canım nasipte varsa olur zatenMerhaba arkadaslar araniza yeni katıldım size bi sorum olacakti ben dün catlatma ignesi oldum oglen 12 de doktor bu gece yani 36 saat sonra iliski olsun dedi ben igneden 12 saat sonra yani dun gece 12 de iliskiye girdim bi sorun olur mu sizce bide cok az agrim var normalmidir yumurta catlayinca artarmi bu tedaviyle hamile kalanlar bana bi yazarmisiniz ilk defa bi tedaviyi deniyorum
Insallah canm sen daha once ogreniceksin belirtilerin var mi bat n zamn canmcanım nasipte varsa olur zatenağrı olması normal bende 5 ocakta iğne vurdurdum beklemedeyim
bende adet düzensizliği var canım ne zaman olacağım belli değilInsallah canm sen daha once ogreniceksin belirtilerin var mi bat n zamn canm
Cnm herkeste agri olmayabiliyor cok agrim var belirtim var deyip yine de hasta olanda var senin bat ne zamn ?Catlatma ignesi sonrasi yasadigim bel agrisi ilk 4 gun surdu. Acaba basarisiz mi oldu sonuc
14 gün test yapabilirsin iğnenin etkisi vucuttan atılmış oluyor inşallah tutundu bebeginbende adet düzensizliği var canım ne zaman olacağım belli değilgöğüslerim bu aralar ağrıyor , iğneden 5 gün sonra adet olacakmışım gibi ağrım vardı bugün tam 12.gündeyim bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah
İğnenin etkisi 14 gun vucuttan atılıyor yani 14-15 gun test öneriliyor hormon yuklendiği için pozitif gösterir testler
Ben iğne olmadım kiİğnenin etkisi 14 gun vucuttan atılıyor yani 14-15 gun test öneriliyor hormon yuklendiği için pozitif gösterir testler
Test yapsan cikar bence canmBen iğne olmadım ki
Yaa burda cat iğne konusu olunca bende sizde çat iğnesi oldunuz sandımBen iğne olmadım ki
inşallah tutunmuştur yoruldum valla artık14 gün test yapabilirsin iğnenin etkisi vucuttan atılmış oluyor inşallah tutundu bebegin
Canm test yap bize de soyle merak ettim hepimiz bekleyiş icindeyiz umarim guzel haberler verir hepimize umut olursuninşallah tutunmuştur yoruldum valla artıkyarın 14.gün ama hiç hevesim yok bakalım hayırlısı olsun ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?