizinde olmus muydu
Amin inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. 7 8 9 da test yaptim silikti bugün yapmadim yarin sabah yapacağım bakalımEvet kasik batmaları igneden sonra hep devam etti hatta sanki sis batar gibiydi allahim sizlere de tez vakitte nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsun insallah
Aminnn insallahhh Sonucundan haberdar et Allah yar ve yardımcın olsun. Dualarım seninle...Amin inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. 7 8 9 da test yaptim silikti bugün yapmadim yarin sabah yapacağım bakalım