klomen tdv si gören arkadaşlara bir sorum var

Arkadaşlar hamileyim,şu andaki heyecanımı mutluluğumu anlatamam.Allah herkese nasip etsin.Haftaya kalp atışlarını dinyeceğiz şu anda 5 haftalık.:teytey:a.s.:nazar:

canım senin adına çoook sevindim.Allah tamamına erdirsin inşallah. bende bu ay ilk defa klomen kullandım, bahsettiğin o progestandan bende şuanda içiyorum.hamileliğini ilaç ya da iğneden kaç gün sonra öğrendin canım ? ben çatlatma iğnemi vurulalı 9 gün olduda merak ediyorumm..

slm arkadaşım bende aynı tedaviyi görüyorum 3. ayım bu ay ama dr um bana iğneden bahsetmedi en az 3ay sadece ilaç dedi 3 aydan sonra ultrasonla bakıp iğneye gerek varmı diye bakıcak senin neden ilk ay acaba dr bişi söylemedimi?

ilginç arkadaşlar .. bana dr 10 tanelik ilaç verdi (letrozol)günde 2 tane sonra da 11. nde görüp çatlatma iğnesi verdi direk bu gün sabah yaptım iğneyi.. bu aralarda progesteronumun yükselmesi lazım oınu kontrol etmeyi önermedi.. ya da yumurtaların çatlayıp çatlamadığını görmek için muayene etmek istemedi.. 6 sında b hcg kontrolü için gel dedi.. sizce progesteron tahlili yaptırmalımıyım..

canım senin adına çoook sevindim.Allah tamamına erdirsin inşallah. bende bu ay ilk defa klomen kullandım, bahsettiğin o progestandan bende şuanda içiyorum.hamileliğini ilaç ya da iğneden kaç gün sonra öğrendin canım ? ben çatlatma iğnemi vurulalı 9 gün olduda merak ediyorumm..

canım öncelikle çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin.Ben 24 martta çatlama iğnesi vuruldum,25 martta progestana başladım.Tabii bu arada günaşırı birliktelik olmalı.13 nisandada adet olacaktım fakat hiçbir adet belirtisi olmayınca 14 nisan gecesi hastanede kan ile test yaptırdık.pozitif çıktı.Bulantılarım,sürekli uyky hali başladı,ama olsun sonunda aylardır beklediğimiz mucize gerçekleşti...

canım öncelikle çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin.Ben 24 martta çatlama iğnesi vuruldum,25 martta progestana başladım.Tabii bu arada günaşırı birliktelik olmalı.13 nisandada adet olacaktım fakat hiçbir adet belirtisi olmayınca 14 nisan gecesi hastanede kan ile test yaptırdık.pozitif çıktı.Bulantılarım,sürekli uyky hali başladı,ama olsun sonunda aylardır beklediğimiz mucize gerçekleşti...

bende iğnemi vurulalı bugün 11. gündü. bir yerde okumuştum iğneden 14 yada 15 gün sonra kanda belli olduğunu yazmıştı arkadaşlar. bakalım bende bekliyorum belki hafta sonu kan testi yaptırırım hayırlısı olsun artık. bir de bişey daha sorucam progestan sende herhangi bir sancılanmaya falan yol açmışmıydı? bende ara sıra sancı oluyor ama uzun süreli değil...

bende iğnemi vurulalı bugün 11. gündü. bir yerde okumuştum iğneden 14 yada 15 gün sonra kanda belli olduğunu yazmıştı arkadaşlar. bakalım bende bekliyorum belki hafta sonu kan testi yaptırırım hayırlısı olsun artık. bir de bişey daha sorucam progestan sende herhangi bir sancılanmaya falan yol açmışmıydı? bende ara sıra sancı oluyor ama uzun süreli değil...

evet canım bendede sancı yapmışyı dediğin gibi uzun süreli değil.Daha çok sabahları uyandığımda hissediyordum sonra geçiyordu.Hatta bir ara adet olacağım diye korktum ama çok şükür değilmiş...

sevgili moon sunn şuan hamileyim 11 haftalık ve klomen +çatlatma iğnesi+progestan ile ilk çatlatma iğnemle hamile kaldım ve ben çatlatma iğnemden 10 gün sonra test yaptığımda test pozitifti iğnenin etkisi olabilir diye düşündüm 5 gün sonra tekrarladım yine pozitif allahım ne büyük bir mutluluktu allah sanada nasip etsin şimdi yazını okuyunca 2 ay öncesine döndüm

sevgili moon sunn şuan hamileyim 11 haftalık ve klomen +çatlatma iğnesi+progestan ile ilk çatlatma iğnemle hamile kaldım ve ben çatlatma iğnemden 10 gün sonra test yaptığımda test pozitifti iğnenin etkisi olabilir diye düşündüm 5 gün sonra tekrarladım yine pozitif allahım ne büyük bir mutluluktu allah sanada nasip etsin şimdi yazını okuyunca 2 ay öncesine döndüm

canım güzel dileklerin için teşekkür ederim. inşallah bende senin gibi ilk denemede başarılı olabilirim. bebeğini sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah rabbim. yalnız bir kaç sorum olacak cevaplarsan sevinirim. kan testi ile mi yoksa evde yapılan testlerle mi öğrendin sonucu? bir de ne gibi belirtilerin oldu? a.s.

ben 3 kez gördüm klomen tedavisini 5gün kullandım 12.günü dr yumurtalara baktı hepsinde çatlatma iğnesi kullandım ve beraberlik bu iğnenin saatine göre belirleniyo yada aşılama uygulanabiliyor ama aşılama ile beraberlik arasında çok önemli bi fark olmadığını söyledi doktorum ben bisonuç alamadım umarım kullanan aradaşlar alırlar fakat tavsiyem klomen odak noktanız olmasın üzgünüm söylemek zorundayım hayal kırıklığı fazla oluyor

iyi günler arkadaşlar benimde klomeni 2. kullnışım ilk ilacım serophone adlı ilaçdı ilacı kullandıkdan 12. gün sonra doktora gittim pregnyl 5000 adlı iğneeyi verdi iğneyi vurundukdan 35 saat sonra ilişki dedi ve adet gününe 1 hafta kala ilişkiyi kesin dedi sonuç negatif hasta olunca gel dedi doktor bende cumartesi günü gittim hiç bir sorun yoktu ama dedi olmamış demek dedi ilacı tekrar verdi yine 12 gün sonra gideceğim yumurtalıklara bakacak iğne verecek tekrar olmazsa dedi eşini kontrol edeceğiz dedi ondada bir sorun yoksa senin rahim filmini çekeceğiz dedi.Sizlere bir sorum olacak acaba neden rahim filmi istiyor hiç sizlerden böyle birsey istedimi doktorunuz eğer cevaplarsanız kafamdaki soru işaretim gidecek.Rabbim herkese nasip etsin herkesin kucağında bebeğini görünce insan çok imreniyor

eköseoğlu bende 1 yıldır bebek istiyorum ama hala yok.ben 3 kez klomen kullandım bu ay dördüncü oluyor ama doktorum çatlatma iğnesi vermedi bana.bu ayda olmazsa mayıs ayında rahim filmi çekilecem doktorum istedi.rahim filmini tüplerin açık olup olmadığını tespit etmek için çekiyorlar.eğer tüpler tıkalıysa döllenme olmuyor.ya tüpler açılacak yada tüp bebek yapılır böyle durumlarda.bendede eşimdede hiçbir sorun yok.bakalım tüplerin durumu bu ay belli olur.dediğin gibi bebekli insanları görünce insanın içi burkuluyor

desertrose umarım sonucun iyi çıkar biz aslında 9 aylık evliyiz ama ben adet düzensizliği şikayetiyle gittim doktora doktorun korunuyormusunuz sorusuna evet deyince doktorun cevabı beni çok üzdü "kızım korunmasanızda bebeğiniz olmaz çünkü senin yumurtalıkların çalışmıyor" dedi tedaviye başladık ben erken başladık yolun başındayız hemen olur gibilerinden düşündüğüm için ve doktorumun yumurtalıklar tamam demesi beni daha çok ümitlendirdi ama olmadıbugün 2. kez başlayacağım bakalım Allahdan hep hayırlısını istiyorum ama bizim çevre biraz aceleci davranıyo benden sonra evlenenler hamileolunca bizdende bekliyolar gerçi ben çalıştığım için kariyer falan diye herkesi kandırıyoruz ama olmazsa çevredekiler insanı psikolojik olarak çökletmek için hazır zaten açıkcası korkuyorumda ama en büyük destekcim eşim neyse çok uzattım buna ihtiyacım vardı inş. olur.

canım kayserilimisin yoksa kayseridemi oturuyorsun.üzülme aynı dert bendede var.herkeze düşünmüyoruz diyorum ama içten içe çok üzülüyorum.

eköseoğlu,aynı durumdayız seninle.evleneli 8 ay oldu bize daha 2. ayda başladılar sormaya.kendini yıpratma ve bunu bir eksikliğin olarak görme.bu hem eşinin hem senin psikolojini bozar.ben de endometrioizis var.ameliyat olmustum evlenmeden önce.dr bir süre deneyin olmazsa kontrollere başlayacağız demişti.nitekim olmadı.geçen hafta rahim filmini çektirdim.tüplerde tıkanıklık var mı diye.ayrıca rahimin şeklini ve tüpler gereğinden fazla uzunsa bu filimde görülüyor.allaha şükür tıkanıklık çıkmadı.önümüzdeki ay yumurta takibine başlayacağız.rahim filmini dr hastanın durumuna göre yumurta takibinden önce yada sonra yapabiliyor sanırım.rahim filmi konusunda endişe etme.bence vajinal muayeneden pek bir farkı yok.desertrose ve eköseoğlu umarım her şey dilediğiniz gibi olur.

umarım hepimiz bebeğimizi kucağımıza alırız arkadaşlar buarada hem kayseriliyim hemde kayseride ikamet ediyorum Allah bizlere bol sabır versin

eköseoğlu fusfulu iyi dilekleriniz için teşekkürler.eköseoğlu bende kayseriliyim ama istanbulda oturuyorum.hemşeriyiz yani.neyse ben çıkıyorum okula gitmem lazım kuzucuklar beni bekler.akşama görüşürüz kızlar.

akşam ben nette olamıyorum ama yarın görüşürüz inş desertrose iyi dersler sana

merhaba kızlar size bişey sorucam
bende bu ay ilk defa klomen tedavisi oldum.yumurtam büyüdü ve kendiliğinden çatladı.progesteron testim de 40 çıktı.şimdi dr.1 mayısa kadar bekle ve beni ara dedi.benim adetlerim düzensiz olduğu için beklediğim bi adet tarihim yok.acaba 1 mayısta hamile kalmışsam öğrenebilecek miyim?o gün tam 28 gün oluyor.

X