Yok yok tekrar baktım şimdi aynı birimlermiş üstte de altta da m var o yüzden aynı birimler . Neyse güzel görünüyor gene de sağlıkla ilerlesin inşallahAy bende bir an korktum.. 55küsür litre yazıp sonra bugün 218 mililitre yazınca dedim herhalde birşeyler ters gidiyor
Benim korktuğum 39mL sonra 55L ve bugün 218mL olunca anormallik var sandım sonuç itibarile litre mililitreden daha fazla olduğu için.. dedim acaba birden yükselip 55litreye sonra 218mili litreyemi düştüYok yok tekrar baktım şimdi aynı birimlermiş üstte de altta da m var o yüzden aynı birimler . Neyse güzel görünüyor gene de sağlıkla ilerlesin inşallah
Haklısın canım aynenBenim korktuğum 39mL sonra 55L ve bugün 218mL olunca anormallik var sandım sonuç itibarile litre mililitreden daha fazla olduğu için.. dedim acaba birden yükselip 55litreye sonra 218mili litreyemi düştü
Neyse ben yarın bir doktorumu arayayım birde cumartesi kan vereyimHaklısın canım aynen
ama 39 un altında da ml yazdığı için aynı şey aslında
Değerin güzel artmış bence ml de mililitre anlamına geliyor.Kızlar, şu değerlerime bakarmısınız? Rakamların yanındaki bu mlU/ml ve bu lU-L ne anlama geliyor
Merhaba sonucunuz ne oldu acabaEki Görüntüle 3168363
Sizce varmı
Son durumunuz nedir acaba merak ettim bende klomene başladım daNeyse ben yarın bir doktorumu arayayım birde cumartesi kan vereyim
Pazartesiye kendi doktorum da randevum var.Son durumunuz nedir acaba merak ettim bende klomene başladım da
Çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilk ayınız miydi klomendePazartesiye kendi doktorum da randevum var.
Bugün kan verdim değerim 1400lerde, iki gün önce 750’lerdeydi
Evet ilk aydı, daha önce kullanmamıştım hiçÇok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilk ayınız miydi klomende
Benim de ilk ilaç hiç yan etki yaptı mı sizdeEvet ilk aydı, daha önce kullanmamıştım hiçşimdi pazartesiye inşallah kese görünür sağlıklı gebeliktir inşallah sizindemi ilk?
Klomende yan etki yapmadı yani bir şikayetim olmadı açıkcası, sadece ovitrelle çatlatma iğnesinden sonra şişkinlik çok oldu. Elim yüzüm vücudum şişiyordu ödem toplamış gibi. Gaz çok oluyordu. Bu 2 hafta gitti adet dönemim yaklaştığı vakite kadar. Gerçi adet olmadım ama, olması gerek güne kadarBenim de ilk ilaç hiç yan etki yaptı mı sizde
Anladım herhangi bir sorununuz var mıydı neden başlattı klomene doktorKlomende yan etki yapmadı yani bir şikayetim olmadı açıkcası, sadece ovitrelle çatlatma iğnesinden sonra şişkinlik çok oldu. Elim yüzüm vücudum şişiyordu ödem toplamış gibi. Gaz çok oluyordu. Bu 2 hafta gitti adet dönemim yaklaştığı vakite kadar. Gerçi adet olmadım ama, olması gerek güne kadar
Daha öncesinde benim adet düzensizliğim vardı, Cyclo diye bir ilaç. 3 paket yazdı ama ben 2 paketi kullanıp muaneye gittim. Adetimin ikinci günü. Eşim her zaman burda olmadığı için bizde bebek istediğimiz için adetin 2. Günü gittiğimde klomen yazdı. Ertesi günü başladım.Anladım herhangi bir sorununuz var mıydı neden başlattı klomene doktor
Anladim inşallah sağlıklı gebeliginiz olurDaha öncesinde benim adet düzensizliğim vardı, Cyclo diye bir ilaç. 3 paket yazdı ama ben 2 paketi kullanıp muaneye gittim. Adetimin ikinci günü. Eşim her zaman burda olmadığı için bizde bebek istediğimiz için adetin 2. Günü gittiğimde klomen yazdı. Ertesi günü başladım.
İnşallah bakalım, pazartesi muayeneye gideceğimAnladim inşallah sağlıklı gebeliginiz olur
Yumurtani geliştirelim diye verdi doktor geçen ay takip etti gelişmedi başka bir sorunum yok umarim ilk kullanımda hamile kalanlardan olurumİnşallah bakalım, pazartesi muayeneye gideceğimsiz neden başladınız klomen’e?
Yok hayırYumurtani geliştirelim diye verdi doktor geçen ay takip etti gelişmedi başka bir sorunum yok umarim ilk kullanımda hamile kalanlardan olurumhsg cektirdiniz mi
Ben de ondan tırsıyorum ama mecbur kalınca yaptircazYok hayır
Elbetteki mecbur kalınca yaptırmamız gerekecekBen de ondan tırsıyorum ama mecbur kalınca yaptircaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?