- 10 Temmuz 2017
- 164
- 74
- 28
Evet aslinda doktor kan testine gel demistir gercekten belkide supriz olucak. Moralimi bozmiyim yarin ikimizde kan testi yaptiralim. Allahim hayirli haberleri verir insallahBende yarin kan vercem evde testim yoktu yapmadim yarin 13.gunum ama 14 bekleyemedim varsa kanda kesin cikar zaten idrar bazen yanılabiliyor cunku once kana sonra idrara geciyor hcg
Tamm canm yarin test yapalim sonuclari yazalim burda insallahEvet aslinda doktor kan testine gel demistir gercekten belkide supriz olucak. Moralimi bozmiyim yarin ikimizde kan testi yaptiralim. Allahim hayirli haberleri verir insallah
Varmi belirtin flan gecen aylara gore farkli bisey yasadin miEvet aslinda doktor kan testine gel demistir gercekten belkide supriz olucak. Moralimi bozmiyim yarin ikimizde kan testi yaptiralim. Allahim hayirli haberleri verir insallah
Canm naptin kan verdin mi ?Evet aslinda doktor kan testine gel demistir gercekten belkide supriz olucak. Moralimi bozmiyim yarin ikimizde kan testi yaptiralim. Allahim hayirli haberleri verir insallah
yok işteyim cnm akşama gidicem hala adet olmadım. sen naptınCanm naptin kan verdin mi ?
Ooo bugun versek yarin mi cikiyormussBende gidip kan verdim yarın cikacak
heycanliyim
Ya iste en buyuk belirti adet olamadim. Onun disinda arada kasiklarimda kramp oluyor. Ama kan versemmi bilemedim ya erken gebelik testi yaptim 6 gun oncsden bilir yaziyor bende silik cizgi bile cikmadiSende belirti falan varmi.?
Bir de afedersin silince cok hafif kahverengimsi bir akıntı gibi birsey geliyor.o yuzden 3 gundur adet olcam heralde diye bekliyorum. Senin var mi belirtilerSende belirti falan varmi.?
Yok ben saglikocaginda verdim ondan sen devlette versen 1 2 saat icinde sonuclsru verirler sanaOoo bugun versek yarin mi cikiyormuss
Hmmm bende gecen ay erken gebelik testi yaptim çıkmadı 5 gun ince fln yapmistim sonra adet oldumBir de afedersin silince cok hafif kahverengimsi bir akıntı gibi birsey geliyor.o yuzden 3 gundur adet olcam heralde diye bekliyorum. Senin var mi belirtiler
Anladim , aynen oyle. Herkeste baska baska heralde etkileri.Hakkimizda hayirlisi olsun benim pek belirtim yok yaa agrim faln yok şuan sabahlari 2 gundur bulantim oluyor kuscak gibi oluyorum ama kusma yok bide goguslerim sismedi ve agrimiyor adet oncesi siser agrir adet olunca sonerdi ama bu sefer hic agrimiyor bilmedim ben 3 defa gebelik yasadim kaybettim ama inan o kadar belirti aradim ki hepside var ya yoktu bazen aklim karisti vallah testi verdik bakalim sonuç pozitif olur insallah ikimizinde ve isteyen herkesin
Test yaptin mi sonuclarin ciktimiAnladim , aynen oyle. Herkeste baska baska heralde etkileri.
hakkimizda hayirlisi.
Adet oldumTest yaptin mi sonuclarin ciktimi
6 ay ust uste vurulabiliyor yine de olmazsa baska tedavi baslaniyor ama en fazla 6 ay kullaniliyir fiye biliyorumArkadaşlar çatlatma ignesi ne sıklıkla vuruluyor birincisi tutmasa ikincisii hemen bir ay sonramı vuruluyor bilginiz varmı
Canm benim bugun ignenin 14.gunu adet olmadim adet gunume 3 gun var ama dun ki kan testim 0.2 cikti doktor negatif ama 3 4 gun daha bekle adet olmazsan testi tekrar et dedi cok üzgünüm bu ay cok hissediyordum cok umutluydum yine olmadiAdet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?