Klomen ve çatlatma iğnesi sonrası

sevilsevim

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
58
7
Merhaba arkadaşlar haziran 14'te klomen kullandım 5 gün geçti 23 Haziran'da çatlatma iğnesi oldum. Bu bir haftadır feci şekilde kasık ağrısı yaşıyorum bugün geçti bel ağrısı başladı sadece dün koku bozukluğu yaşadım adetime bir hafta kaldı normalde ağrısız geçer adetim çok nadir karın ağrısı yaşarım. Çatlatma iğnesinden sonra hamile kalanınız oldu mu tüm bu belirtiler normal mi doktor test yapsan da iğneden dolayı pozitif çıkar dedi adetin 1 gün gecikirse yap dedi.

Merhaba ben 3-4 kez yaptım bu tedaviyi işe yaramadı umarım sende tutmuştur fakat bu yaşadıklarınız ilaçların etkisi büyük ihtimalle çoğu kadın kasık ağrısı yaşarken ben hiç bişey yaşamadığım oluyordu belirti aramayın ve testlerin hepsi 15. Günden önce yapılırsa yalancı pozitif çıkar haberiniz olsun iğnenin etkisi max. 7-8 gün içinde kaybolmaya başlıyor 15. Gün net sonuç çıkıyor tutmazsa en geç 17.-18. Gün adet olunuyor oda en geç

merhabalar

ben de 1,5 senelik evliyim ilk gebeliğim normal yollar ile oldu ama o zamanlar hazır olmadığımı düşündüm ve yeni düğünden çıkmıştık borcumuz vardı ve sonlandırmaya karar verdim. aradan 6 ay sonra bebek düşünmeye başladık ama bu sefer de olmuyor doktora gittik eşimle kan testi verdim temiz çıktı eşimde sperm testi verdi temiz çıktı daha sonra rahim filmi istendi onu da yaptırdım temiz çıktı geçen ay başka doktora gittim durumu anlattım tahlil ve filmlere baktı olmaması için hiçbir sorun yok dedi bu ay da olmazsa gel ilaç veriyim ondan sonra gebe kalırsın dedi alttan muayene istedim smear testi aldı ve rahimde yara var dedi gebeliğe çok engel olmaz smear testi sonucuna göre yakarız dedi ama 1 ayı geçti sonuç hala çıkmadı devlet olduğu için galiba. Neyse bu ay da adet oldum ve devlette randevu bulamadığım için sağlık ocağında klomen hapı yazdırdım yarın adetimin 5.günü ve yarın başlamayı düşünüyorum kendi kafama göre almış oldum ama çok sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum tek tedirginliğim ilacı 5 gün kullanıcam ama gebelik oluşmazsa diye korkularım var. 5 gün ilacı kulandıktan sonra mı doktora gitsem bilemedim

Selam klomen ve catlatma ignesi ile ilk kullanımda hamile kaldım yarın ilk kontrolüm olacak. Catlatma ignesinin 13. Günü beklenen adet günün de erken ve kaset testte silik çizgi gördüm. Ertesi gün kan verdim 94.42 ile öğrendim. Benim süreç biraz farklı 3 ay önce histeroskopi oldum sezeryqn kesisin de açılma olmuş istmosel deniyormuş ve iki polip vardi. Çok farkedilen bir durum da değilmiş.

Kendi başınıza kullandığınız da kist oluşma ihtimalini de atlamayın derim. Belki hormonlarıniza baktırmak daha faydalı olur.

Merhaba arkadaşlar haziran 14'te klomen kullandım 5 gün geçti 23 Haziran'da çatlatma iğnesi oldum. Bu bir haftadır feci şekilde kasık ağrısı yaşıyorum bugün geçti bel ağrısı başladı sadece dün koku bozukluğu yaşadım adetime bir hafta kaldı normalde ağrısız geçer adetim çok nadir karın ağrısı yaşarım. Çatlatma iğnesinden sonra hamile kalanınız oldu mu tüm bu belirtiler normal mi doktor test yapsan da iğneden dolayı pozitif çıkar dedi adetin 1 gün gecikirse yap dedi.
Ben de aynı şeyleri yaşıyorum ve aynı günde Vurulmuşuz iğneyi klomen de kullandım. Senin kaç yumurtan vardı canım? Hala bekliyorum ben de bir kez test yaptım negatif çıktı. Başka test yapmadım yarından sonra yapacağım testi sanırım.

Ben de aynı şeyleri yaşıyorum ve aynı günde Vurulmuşuz iğneyi klomen de kullandım. Senin kaç yumurtan vardı canım? Hala bekliyorum ben de bir kez test yaptım negatif çıktı. Başka test yapmadım yarından sonra yapacağım testi sanırım.
Benim 2 olgunlaşmış yumurtam vardı, 1 haftadır aynı şeyler devam ediyor 2 gündür de adet olacakmışım gibi hissediyorum bakıyorum bişey yok bugün sabah test yaptım negatif bekliyorum bende adetimin geçikmesini gecikirse kan testi verecem. Benim ilk iğnem sizin

Benim 2 olgunlaşmış yumurtam vardı, 1 haftadır aynı şeyler devam ediyor 2 gündür de adet olacakmışım gibi hissediyorum bakıyorum bişey yok bugün sabah test yaptım negatif bekliyorum bende adetimin geçikmesini gecikirse kan testi verecem. Benim ilk iğnem sizin
Benim de ilk iğnem. 4 yumurtam vardı hatta doktor 3'üz de olabilir 4'üz de dedi ama tutmadı sanırım. Adetinize kaç gün vardı?

Bende 5 temmuzda catlama iynesi oldum klomen snrasa bende de yeni belirtiler var bekliyorum dün 6 gün test pozitif ama iyne etkisi olur dye sevinmedim hafta sonunu bekliyorum ama miyde bulantilari çok fazla olmaya başladı acaba varmidirki

Bende 5 temmuzda catlama iynesi oldum klomen snrasa bende de yeni belirtiler var bekliyorum dün 6 gün test pozitif ama iyne etkisi olur dye sevinmedim hafta sonunu bekliyorum ama miyde bulantilari çok fazla olmaya başladı acaba varmidirki
Merhaba iğnenin kaçıncı gunundesiniz ben 13. Gunu silik çizgiyi gördüm çok şükür inşallah sizinki de pozitiftir.

Merhaba arkadaşlar bende Haziran 27 sin de çatlatma iğnesi kullandım bugün 15. Günüm adetime 4 gün var şiddetli göğüs ağrım var gebelik var mıdır acaba teşekkür ederim şimdiden☺️

Bugün 7 gün ve test yaptım dayanamadım bende de l
Merhaba iğnenin kaçıncı günü negatif oldu testiniz bende 9 dayim hala silik

ama hafta sonu 12 gün oluyor ozman kesin sonuç
Benim obulasyon testim iğneden sonra koyu çizgi 3 gün devam etti sonrasında ise sürekli hafif de olsa cift çizgi devam etti hiç negatife donmedi

X