Rabbim aratmasın kimseye inşallah yakın zamanda minik kalp atışını duyarsınız...Ben 3 deneme yaptım malesef tutmadi
İnşallah tum isteyenlere rabbim nasip etsinRabbim aratmasın kimseye inşallah yakın zamanda minik kalp atışını duyarsınız...
Ben de öyle kullanıyorum ama doktor karar veriyor ona günde 3 tane kullanan bile var..Ben adetimin 3.gün başliyorum ve 5 gün boyunca 1 tane içiyorum
Herhangi bir sorun var mı sizde veya eşinizdeBen 3 deneme yaptım malesef tutmadi
Bende pko ve 1 tüpum kapali eşimde hic bir sorun yok.Herhangi bir sorun var mı sizde veya eşinizde
İnşallah nasip eder Rabbim hayırlısı ileBende pko ve 1 tüpum kapali eşimde hic bir sorun yok.
Amin inşallahİnşallah nasip eder Rabbim hayırlısı ile
MerhabalarMerhaba bende öyle şeyler olmadı sadece klomen baş dönmesi yapiodu okadar..
Bende tam tersi oldu adetim çok oldu demekki herkes te farkli oluyoMerhabalarBende de adetim kesildi ve son gün su gibi akıntı yaptı
Aaa çok ilginç demekki dediğin gibi ben geçen yıl da kullanmıştım klomen ama nasıl bir etki yaptıgını hatırlamıyorum bu yıl 3. Gun başladım o gunden sonra azaldı ve bitti sımdıde su gibi akıntı var yarın son klomeni içicem ve cuma kontrole gidcemBende tam tersi oldu adetim çok oldu demekki herkes te farkli oluyo
Ben 3 sefer kullandım malesef tutmadiAaa çok ilginç demekki dediğin gibi ben geçen yıl da kullanmıştım klomen ama nasıl bir etki yaptıgını hatırlamıyorum bu yıl 3. Gun başladım o gunden sonra azaldı ve bitti sımdıde su gibi akıntı var yarın son klomeni içicem ve cuma kontrole gidcem
Ben 3 sefer kullandım malesef tutmadibu ay gitmedim inşallah bidahaki regle olmama başlicam yada aşilama yapalim dice
3 seneyi geçti 1 tüpum de kapalıNe kadar süredir olmuyor gebelik
Benmde nerdeyse 3 sene olacak rahim filmi çektirdiniz mi o sırada tüpler açılıyor3 seneyi geçti 1 tüpum de kapalı
Evet cektirdim 2si kapaliydi 1 tanesini açabildilerBenmde nerdeyse 3 sene olacak rahim filmi çektirdiniz mi o sırada tüpler açılıyor
Anladım canm zor geçti mi bana ıkısı de açık demelerine ragmen çok sancılı geçtiEvet cektirdim 2si kapaliydi 1 tanesini açabildiler
Hemde nasil acili anlatamam okdr çok ağrılıydiki miğdem bulandi birdaha yap deseler cok zorAnladım canm zor geçti mi bana ıkısı de açık demelerine ragmen çok sancılı geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?