Klomen ve çatlatma iğnesi kullanım sonrası gebelik testi sonucu

üzgünüm ama benim 8. güne kadar pozitif olmasına rağmen yumurtamın bile çatlamadığını öğrendim. konum var resimli bununla ilgili.
inşallah vardır bebişiniz
Kanda ve idrarda mı pozitifti canım valla kafam iyice allah bullak oldu . İdrarda belki ama kanda yanıltıcı olmaz dedi dr ne yapacağımı bilmiyorum beklemek çok zor adetime kadar

Hayır canım bizim arkadaşta senin gibi kan verdi kanda cıkıyo tabiki hemşire yanlış bilgi vermiş kaset testte çıkan değer kanda hayli hayli çıkar insallah vardır diyelim ama gerçekten insallah ♥🌸 iğnenin etkisinden o değer çıktı çünkü çatlatma iğnesinin içinde beta hormonu var bence sen 14. Gününü bekle 🥰
Hayırlısı. Canım sağolun yinede 2 gün sonra tekrar gel bakalım değerler hesaplamalara göre yükselirse sağlıklı gebelik diyebilirim dedi. Son durumları yazarım yine buraya☺️

Bence geçen ay iğne oldum dediklerini birebir yaşadım ama sadece iğnenin etkisinden ve ben 12. Gün adet oldum ayrıca bu değerle kese görünmez onu da geçtim bu görünen değer sizin gebelik değeriniz değil
Anladım rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah isteyen herkese o heyecanı yaşatsın. Adeti bekleyelim bakalım

çatlatma iğnesinin 6. günüymüş
Çatlatma iğnesinden önce klomen kullandım o ilaç üstüne acaba kalmış olabilir miydim aslında evet çatlatma iğnesinin hemen hamile kalmam ve bunun teste çıkması elbetteki imkansız ama omdan önce gebelik belki vardı ise bir umut gibi düşünüyoruz

Kanda ve idrarda mı pozitifti canım valla kafam iyice allah bullak oldu . İdrarda belki ama kanda yanıltıcı olmaz dedi dr ne yapacağımı bilmiyorum beklemek çok zor adetime kadar
idrarda pozitif olan zaten kanda da pozitif olur. ovitrelle iğne içerisinde bhcg hormonu bulunur o yüzden hem kanda hem idrarda pozitif görünür. - bu süreç için her gün test yaptım ben - yaklaşık 9. günde değer düşer eğer gebeyseniz 11. günden sonra tekrar yükselmeye başlar. önemli olan düştükten sonra yükselmesi
şöyle söyleyeyim hamile olsanız da olmasanız da iki gün sonra o değer düşecek umutsuzluğa kapılmayın. çünkü henüz bebek rahme yerleşmedi
değer düştükten birkaç gün sonra yine yükselirse o zaman hamileliğiniz kesinleşmiş olur.

idrarda pozitif olan zaten kanda da pozitif olur. ovitrelle iğne içerisinde bhcg hormonu bulunur o yüzden hem kanda hem idrarda pozitif görünür. - bu süreç için her gün test yaptım ben - yaklaşık 9. günde değer düşer eğer gebeyseniz 11. günden sonra tekrar yükselmeye başlar. önemli olan düştükten sonra yükselmesi
şöyle söyleyeyim hamile olsanız da olmasanız da iki gün sonra o değer düşecek umutsuzluğa kapılmayın. çünkü henüz bebek rahme yerleşmedi
değer düştükten birkaç gün sonra yine yükselirse o zaman hamileliğiniz kesinleşmiş olur.
Rabbim herşeyin en iyisini bilir umudum kalmadı ama test yapmaktan korkuyorum şimdi hayırlısı olsun adetini bekleyeyim hepinizden allah razı olsun

Kızlar 3 günüm geçtikten sonra adet oldum. Konu hakkında yaşadıklarımı kısa öz özetleyeyim. İğneden sonra kanama olduğu güne kadar idrarda pozitif gördüm. Bu ay kanamam çok çok fazla ve özellikle sağ yumurtalığımda hala agrı var bu ay da kısmet olmadı doktora gideceğim bakalım tedaviye yine iğneyle mi devam edecek.

buyrun. benimki olumsuz oldu ama sizinki inşallah olur

Kızlar tekrardan merhaba iğneden sonra adet olmuştum dr gittiğimde gelecek ay adetinin 2 günü gel demişti ben bu ay gitmeme gerek kalmadı çünkü hamileyim 🧿🤗 umudum kalmamıştı anan Sanırım iğnenin etkisi devam etti ve adet sonrası hamile kaldım. Hiç bir belirti yaşamadım diyebilirim koku hassasiyeti dışında . 5 günüm geçti acaba mı dedim test yaptım ikinci çizgi hayalet çizgi gibiydi umutlanmak istemedim çünkü hiç belirgin değildi köşeye koydum yarım saat sonra atmak için baktım ki diğer çizgi netleşmiş. Hastaneye gittim kan tahlilim 184 çıktı. 10 gün sonra gel keseyi görürüz kaç haftalık netleşir dedi. Darısı hepinize olsun inşallah. Rabbim bebeğimi sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin 🧿🤲 burada aktif olurum yine sorularınız olursa cevaplarım kendinize iyi bakın❤️

X