• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve Catlatma ignesi olan gebeler

Cnm herkeste agri olmayabiliyor cok agrim var belirtim var deyip yine de hasta olanda var senin bat ne zamn ?
Benimde 4.günüm igneden sonra ama agrim az az bazen artiyo ayaktayken uzaninca fln geciyor sonra ayaklarım ellerim buz gibi hep üşüyorum gece sadece biraz ısınıyor bide cok halsizim gözüm hep uzanmakta baska bi belirtim yok göğüs agrisi kasik agrisi fln yok bide bugun biraz akintim basladi gibi seffaf renkte benim bat 30 ocak hala 12 gun var beklemedeyim insallah gebeyizdirAllah herkesin yar ve yardimcisi olsun
23 Ocak canım benim bat.

3 gün kalmis varmi belirtilerin şimdi catlama ignesi fln yapmismiydin
canım çatlatma iğnesi 13 ocakta oldum. acaba adet ne zaman olmam lazım. Kafam karıştı iyicene ya. DR. ADET OLURSAN GEL DEDİ2.GÜN. AMA olmazsan da 14. gün teste gel dedi. :( napmam lazım şimdi

Selam cnm. Yok daha adet olmadim. Testte yapmadim.sabirla pazartesiyi bekliyorum.pazartesi hcg icin gel dedigi 14. Gun oluyor
Anladim canm hakkinda hayirlisi olsun bende pazartesi kan verecem 12. Gun oluyo benim doktorum 2 gun once test yap demisti ignemi adetin 12.gunu yaptirmistim bakalim insallah yuksek bi deger cikar hepimizin

Selam, benim moralim bozuk evde test yaptim negatif cikti. Ama adet olmadim. Kan testi gunu geldi. Kan testinede gitmedim evdeki negatif diye kafam karisik. Siz ne durumdasiniz
Bende yarin kan vercem evde testim yoktu yapmadim yarin 13.gunum ama 14 bekleyemedim varsa kanda kesin cikar zaten idrar bazen yanılabiliyor cunku once kana sonra idrara geciyor hcg

Back