- 5 Mart 2008
- 411
- 1
-
- Konu Sahibi Karagxoxzlxux
Arkadaşlar hamileyim,şu andaki heyecanımı mutluluğumu anlatamam.Allah herkese nasip etsin.Haftaya kalp atışlarını dinyeceğiz şu anda 5 haftalık.:teytey:a.s.
canım senin adına çoook sevindim.Allah tamamına erdirsin inşallah. bende bu ay ilk defa klomen kullandım, bahsettiğin o progestandan bende şuanda içiyorum.hamileliğini ilaç ya da iğneden kaç gün sonra öğrendin canım ? ben çatlatma iğnemi vurulalı 9 gün olduda merak ediyorumm..
canım öncelikle çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin.Ben 24 martta çatlama iğnesi vuruldum,25 martta progestana başladım.Tabii bu arada günaşırı birliktelik olmalı.13 nisandada adet olacaktım fakat hiçbir adet belirtisi olmayınca 14 nisan gecesi hastanede kan ile test yaptırdık.pozitif çıktı.Bulantılarım,sürekli uyky hali başladı,ama olsun sonunda aylardır beklediğimiz mucize gerçekleşti...
bende iğnemi vurulalı bugün 11. gündü. bir yerde okumuştum iğneden 14 yada 15 gün sonra kanda belli olduğunu yazmıştı arkadaşlar. bakalım bende bekliyorum belki hafta sonu kan testi yaptırırım hayırlısı olsun artık. bir de bişey daha sorucam progestan sende herhangi bir sancılanmaya falan yol açmışmıydı? bende ara sıra sancı oluyor ama uzun süreli değil...
sevgili moon sunn şuan hamileyim 11 haftalık ve klomen +çatlatma iğnesi+progestan ile ilk çatlatma iğnemle hamile kaldım ve ben çatlatma iğnemden 10 gün sonra test yaptığımda test pozitifti iğnenin etkisi olabilir diye düşündüm 5 gün sonra tekrarladım yine pozitif allahım ne büyük bir mutluluktu allah sanada nasip etsin şimdi yazını okuyunca 2 ay öncesine döndüm