klomen sonrasi yumurta takibine baslayacaklar

Cok saol canim benim bu ay biraz kaybuldu ümitler bi süre ara vermeye karar verdim
bence ara verme canım ama yinede sen bilirsin nasıl bir ruh hali içinde olduğunu tahmin etmek zor değil. hakkımızda hayırlısı olsun bende bekliyorum kaldı 10 günüm 10 gün sonra belli olacak

merhaba arkadaşlar ben klomen kullandım bitti bugün karnımın sol tarafı aşırı ağrıyor neden olabilir adet gününe de daha çok var yardımcı olurmusunuz?

merhaba arkadaşlar ben klomen kullandım bitti bugün karnımın sol tarafı aşırı ağrıyor neden olabilir adet gününe de daha çok var yardımcı olurmusunuz?
ilac yapıyor ağrı normal yani yumurtlaman olduğu için yumurtaların büyüyor çatlatma iğnesi yaparsa eğer doktor ozaman daha çok ağrı olur bilgin olsun.

mrb bende klomen kulnadım subat 26da catl.ıgnesı oldum bugun 14. gun bıtmek uzere. ıdrar testım hemen sılık cıkıor kanda verdm bugun.acaba ıgnenın etkısınemıdır. 14. 15 gun onra adetolunması gerek dıyorla ama bn daha olmadım yorumlarınızı beklıyorum:)

ilac yapıyor ağrı normal yani yumurtlaman olduğu için yumurtaların büyüyor çatlatma iğnesi yaparsa eğer doktor ozaman daha çok ağrı olur bilgin olsun.
anladım canım bugün adetten itibaren 18.günüm 22. gün kan verecem şuan çok agrıyor karnım peki iğne yapması için progestoranın kaç olması gerekiyor bir de iğne olunca dikkat etmek mi gerekiyor ben çalışıyorum hiç bilgim yok iğneleme konusunda

Kızlar yarın adetimin 3. Gunu acaba yum. Takibi için dktra gitsem mi. Çok kararsızım yardımcı olur musunuz

onu doktor karar veriyor canım ilacın bittikten birkaçgün sonra muane ediyor eğer yumurtlaman geliştiyse istenilen büyüklükte olduysa çatlatıyorlar. 18 cm ve üstü olması gerekiyor diye biliyorum ama ben benimkini sormayı unuttum heyecandan aklıma bile gelmedi doktor sadece çok güzel istediğimiz gibi olmuş dedi iğneyi yaptırdı o gün hemen. iğne olduğum gün beni sersem gibi yaptı sadece sonraki günlerde de şiddetli kasık ve karın ağrısı yaşadım bugün sekizinci günüm hala kasıklarımda ağrı var ama ilk günlerde ki gibi şiddetli değil hafif.
birde iğneden 16/17 gün sonra test yapılması daha sağlıklıymış ilacın etkisi olduğundan çift kırmızıyı görebiliyormuşsun. Şöyle oluyor yumurtlaman geliştikten ce çatladıktan sonra ki günden itibaren saymaya başla eğer doktor kendisi çatlatırsa o günden itibaren saymaya başla 17 .gün test yaptır yada yaptırmadan adet gününe denk geliyor zaten. inşallah güzel haberlerle gelirsin canım

çatlatma iğnesi vurulduktan 17 gün sonra yapılan test daha sağlıklıymış diye duydum

anladım canım çok sağol benim ilaç bitti bugün 19. gün oldu pazartesi kan verecem ne yapacak bilmiyorum dün sol tarafıma bir ağrı girdi hala ağrıyor bazen çok şiddetli oluyor pazartesi ne der bilmiyorum ben çalışıyorum o yüzden sordum iğneleme yaparsa izin alırım diye çok sağol inşalah güzel haberlerle gelirim çok istiyorum bebek olmasını Rabbim büyük sabır ve dua en güzel ilaç

Kızlar bu ay bende klomene başladım 5 gün günde 1 defa başlattı doktorum ilaç bittikten sonra kontrol için çağırdı sağ overde polikistiğim varmış hala ama iki tane gelişmiş yumurtamın olduğunu söyledi haftaya tekrar muayene için beklio beni bu kez yumurtaların gelişme durumuna bakacağını söyledi eğer hamile kalmazsan 2. Ay ilacın dozajını arttırıcaz dedi 3 ay bu şekilde devam edicekmişim olmazsa iğneye geçicez dedi adet olmamak gebeliğe engel bişideğilmiş yani adet olmasanda hamile kalabilirsin dedi doktorum Rabbim isteyen herkesin dileğini kavul etsin bu ay inşallah

hayırlısı olsun cnm bende kullandım yumurtalıklarım çok güzel ve fazlaca gelişti ama tutmadı. Ve kist oluşmuş şimdi bir ay ara verdik o arada kist için ilaç kullanmaya başladım. İnşallah güzel gelişmeler olur ve müjdeli haberi verirsin sevdiklerine hakkında hayırlısı olsun.

Amin ALLAH RAZI OLSUN RABBİM TÜM İSTEYENLERİN YARDIMCI OLSUN İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…