• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KLOMEN VE ÇATLATMA IGNESI SONRASI...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar bana da bir yardımcı olur musunuz. Benim bir kızım var tedavisiz oldu sezeryan doğum yaptım. 1.5 yıl önce dış gebelik geçirdim ilaçla tedavi oldu 6 ay korun dedi doktor 1 yıldır da korunmuyor olmamıza rağmen çocuk olmadı. Muayenelerde bir sorun görünmüyor hormon testleri normal adetim düzenli eşimde sorun yok. Bu ay Rahim filmi çektirdim onda da sıkıntı yok. Bu arada yaş 35. Perşembe günü adet oldum cuma doktora gittim yumurta geliştirici iğne ve klomen hap verdi. Bugün kontrole gittim güzel yumurtalar gelişiyor sağ taeaf daha aktif klomeni keselim iğneye devam dedi. Çarşamba tekrar kontrolüm var
En son çıkarken de aşılamanı cumartesi veya pazartesi yaparız dedi.
Şimdi benim hiç bilgim yok bu konularda ben takip edecek şu şu gün ilşki diycek sanıyorum
Aşılama eşimden sperm alınıp bana enjekte edilmesi gibi birsey mi? Prosedür hep böyle midir. Çok cahilim ne olur beni aydınlatın yada doktor yanlış mı söyledi aşılamayı
Canım merhaba bende 1 senedir olmuyor çocuk bendede bir sıkıntı yoktu sadece yumurta tembelligi vardı klomen ve Catlatma ignesi kullandım ve sonra kaldım aşılama farklı bisi normal yolla çocuk olmayanda yapılıyor diye biliyorum

Canım merhaba bende 1 senedir olmuyor çocuk bendede bir sıkıntı yoktu sadece yumurta tembelligi vardı klomen ve Catlatma ignesi kullandım ve sonra kaldım aşılama farklı bisi normal yolla çocuk olmayanda yapılıyor diye biliyorum
Yanlış söyledi galiba şimdi baktım da ovitrelle bir iğne vermiş sanırım o çatlatma iğnesi değil mi

Rahim filminde görülmemiş ama rahimde bir polip varmış. Şu anda bir mercimek tanesinden büyük dedi tam sınırdaymış
Onu histereskopi mi ne öyle birsey dedi onunla alacakmış bu bir
İkincisi şu anda yumurta büyütme tedavisi yapıyor ya solda 1 tane 13 mm sagda da en büyüğü 13 mm olan 3-4 tane yumurta oluşmaya başlamış
20 mm olunca çatlatma iğnesi yapıcak

Bu durumda iki seçenek var
İlişki günleri söylediğinde ilişkiye girip akışına bırakmak
Ya da eşimdenn sperm alıp labaeatuar ortamında ayıklama yapacaklar bana transfer edecekler
Doğal yolu denersen tutma ihtimali yüzde 6
aşılama 2500 tl
Bu ay iki yoldan birini seçtik tuttu tuttu tutmadı o polipi alma işlemini yapıcakmış

Yanlış söyledi galiba şimdi baktım da ovitrelle bir iğne vermiş sanırım o çatlatma iğnesi değil mi
Canım ben sadece 1 tane iğne öldüm
Evet 1 tane . Bu arada bugün 5. İğnemi oldum sağ kasığımda bi batma agrı var yumurtlama ağrısı gibi. Daha reglim yeni bitiyor yarın da kontrol var bakalım ne diyecek
Balım sen en başta doğal yolu dene doktor bana da olmayabilir demisti en baştan bak hamisim şimdi morelini yuksek tut ve Catlatma ignesinden hemen sonra iliskiye gir 2 gün de bir birlikte olun allahın izniyle olur

Canım ben sadece 1 tane iğne öldüm

Balım sen en başta doğal yolu dene doktor bana da olmayabilir demisti en baştan bak hamisim şimdi morelini yuksek tut ve Catlatma ignesinden hemen sonra iliskiye gir 2 gün de bir birlikte olun allahın izniyle olur
Süper teşekkür ederim hayırlı olsun darısı başıma

Rahim filminde görülmemiş ama rahimde bir polip varmış. Şu anda bir mercimek tanesinden büyük dedi tam sınırdaymış
Onu histereskopi mi ne öyle birsey dedi onunla alacakmış bu bir
İkincisi şu anda yumurta büyütme tedavisi yapıyor ya solda 1 tane 13 mm sagda da en büyüğü 13 mm olan 3-4 tane yumurta oluşmaya başlamış
20 mm olunca çatlatma iğnesi yapıcak

Bu durumda iki seçenek var
İlişki günleri söylediğinde ilişkiye girip akışına bırakmak
Ya da eşimdenn sperm alıp labaeatuar ortamında ayıklama yapacaklar bana transfer edecekler
Doğal yolu denersen tutma ihtimali yüzde 6
aşılama 2500 tl
Bu ay iki yoldan birini seçtik tuttu tuttu tutmadı o polipi alma işlemini yapıcakmış
merhaba canım bende geçen sene polip ameliyatı oldum rahim içinde ve rahim ağzında vardı çok basit bir operasyon aynı gün taburcu oluyorsun sadece regli sancısı çekiyorsun 2 gün o kadar. ameliyattan sonra bizde korunmayı bıraktık 1 yıl denedik olmayınca doktora gittik rahim filmi ve eşimden test istedi rahim filminde tekrar polip gözüktü ama doktor ultrasonda göremedi polipi .Eşimdede sperm morfolojisinde sıkıntı çıkınca famera ve çatlma iğnesi tedavisi uyguladı bu ay . bu ayda olmazsa sulu ultrason yapacakmış polipi görebilmek için

merhaba canım bende geçen sene polip ameliyatı oldum rahim içinde ve rahim ağzında vardı çok basit bir operasyon aynı gün taburcu oluyorsun sadece regli sancısı çekiyorsun 2 gün o kadar. ameliyattan sonra bizde korunmayı bıraktık 1 yıl denedik olmayınca doktora gittik rahim filmi ve eşimden test istedi rahim filminde tekrar polip gözüktü ama doktor ultrasonda göremedi polipi .Eşimdede sperm morfolojisinde sıkıntı çıkınca famera ve çatlma iğnesi tedavisi uyguladı bu ay . bu ayda olmazsa sulu ultrason yapacakmış polipi görebilmek için
Sulu ultrasonu da ilk defa duyuyorum inşallah hamile kalırsınız da gerek kalmaz

Yumurtam küçüktü benimde evet 1 tane bi kaç tane daha var ama onlar yinede biraz küçükmüş sen klomen kullanmismiydin eğer 18 mm ulaşmışsa catlatma ignesi verir sana muhtemelen haber verirsin
Merhaba canim, hayırlı olsun oncelikle sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah 🙏 benim gittiğimde 19 mm olmustu pazar gece igneyi vurdum, ozellikle sali catladigi gunun akşamı agridan adim atamaz oldum, o kadar agrim oldu ki, hala kasiklarimda agri var bugun 6. Günüm, adette bile goguslerim agrimaz suan hala göğüste agri yok. Bekliyorum bakalim insallah Allah nasip eder, duana talibim 🙏

Kizceler ben daha öncede bahsettim 1 buçuk yıldır çocuğum olmuyor yumurta tembelliği çıktı doktor klomen tedavisine başlattı adetin 4 uncu günü başladım 5 gün kullandım ve yumurtam 18.4 mm oluştu ardından catlatma iğnesini verdi salı günü ve bugün kontrole çağırdı yumurtam çatlamış bir daha ne zaman gelirim diye sorduğumda bi dahakine hamiş olarak bekliyorum seni dedi insalah bi umut
Sonucun ne oldu ?

Back