- 21 Ekim 2020
- 111
- 84
- 28
- 31
- Konu Sahibi busegram93
-
Ah hadi inşallahKizceler ben daha öncede bahsettim 1 buçuk yıldır çocuğum olmuyor yumurta tembelliği çıktı doktor klomen tedavisine başlattı adetin 4 uncu günü başladım 5 gün kullandım ve yumurtam 18.4 mm oluştu ardından catlatma iğnesini verdi salı günü ve bugün kontrole çağırdı yumurtam çatlamış bir daha ne zaman gelirim diye sorduğumda bi dahakine hamiş olarak bekliyorum seni dedi insalah bi umut
Inşallah canım rabbim hepimize hayırlısını nasip etsinAh hadi inşallah
İnşallah Allah nasip eder, benimde kontrolum yarın 5. Gun gittim 10 mm demişti yarin bakalim kac oldu igne yapacak mi? Sizin 18 den once kac mm di yumurtaniz? Bir tane mi?Kizceler ben daha öncede bahsettim 1 buçuk yıldır çocuğum olmuyor yumurta tembelliği çıktı doktor klomen tedavisine başlattı adetin 4 uncu günü başladım 5 gün kullandım ve yumurtam 18.4 mm oluştu ardından catlatma iğnesini verdi salı günü ve bugün kontrole çağırdı yumurtam çatlamış bir daha ne zaman gelirim diye sorduğumda bi dahakine hamiş olarak bekliyorum seni dedi insalah bi umut
İnşallah bebişlermize kavuşuruz bende klomen kullandım ve ayın 21 çatlatma iğnesi vurundum 22,23,25 ilişki die söyledi doktorum ama şuan benm kasıklarım çok ağrıyo neden sizce ?Kizceler ben daha öncede bahsettim 1 buçuk yıldır çocuğum olmuyor yumurta tembelliği çıktı doktor klomen tedavisine başlattı adetin 4 uncu günü başladım 5 gün kullandım ve yumurtam 18.4 mm oluştu ardından catlatma iğnesini verdi salı günü ve bugün kontrole çağırdı yumurtam çatlamış bir daha ne zaman gelirim diye sorduğumda bi dahakine hamiş olarak bekliyorum seni dedi insalah bi umut
İnşallah bebişlermize kavuşuruz bende klomen kullandım ve ayın 21 çatlatma iğnesi vurundum 22,23,25 ilişki die söyledi doktorum ama şuan benm kasıklarım çok ağrıyo neden sizce ?
Artı catlatma ignesinden once bile ilişki olmuş olsa hamile kalma olasigin olabiliyor çünkü sperm vücutta 72 saat kalıyor catlatma ignesi olduktan 36 saat sonra yumurta catlamissa yinede döllenme olabiliyorİnşallah bebişlermize kavuşuruz bende klomen kullandım ve ayın 21 çatlatma iğnesi vurundum 22,23,25 ilişki die söyledi doktorum ama şuan benm kasıklarım çok ağrıyo neden sizce ?
Şuan da yumurta catlamissa kasik agrisi fazlasıyla oluyor bu yumurtanın catladigina işarettir doktorum böyle demişti peki ara ara mide bulantin oluyormu
atsana bi testi
atsana bi testi
Amin inşallah darisi başına canımgözünüz aydın inşallah sağlıklı devam eder kucagınıza alırsıınız
Merhaba ben de salı günü yeni ayın 20'sinde çatlatma iğnesi oldum.Gebelik testi ne zaman doğru sonuç verir acaba?Beklemek çok zorKizceler ben daha öncede bahsettim 1 buçuk yıldır çocuğum olmuyor yumurta tembelliği çıktı doktor klomen tedavisine başlattı adetin 4 uncu günü başladım 5 gün kullandım ve yumurtam 18.4 mm oluştu ardından catlatma iğnesini verdi salı günü ve bugün kontrole çağırdı yumurtam çatlamış bir daha ne zaman gelirim diye sorduğumda bi dahakine hamiş olarak bekliyorum seni dedi insalah bi umut
Valla ben adetten 9 gun once öğrendimMerhaba ben de salı günü yeni ayın 20'sinde çatlatma iğnesi oldum.Gebelik testi ne zaman doğru sonuç verir acaba?Beklemek çok zor
Teşekkür ederim bilgi için.Hayırlı olsunValla ben adetten 9 gun once öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?