Klomen ve çatlatma iğnesi kullanım sonrası gebelik testi sonucu

_Laviniaa

“Hayat Kısa...⠀ ⠀ོ ⠀ ོ ⠀ོ ⠀ ོ
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
21
11
31
Merhaba arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım dr gittimde ultrason sonucun sol yumurtamın 18 cm olduğunu ve çatlatma iğnesi verdi 6 gün önce iğneyi vuruldumbel agrım kasıklarımın agrısından dolayı acaba mı umuduyla evde idrar testi yaptım tekli olan idrar testi pozitif çıktı yükselen hormonlar sonucu yanılabiliim diye kan sıvısı (kan testi ) yaptık (2 test) onlarda pozitif sizce iğnenin yaşan ilaçların etkisinden midir.

Eklentiler

• CB6CB288-21D2-4450-A5BD-AB9971CD72AF.jpeg
    CB6CB288-21D2-4450-A5BD-AB9971CD72AF.jpeg
    60,2 KB · Görüntüleme: 443
  • 38112FAB-2A27-4AEA-8A00-126B6F0171C1.jpeg
    38112FAB-2A27-4AEA-8A00-126B6F0171C1.jpeg
    51,5 KB · Görüntüleme: 311
Bende geçen ay klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. Doktorum iğnenin üzerinden on dört gün geçmeden test yapmama mı çünkü iğnenin içinde gebelik hormonu olduğunu testlerin beni yanıltacağını söyledi. Eğer iğnenin üzerinden on üç-on dört gün geçtiyse bu testler pozitif hemen kan testi için bir hastaneye gitmelisin. İnş en kısa zamanda kavuşursun. :KK200: :dua:

Bende geçen ay klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. Doktorum iğnenin üzerinden on dört gün geçmeden test yapmama mı çünkü iğnenin içinde gebelik hormonu olduğunu testlerin beni yanıltacağını söyledi. Eğer iğnenin üzerinden on üç-on dört gün geçtiyse bu testler pozitif hemen kan testi için bir hastaneye gitmelisin. İnş en kısa zamanda kavuşursun. :KK200: :dua:
Az önce hastaneye kan verdim şimdi dr Aradım pozitif dedi 2 haftalık kan değerin 35 dedi rabbim kimsenin kucağını boş koymasın 🙏🏻🙏🏻

Canım iğnenin üstünden mi 6 gün geçti eğer öyleyse bu değer yanlış seni yanıltır 14. Gün kesin sonuç alabilirsin
Evet canım iğnenin üstüne 6 gün geçince yapıldı bende bilemedim şimdi idrarda pozitif olabilirmiş ama kanda çıkmazdı o durumda dedi hemşire.sadece adet Akbil’i kullanıyorum ilişki durumunu not alımına göre değerlendirme yaparsak 2 haftalık süreç doğru dicem Adetimi bekleyeceğim mecbur iyice stres yapıyorum inşallah vardır ne diyeyim 🙏🏻

Canım iğnenin üstünden mi 6 gün geçti eğer öyleyse bu değer yanlış seni yanıltır 14. Gün kesin sonuç alabilirsin
Sadece belimde çok şiddetli agrı var göğüsler ağrılı dolgun ben de bel agrısı bu kadar olmazdı ona dayanarak test yaptım. Acaba dr gittiğimde kese oluşmamış olabilir miydi ultrason da o yüzden mi çıkmadı

Merhaba arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım dr gittimde ultrason sonucun sol yumurtamın 18 cm olduğunu ve çatlatma iğnesi verdi 6 gün önce iğneyi vuruldumbel agrım kasıklarımın agrısından dolayı acaba mı umuduyla evde idrar testi yaptım tekli olan idrar testi pozitif çıktı yükselen hormonlar sonucu yanılabiliim diye kan sıvısı (kan testi ) yaptık (2 test) onlarda pozitif sizce iğnenin yaşan ilaçların etkisinden midir.
üzgünüm ama benim 8. güne kadar pozitif olmasına rağmen yumurtamın bile çatlamadığını öğrendim. konum var resimli bununla ilgili.
inşallah vardır bebişiniz

İnşallah bebeğin seninledir. Lakin 14 gün olmalı ki doğru sonuç alınsın . Gebelik hormonu olduğu icin 12.gune kadar bile kiminle pozitif görünüyor . Ama inşallah katlanarak artar

üzgünüm ama benim 8. güne kadar pozitif olmasına rağmen yumurtamın bile çatlamadığını öğrendim. konum var resimli bununla ilgili.
inşallah vardır bebişiniz
lütfen konumu ve belirtilerimi okuyunuz.
belirti dediklerimiz çatlatma iğnesinden dolayı oluyor.
ben yürüyemeyecek hale gelmiştim sancıdan bulantıdan ama tamamen ilaç etkisiymiş

Evet canım iğnenin üstüne 6 gün geçince yapıldı bende bilemedim şimdi idrarda pozitif olabilirmiş ama kanda çıkmazdı o durumda dedi hemşire.sadece adet Akbil’i kullanıyorum ilişki durumunu not alımına göre değerlendirme yaparsak 2 haftalık süreç doğru dicem Adetimi bekleyeceğim mecbur iyice stres yapıyorum inşallah vardır ne diyeyim 🙏🏻
Hayır canım bizim arkadaşta senin gibi kan verdi kanda cıkıyo tabiki hemşire yanlış bilgi vermiş kaset testte çıkan değer kanda hayli hayli çıkar insallah vardır diyelim ama gerçekten insallah ♥🌸 iğnenin etkisinden o değer çıktı çünkü çatlatma iğnesinin içinde beta hormonu var bence sen 14. Gününü bekle 🥰

Sadece belimde çok şiddetli agrı var göğüsler ağrılı dolgun ben de bel agrısı bu kadar olmazdı ona dayanarak test yaptım. Acaba dr gittiğimde kese oluşmamış olabilir miydi ultrason da o yüzden mi çıkmadı
Bence geçen ay iğne oldum dediklerini birebir yaşadım ama sadece iğnenin etkisinden ve ben 12. Gün adet oldum ayrıca bu değerle kese görünmez onu da geçtim bu görünen değer sizin gebelik değeriniz değil

Bence geçen ay iğne oldum dediklerini birebir yaşadım ama sadece iğnenin etkisinden ve ben 12. Gün adet oldum ayrıca bu değerle kese görünmez onu da geçtim bu görünen değer sizin gebelik değeriniz değil
hemşireye geçen hafta ovitrelle vurduğunu söylemediyse o da tabi ki de hamile sanmıştır.
kaldı ki hamile bile kalmış olsa daha yumurta tüplerden rahme inmemiş

hemşireye geçen hafta ovitrelle vurduğunu söylemediyse o da tabi ki de hamile sanmıştır.
kaldı ki hamile bile kalmış olsa daha yumurta tüplerden rahme inmemiş
Aynen canım oda olabilir ama dedi ya söyledim iğnenin etkisi olsaydı kanda çıkmazdı diye hemde aynen dediğin gibi rahme bile İnmemiş oluyo

Canım inşallah bebeğin seninledir ama 6 gün çok erken, bende iğnenin etkisi 11.gün geçiyordu. 14 güne kadar etkisi sürebiliyor iğnenin

Amin canım inşallah. Dr tanınan gittim tahlil çıktısını almaya ve dr ilaç kullandığımı belirttim dr kanda böyle bi durum olmaz %89.9 diyebilirim 2 gün sorma tekrar gel bakalım artık olacak mı değerlerinde dedi. Hayırlısını diliyorum çok umutlandım hayal kırıklığı olmasın diye dualar ediyorum 😕

X