klomen tdv si gören arkadaşlara bir sorum var

sevcecım mrb benım dr bana klomen verdı ve bana catlama ıgnesı vermdı aynen senın gbı ve benım yumurtalıklarım 18cm ve dr daha erken gıtseydım
20de olurdu ama ben klomenı korkumdan kulanmadım senın msj okurken
kulanmak ıstıyorum yanı bı umut oldun bana sagol canım

arkadaşlar klomen tdv sine yeni başladım adetimin12. günü doktor yine geleceksin dedi vajinal ultrason ile kaç yumurtam olduğuna bakacakmış esas sorum şu klomen tedavisinde 12. gün çatlatma iğnesi yapılıyormu yoksa sadece ilç tedavisimi uygulanıyor:sm_confused::sm_confused: çünkü doktorum çatlatma iğnesinden bana hiç

canım o biraz da yumurtnın büyüyüp büyümediğine bağlı benim çatlama iğnem14. gün oldu 36 saat içindede aşılamam yapıldı

arkadaşlar kşlomen ve iğne kullandım ya şu anda hamileyim allah herkese bu duyguyu tattırsın....................................................

Gözün aydın,hayırlısı olsun.Bende klomen kullandım ve bu gece doktorum nöbetçi kontrole gidicem bakalım ne olacak.Allahtan hayırlısı.Senin adına çok sevindim.a.s.:1hug:

herkese slm. inşallah herkes en kısa zamanda bebişine kavuşur.
regl dönemimin 5. gününde klomen kullanmaya başladım yanlız dr sormayı unuttum. klomen içersinde 10 tane hap var. bu ilaçların tamamı bitincemi ilişkiye girilecek. bana yardımcı olursanız sevinirim.

birde klomen kullanarak başarıya ulaşan var mı

Canim Ilaçlari Kullandiktan Bir Kaç Gün Sonra Doktora Git Yumurtalarin Durumuna Baksin...................

slm arkadaslar banada dktorum klomen vermıstı bende 5 gun kullandım hapı vede ıgneden falan bahsetmedı hıc klomenı sabah aksam ıctım vede ılk ayda hamıle kaldım bende ıse yaradı sıze onerım cok stres yapmayın umudunuzuda yıtırmeyın allahım ısteyen herkezı bebıslerıne kavusturusun ıns dualarım sızlerle

herkese slm. inşallah herkes en kısa zamanda bebişine kavuşur.
regl dönemimin 5. gününde klomen kullanmaya başladım yanlız dr sormayı unuttum. klomen içersinde 10 tane hap var. bu ilaçların tamamı bitincemi ilişkiye girilecek. bana yardımcı olursanız sevinirim.

birde klomen kullanarak başarıya ulaşan var mı

hkafkan adetınin ılk gununden sayarak 12.14.16 gunlerınde veya 13.15.17 gunlerınde ılıskıye gırmenız gerekıyo benım o sekılde oldu ıns guzel haberlerını alırız

slm arkadaslar banada dktorum klomen vermıstı bende 5 gun kullandım hapı vede ıgneden falan bahsetmedı hıc klomenı sabah aksam ıctım vede ılk ayda hamıle kaldım bende ıse yaradı sıze onerım cok stres yapmayın umudunuzuda yıtırmeyın allahım ısteyen herkezı bebıslerıne kavusturusun ıns dualarım sızlerle

tatlımelek, merhaba, benim anlayamadığım sadece klomen kullanarak mı hamile kaldın, yani aşılama olmadı mı. doktorum bana aşılama öncesi kullanılacak ilaç olarak verdi klomen'i.senin sorunun neydi, paylaşır mısın benimle.

ben 3 ay korunmadım vede hamıle olmayınca hersey oncden bellı olsun dıye doktora gıttım vede doktor bana 2 ay boyunca klomen kullanmamı soyledı hıc ıgneden bahsetmedı ozamanlar ben ılk ayında hamıle kaldım ama tabı benımde yumurtalarım catlamasaydı bana ıgne verılırdı ama yumurtam kendısı catladıgı ıcın gerek kalmadı cnm

benim eşimin sperm sayısında azlık var, ama sanki okuduklarımdan sadece klomen kullanıp da hamile kalınabilirmiş gibi anladım.yani bizde doktor direkt aşılama yapalım önce dedi. panikledim açıkçası, yumurta takibi falan yapmadı.ben de başka bi doktora daha görüneyim diyorum. merk ettiğim hem sperm sayısı azlığı sorunları olup, hem de sadece klomen tedavisi ile (yumurta takibi ile) hamile kalan olup olmadığı, sanırım sizde böyle bi sorun yoktu

kızlar bende bu ya kullandım gunde 1 adet 3-7.gunler arasında ama 26.gunde regl oldum , bi arkadasım kullanarak ustune gordu gec dollenme olmus ; acaba catlatma ignesi yapılmadıgı zaman klomenle gecmi yumurtlanıyor? ne oluyor bilenini zvarmı cunku forumda bir arkadas gec catlıo yazmıstı , sanırım benim arkadasımında oyle oldu bilginiz varmı

Gözün aydın,hayırlısı olsun.Bende klomen kullandım ve bu gece doktorum nöbetçi kontrole gidicem bakalım ne olacak.Allahtan hayırlısı.Senin adına çok sevindim.a.s.:1hug:

Evet dün bahsettiğim gibi doktora gittim.Ultrasondan baktı,20mm capında yumurtam var şimdi.Pregnly 5000 adlı çatlama iğnesini yazdı gece saat 00:00 a kadar yaptırmamı söyledi hemde iki iğne.İğneyi yaptırdım 36 saat sonra gün aşırı birliktelik gerekiyormuş ve bu arada progestan diye bir ilaç yazdı,regl olana kadar kullanıcam.Regl olursam bırakıcam.(inşaallah olmam.)Hamile kaldığımda bu ilacı bir süre kullanacakmışım.Bu ilaç rahim duvarlarını kalınlaştırıyormuş,bebeğin tutunmasını sağlıyormuş.Bu arada her birliktelikten sonra 1 saat hareketsiz yatmamı söyledi.Allah herkesin gönlüne göre versin...a.s.

kızlar umudunuzu kaybetmeyin bende ilk klomeni kullanmamda hamile kaldım..üstelik banadaiğneden bahsedilmedi sadece yumurtlaman olmuyo 3 ay kullanacaksın 3 ayda bişey olmazsa sonra başka tedavi uygulayacaz demişti doktor..

Evet dün bahsettiğim gibi doktora gittim.Ultrasondan baktı,20mm capında yumurtam var şimdi.Pregnly 5000 adlı çatlama iğnesini yazdı gece saat 00:00 a kadar yaptırmamı söyledi hemde iki iğne.İğneyi yaptırdım 36 saat sonra gün aşırı birliktelik gerekiyormuş ve bu arada progestan diye bir ilaç yazdı,regl olana kadar kullanıcam.Regl olursam bırakıcam.(inşaallah olmam.)Hamile kaldığımda bu ilacı bir süre kullanacakmışım.Bu ilaç rahim duvarlarını kalınlaştırıyormuş,bebeğin tutunmasını sağlıyormuş.Bu arada her birliktelikten sonra 1 saat hareketsiz yatmamı söyledi.Allah herkesin gönlüne göre versin...a.s.

Arkadaşlar hamileyim,şu andaki heyecanımı mutluluğumu anlatamam.Allah herkese nasip etsin.Haftaya kalp atışlarını dinyeceğiz şu anda 5 haftalık.:teytey:a.s.:nazar:

X