Bende 3 ay kullandım canım ama hala gebelik yok hakkında hayırlı olan karnında ve kalbinde olsun inşallahMerhaba arkadaşlar klomen tedavisi gören arkadaşlar var mı aramızda? bende polikistık over hastasıyım ve 1 tane tüpüm kapalı. Klomen kullanıyorum 3 deneme oldu ama hamile kalamadim bu hafta 4. klomen denemesi olcak insallah son olur da tutar. Benim gıbı olan varmi acaba?
Amin canim inşallahBende 3 ay kullandım canım ama hala gebelik yok hakkında hayırlı olan karnında ve kalbinde olsun inşallah
Ediyordum ocakta aşılamam vardı ama hala adet olmadım şubat oldu adet olunca aşılamaya geçicezAmin canim inşallahtedaviye devam ediyomusun?
Bnde daha once klomen kullandim nasil kullanildigini unuttum acaba sizler nasil kullandinizEdiyordum ocakta aşılamam vardı ama hala adet olmadım şubat oldu adet olunca aşılamaya geçicez
Adet zamanı Dr gidiyorduk klomen verıyordu ilaç bitince çagrıp alttan muayene ile yumurtaların cm ne bakıp iğne yazıyorduBnde daha once klomen kullandim nasil kullanildigini unuttum acaba sizler nasil kullandiniz
Herşeyin hayırlısı olsun ☺Ediyordum ocakta aşılamam vardı ama hala adet olmadım şubat oldu adet olunca aşılamaya geçicez
İnşallah bu sefer olur ☺Klomen 2 kez kullandm olmadı bende femeraya geçtik bu ay ilk kez femera kullandm bakalım nolcak görücez:)
Femerayla olursa kalan hapları çerçeveletip salona asıcam bezdim bezdimİnşallah bu sefer olur ☺
Çok yorucu bir süreç dimi?Femerayla olursa kalan hapları çerçeveletip salona asıcam bezdim bezdim
Çok çok en ağırı pskolojk yıpratması her ay umutla beklemek zor kafadann at deniyor o da olmuyo ben yapamadm hiç unutamadm yaniÇok yorucu bir süreç dimi?
Aynen öyle canim çok sabir isteyen birşey inşallah tez zamanda + görürüz bizde ☺Çok çok en ağırı pskolojk yıpratması her ay umutla beklemek zor kafadann at deniyor o da olmuyo ben yapamadm hiç unutamadm yani
İnşllhhh inşllh :))Aynen öyle canim çok sabir isteyen birşey inşallah tez zamanda + görürüz bizde ☺
Sormak istedigim kacinci gun baslaniyor ve gunde kac kere iciysn benim adetim 3gun suruyorAdet zamanı Dr gidiyorduk klomen verıyordu ilaç bitince çagrıp alttan muayene ile yumurtaların cm ne bakıp iğne yazıyordu
Ben adetimin 3.gün başliyorum ve 5 gün boyunca 1 tane içiyorumSormak istedigim kacinci gun baslaniyor ve gunde kac kere iciysn benim adetim 3gun suruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?