- 12 Kasım 2007
- 282
- 0
- Konu Sahibi Karagxoxzlxux
derkinlife umudum tükendi sanki iki aydır adetim iki gün gecikmeli geliyor sen tedavi görüyormusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar klomen tdv sine yeni başladım adetimin12. günü doktor yine geleceksin dedi vajinal ultrason ile kaç yumurtam olduğuna bakacakmış esas sorum şu klomen tedavisinde 12. gün çatlatma iğnesi yapılıyormu yoksa sadece ilç tedavisimi uygulanıyor:sm_confused::sm_confused: çünkü doktorum çatlatma iğnesinden bana hiç
arkadaşlar kşlomen ve iğne kullandım ya şu anda hamileyim allah herkese bu duyguyu tattırsın....................................................
herkese slm. inşallah herkes en kısa zamanda bebişine kavuşur.
regl dönemimin 5. gününde klomen kullanmaya başladım yanlız dr sormayı unuttum. klomen içersinde 10 tane hap var. bu ilaçların tamamı bitincemi ilişkiye girilecek. bana yardımcı olursanız sevinirim.
birde klomen kullanarak başarıya ulaşan var mı
slm arkadaslar banada dktorum klomen vermıstı bende 5 gun kullandım hapı vede ıgneden falan bahsetmedı hıc klomenı sabah aksam ıctım vede ılk ayda hamıle kaldım bende ıse yaradı sıze onerım cok stres yapmayın umudunuzuda yıtırmeyın allahım ısteyen herkezı bebıslerıne kavusturusun ıns dualarım sızlerle
Gözün aydın,hayırlısı olsun.Bende klomen kullandım ve bu gece doktorum nöbetçi kontrole gidicem bakalım ne olacak.Allahtan hayırlısı.Senin adına çok sevindim.a.s.:1hug:
Evet dün bahsettiğim gibi doktora gittim.Ultrasondan baktı,20mm capında yumurtam var şimdi.Pregnly 5000 adlı çatlama iğnesini yazdı gece saat 00:00 a kadar yaptırmamı söyledi hemde iki iğne.İğneyi yaptırdım 36 saat sonra gün aşırı birliktelik gerekiyormuş ve bu arada progestan diye bir ilaç yazdı,regl olana kadar kullanıcam.Regl olursam bırakıcam.(inşaallah olmam.)Hamile kaldığımda bu ilacı bir süre kullanacakmışım.Bu ilaç rahim duvarlarını kalınlaştırıyormuş,bebeğin tutunmasını sağlıyormuş.Bu arada her birliktelikten sonra 1 saat hareketsiz yatmamı söyledi.Allah herkesin gönlüne göre versin...a.s.