- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
Seni merak ettigim icin diger mesajlarina bakmış, okumustum hamile kalamadigini, üzülme canım, herşeyin en dogrusunu Allah bilir, hakkında en hayırlı zaman ne zamansa o zaman bebeğin olur inşallah.Malesef adet oldum bu gün cnm
Evet canim haklisin hepimizin rez zamnda olur insSeni merak ettigim icin diger mesajlarina bakmış, okumustum hamile kalamadigini, üzülme canım, herşeyin en dogrusunu Allah bilir, hakkında en hayırlı zaman ne zamansa o zaman bebeğin olur inşallah.
Hayırlısı canım.. Elbet onun da zamanı gelecektir... Ben Klomen vs tedavilerini görüp hamiş olamayan ama daha sonrasında kendiliğinden olanları da duydum.. Sakın ümidini kaybetme :)Aminn canim ins hersey istedigin gibi olur bende klomen ve catlatma ignesi oldum ama tutmadi bugun adet oldum
gaziye gidiyorum canım öğretim üyesine iyi doktor ama bakalım klomen olmazsa iğneleme yapacaz dedi o nasıl oluyor bilmiyorumBende ankaraliyim :) evet cnm bndede pko var oyuzden kullanmistim bnde kilo bu sene bnde cok aldim malesef. Hangi hastaneye gidiosun
Evet oyle tabi cnm bende ilk kullandigim ay hamile kalmistim ama kaybettim bebegimi... senin son durumun nedir şuanHayırlısı canım.. Elbet onun da zamanı gelecektir... Ben Klomen vs tedavilerini görüp hamiş olamayan ama daha sonrasında kendiliğinden olanları da duydum.. Sakın ümidini kaybetme :)
Ins hic birine gerek kalmaz canim hemen olur bu ay.. neresindesin ankaraningaziye gidiyorum canım öğretim üyesine iyi doktor ama bakalım klomen olmazsa iğneleme yapacaz dedi o nasıl oluyor bilmiyorum
Merhaba canim hosgeldin.. Evet gercekten insan cok yipraniyo.. ben igne oldugumda hic olmamisti agrim bildigim kadariyla 14. Gunden sonra geciyo ignenin etkisikızlar hepinize merhaba bu bekleyiş çok stresli ve kafamızda binlerce soru oluyor. Bende cuma günü çatlatma iğnesi vuruldum cuma akşamı pazar sabahı ve p.tesi akşamı ilşki dedi doktor. kasıklarım çok fena ağrıyor göbeğimde bi şişkinlik oluştu sancılı sizdede böyle oldumu. tuttumu tutmadımı diye bekliyorum belirtilerini ne zaman hissetmeye başlıyoruz bilginiz var mı
Baya büyümüş yumurtan canim igneyi verse o iyice büyütür kiste dönüştürürdu allah korusun. Catlar ins cnm sıkıntı yapma progestanida bebek olursa tutunsun diye vermistir canimBu ay bende klomen tedavisine başladı doktor ilacı kullandıktan sonra gel dediği gün gittiğimde 1 yumurta oluştuğunu ve 26 mm olduğunu bu yüzdende iğne vermenin uygun olmadığını söyledi. Bugün 15. günüm bu yumurta çatlar mı bilmiyorum progestan verdi sabah akşam kullanmam için. Bu doktordan için çokk iyi demelerine rağmen gittim o kadar yoğunki soru dahi soramadım bilen varsa yanıtlarsa sevinirim.
hımmm bende kasıkalrımda şişlik ve ağrı oluyor düne göre bugün biraz daha hafif inşallah tutmuşturMerhaba canim hosgeldin.. Evet gercekten insan cok yipraniyo.. ben igne oldugumda hic olmamisti agrim bildigim kadariyla 14. Gunden sonra geciyo ignenin etkisi
Ins canim. Kacinci gununduhımmm bende kasıkalrımda şişlik ve ağrı oluyor düne göre bugün biraz daha hafif inşallah tutmuştur
daha yeni yaptırdım canım 6 sında 4 gün oldu bugün karnımın hemen alt kısmında agrı var baskı oluyor sanki yumurtlama catlayınca oluyormuş sanırım çok heyecanlıyım bir an önce güzel haberi almak istiyorumIns canim. Kacinci gunundu
Hadi ins canimm beraber gun sayariz burda :)daha yeni yaptırdım canım 6 sında 4 gün oldu bugün karnımın hemen alt kısmında agrı var baskı oluyor sanki yumurtlama catlayınca oluyormuş sanırım çok heyecanlıyım bir an önce güzel haberi almak istiyorum
Benim hic bilgim yok cnm bu konuda.. Bildigim kadariyla igne karindan yapiliyo yumurtalarin buyumesi icinarkadaşlar iğneleme nasıl oluyor bilgi verirmisiniz progestoran oranı kaç olmalı bebek için
canım adetin belli bir gününden sonra yumurtlama ilacına başlıyorsun kolemen yada doktorun verdiği ilacı kullandıktan sonra yumurtlaman gerçekleşti ise ve istenilen boya geldiyse çatlatma yapılıyor ki çatladıktan sonraki 36 saat içinde hamile olma olasılığın daha yüksek döllenme diyelim yani :) o yüzden doktor gözetiminde çatlatılıyor iğne ile benimki karından yapıldı ama kimini ki kalcadan da yapılıyormuş diye duydum. Çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra doktor ilişki için sana günler veriyor o günlerde muhakak ilişki olması lazım böyle işte umarım açıklayabilmişimdir yeteri kadar.arkadaşlar iğneleme nasıl oluyor bilgi verirmisiniz progestoran oranı kaç olmalı bebek için
inaşşah canım ewt başlıyoruz artık bugünden itibaren birlikte gün saymaya senin durumlar neHadi ins canimm beraber gun sayariz burda :)
anladım canım çok sağol bende klomen kullandım adetten 22. günü gel progestoran oranına bakalım dedi ne olur bilmiyorum pazartesi gidecem Rabbim herkese nasip etsin gerçekten çok stresli bir süreçcanım adetin belli bir gününden sonra yumurtlama ilacına başlıyorsun kolemen yada doktorun verdiği ilacı kullandıktan sonra yumurtlaman gerçekleşti ise ve istenilen boya geldiyse çatlatma yapılıyor ki çatladıktan sonraki 36 saat içinde hamile olma olasılığın daha yüksek döllenme diyelim yani :) o yüzden doktor gözetiminde çatlatılıyor iğne ile benimki karından yapıldı ama kimini ki kalcadan da yapılıyormuş diye duydum. Çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra doktor ilişki için sana günler veriyor o günlerde muhakak ilişki olması lazım böyle işte umarım açıklayabilmişimdir yeteri kadar.
Cnm bnde igne ve klomen kullandim cuma kan verdim negatiff dün itibariylede adet olduminaşşah canım ewt başlıyoruz artık bugünden itibaren birlikte gün saymaya senin durumlar ne