klomen tdv si gören arkadaşlara bir sorum var

cevabın için teşekkürler karçiçeği:))
umurım herkesin dileğini gerçekleştiren periler çok uzaklarda değildir.benim 2 günüm var,cevabı bildiririm....

cevabın için teşekkürler karçiçeği:))
umurım herkesin dileğini gerçekleştiren periler çok uzaklarda değildir.benim 2 günüm var,cevabı bildiririm....

evet iyi olur.benim sonucum da en geç altısı nda belli olur. aslında perşembe belli olur ama görev yaptığım yer küçük bir ilçe ve burada bir tane özel lab. var.[diğer sonuçlara güvenmiyorum.]ve herkes birbirini tanıyor o yüzden utanıyorum hcg baktırmaya.onun için mens günümü bekleyeceğim.hayırlı haberlerle görüşmek dileğiyle.allah yardımcımız olsun.

bende klomen kullanıyorum 13. gün adet olmam gerekirken 15 günü geçti halen adet olmadım hamile miyim acaba

Fsh yumurtalık rezervlerini gösteren hormondur adetin 3. günü kanda bakılır .Fsh nın yüksek olması yumurtalarında azalma olduğunun sinyalidir.

6 nın altında mükemmel

6-9 arası çok iyi

10-13 rezervde azalama

13 üzeri uyarılma çok zor

Merhaaba bende sizs bişey sorabilirmiyim27 Haziran'da klomen kullanmaya başladım dün bitti klomen ve doktorum 8 temmuzda yani pazartesi günü gitmemi söyledi ancak ovulasyon takibide yapıyorum ve yarın yumurtlama günüm şimdi yumurtlama günüm yarın olucagi için doktorun yanına 8 inde neden gidiyorum acaba iğne yappma durumu olduğu için yarın gitmessem haftaya dediği gün gitmem sorun olmazmi sonuçta yarın yumurtlama

X