klomen tdv si gören arkadaşlara bir sorum var

Karagxoxzlxux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
241
0
39
arkadaşlar klomen tdv sine yeni başladım adetimin12. günü doktor yine geleceksin dedi vajinal ultrason ile kaç yumurtam olduğuna bakacakmış esas sorum şu klomen tedavisinde 12. gün çatlatma iğnesi yapılıyormu yoksa sadece ilç tedavisimi uygulanıyor:sm_confused::sm_confused: çünkü doktorum çatlatma iğnesinden bana hiç

canımla seninle aynı tedavi aşamasındayız bende bu ay ilk defa klomene başladım benim doktorumda beni 12-13.gün çağardı yumurtalarımı izlececek ve eğer yumurtalarım iyi gelişip yani 18-20capına gelince çatlama iğnesi uygulayacak seninde aynı şekilde olur heralde

bende bu ay klomene başladım inşallah olur.adetimin 3. günü başladım 7 gün kullanıcakmışım doktorum öyle söyledi

kimse yokmu arkadaşlar sizden cevap bekliyorum aşamalar hakkında sizlerden fikirler almak istiyorum

kimse yokmu arkadaşlar sizden cevap bekliyorum aşamalar hakkında sizlerden fikirler almak istiyorum

kullandıktan sonra doktorun yumurtalarındaki gelişime bakıp en az 18 mm olunca çatlatma iğnesi verebilir.Çatlatma iğnesinden sonrada gün aşırı beraberlik tavsiye eder sanırım.

slm aysen bende klomen kullandım 5 gün kullandım günde 1tane aldım birde pregnyl iyne vurundum bakalım sonuç ne çıkacak

canım inşallah iyi sonuçlar alırızz burda bizde hamileyim diye bağırırız.......
senin sonucun ne zaman belli olacak

aysen canm bende balıkesirliyim ve bende aynı aşamadayım dr bana muhtemelen tabi büyürlerse yarın yapacak çatlatma iğnesini merzovi arkadaşım ben 12. günü gittim dr a yumartalıklar istenilen büyüklüğe gelince yapılıyo iğne canm şimdi yarın yine gidecem yarın tam 14. gün oluyo benim çatlatma iğnesi yapılacak yani dr zaten söyler sana günlerinia.s.

merhaba arkadaşlar ben klomeni kullandığım ilk ay allahıma şükürler olsun hamile kaldım ve şu an 11 haftalık hamileyim.benim doktorum adetimin 5.günü kullanmamı ve akşamları 2 şer tane birden içmemi söyledi.zaten içinde 10 tane var 5 günde bitti.ayrıca yumurta takibi için falanda çağırmadı beni çatlatma iğneside olmadım.ben o ilacı çok inanarak içmiştim ve ilk ayda oldu inşallah sizlerde hemen hamile kalırsınız.rahat olun moralinizi yüksek tutun.he unutmadan ben de polikistik over var demişti doktor.ama yapılan bütün tahlillerim normal çıkıyodu.bol bol allaha dua edin allah isterse olmucak birşey yoktur.

Sevce allah analı babalı büyütsün bebeğini.senin demekki başka bir problemin yokmuş.Bizim için çok zor gebe kalmak inan.Fazla bir sorun görünmediği halde kalamıyoruz.Hayırlısı hepimiz için napalım.

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende klomen kullandım ama 5 gün kullandı günde 1 tane aldım birde iyne vurundum artık bekliyorum sonuç ne olacak sizce bir umut varmı

yok canım benim adetim daha yeni bitti ilaçlarımda 3.günündeyim(klomenin) salı günü gideceğim doktora büyümeye göre çatlama iğnesi yapacakmış ve ilişki saatleri benim benim sonuç 20-25günü bulur heralde

çatlatma iğnesini çatlama gecikiyorsa veriyorlar.ilk aşamada öncelikle yumurtana bakılacak eğer herhangi bir çatlama yoksa iğneyi ozaman verir.

canım ben 3 aydır kullanıyorum ama bi faydasını görmedim..iğne felanda demedi hiç doktor..ama inşallah en kısa zamanda hepimisin bebişi olur yav

cnm bende araniza yeni katildim allah size bagislasin inan cok sevindim bende kullaniyom inş bende bu mütlulugu yasarim ve sizle paylasirim

X