Klomen ve Catlatma ignesi olan gebeler

Bende yarin kan vercem evde testim yoktu yapmadim yarin 13.gunum ama 14 bekleyemedim varsa kanda kesin cikar zaten idrar bazen yanılabiliyor cunku once kana sonra idrara geciyor hcg
Evet aslinda doktor kan testine gel demistir gercekten belkide supriz olucak. Moralimi bozmiyim yarin ikimizde kan testi yaptiralim. Allahim hayirli haberleri verir insallah

Bir de afedersin silince cok hafif kahverengimsi bir akıntı gibi birsey geliyor.o yuzden 3 gundur adet olcam heralde diye bekliyorum. Senin var mi belirtiler
Hmmm bende gecen ay erken gebelik testi yaptim çıkmadı 5 gun ince fln yapmistim sonra adet oldum

Hakkimizda hayirlisi olsun benim pek belirtim yok yaa agrim faln yok şuan sabahlari 2 gundur bulantim oluyor kuscak gibi oluyorum ama kusma yok bide goguslerim sismedi ve agrimiyor adet oncesi siser agrir adet olunca sonerdi ama bu sefer hic agrimiyor bilmedim ben 3 defa gebelik yasadim kaybettim ama inan o kadar belirti aradim ki hepside var ya yoktu bazen aklim karisti vallah testi verdik bakalim sonuç pozitif olur insallah ikimizinde ve isteyen herkesin

Anladim , aynen oyle. Herkeste baska baska heralde etkileri.
hakkimizda hayirlisi.

Yaa üzüldüm canm benim yaa ama olsun Allah büyüktür cok şükür ki adet oluyorsun dmi bunu düşün hic olmayanlar var sukretmek duser bize üzülme en kisa zamnda olcak buna inan canm

Arkadaşlar çatlatma ignesi ne sıklıkla vuruluyor birincisi tutmasa ikincisii hemen bir ay sonramı vuruluyor bilginiz varmı

Arkadaşlar çatlatma ignesi ne sıklıkla vuruluyor birincisi tutmasa ikincisii hemen bir ay sonramı vuruluyor bilginiz varmı
6 ay ust uste vurulabiliyor yine de olmazsa baska tedavi baslaniyor ama en fazla 6 ay kullaniliyir fiye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…