• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen-rahim filmi-puregon+ovitrelle iğneleriyle sırasına göre tedavi görenler.

bi de bol bol ılık süt için yumurta kalitesini olumlu yönde etkiliyormuş...

mrb kızlar işallah bir an önce hamile kalırsınız bende 1.5 yıl hamile kalmamıştım ve klomen kulandım ilk 2 ay tek yumurtam oldu ve 16. gün kendiliğinden çatladı zaten sıvının çok akması ve kasıklarda ağrı bunun habercisi ve ben takiple kulandığım için çatladığı gün ve diğer günler üst üste ilişki oluyordu ve olmadı 3. ay 3 yumurtam oldu ve birden büyüdü sonra durdu filan 14. gün çatladı ve kendi dr izindeydi başka bi dr yaptı takibi bu yumurtalardan bişey olmaz dedi bana baştan yenilmiştim yani 1.5 yıl boyunca artık eczane değiştirir olmuştum gebelik test alırken sayısını bende hatırlamıyorum evet ilşkiye girdik filan ama umudum tükenmişti bu ayda olmazsa ara verelim demişti dr bende aşılama istemişti ama öyle olmadı adetim 2 gün geçti hiç ümitlenmedim test bile almadım kan testi ve sonuçç hamileydim sonra gene düşük korkusu endişeler derken şuan 25 haftalık olduk çok şükür rabbim işallah kucağımada almayı nasip eder sizlerede o kadar zor bir durumki sizi anlıyorum hamile görmek bile istemiyordum milletin sorgulaması vs. çok şükür şimdilik kurtuldum işallah sizlerde kurtulursunuz bunlar olurken tek sığnağım rabbimdi ban verecek olan oydu ve dr olmaz dedği ay hamile kaldım dualarım sizinle kafanızdan silin her adetiniz sizi bebğinize bir adım daha yaklaştırıyor zamanı gelince olacak buna inanın ve sabır

selam kızlar ben de bu ay klomen kullandım ve 16. gün ovulasyon testinde çift çizgi gördüm. asıl sorunum şu: doktor sağ tarafta bir yumurta var demişti fakat 14. günden itibaren sol tarafımda hızlı ve şiddetli ağrılarım olmaya başldı. sizce klomen bir tarafta yumurta bir tarafta kist yapar mı ? bu sol taraftaki ağrı neden olabilir? çok korkuyorum yaa

zehra1715 evet canım çok haklısın insan umudunu kaybetmemeli bizde ilk bebeğimizi 4aylıkken kaybettik 4yıl tedavi gördüm 3yıl rahim filminden korktuğum için hep erteledim sonra nolacaksa olsun dedim bende sürekli heray farklı eczanelerden kaçtane test alıyordum sayısını inan bilmiyorum insanların hala bebek yokmu sorusundan bıktım kimselerle görüşmedim sonra 3ay hiç düşünmedim sadece dua ettim allahım bana evlatsız yaşamanın sabrını ver dedim brde eşim uzun yol kaptanı ancak 15günde bir geliyor geceleri birben bilirim döktüğüm gözyaşlarımı sonra çok ağır gribe yakalandım acile gittim tam ağrı kesici iğne vuracaklardıki ben doktora birşey yok ama 3gün günüm geçti dedim orda test yaptılar gözün aydın hamilesin demezlermi gerisini siz düşünün ne ağlamışım şimdi 21 haftalık hamişim rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasım hamilelik giymiyorum çok istememe rağmen bebeği olmayanlar beni görüp iç geçirmesinler diye olacak kızlar umutlu olun hiç beklemediğiniz biranda gelecek

cuma günü hasta oldum hem de gününden 3 gün önce:(( pazartesi de kocamın doğum günü ona sürpriz yapmak isterdim ne de güzel olurdu en güzel hediye... ama olmadı yarın yine doktor...yoruldum..

cuma günü hasta oldum hem de gününden 3 gün önce:(( pazartesi de kocamın doğum günü ona sürpriz yapmak isterdim ne de güzel olurdu en güzel hediye... ama olmadı yarın yine doktor...yoruldum..

sen klomen kullanmıştın dimi klomen erken adet olmana sebep oluyor ben yarın doktora gidecem klomenim salı günü bitti sence neye bakacak ki üzülme demek yeterli mi bilmiyorum ama demek ki vakti daha gelmemiş

hayat çok garip ben evlenince hemen hamile olurum diye düşünürdüm ama............

bende tedaviye başladığımdan beri erken adet oluyorum öyle bir iki gün değil bir hafta erken oluyorum

sen klomen kullanmıştın dimi klomen erken adet olmana sebep oluyor ben yarın doktora gidecem klomenim salı günü bitti sence neye bakacak ki üzülme demek yeterli mi bilmiyorum ama demek ki vakti daha gelmemiş

canım ben bu ay puregon iğne kullandım klomen ben de işe yaramadı. yani yumurtam vardı ama sonuç alamadık. herşey normal görünüyor yumurta var sperm var kanallar açık anlamıyorum neden... klomeni 4 ay kullanıyosun en fazla o yüzden iğne tedavisine başlamıştım bu ay ilkti. o da olmadı. bakalım yarın gidicem doktora. senin doktorunda muhtemelen yumurtalarına bakıcaktır yoksa niye çağırsın ki... yumurta büyüklüğüne falan bakar belki çatlatma iğnesi verir.

mrb venema nasılsın banada doktor önümüzdeki ay klomen vericek ama günlerim bayrama denk geliyo neyse hayırlısı ne yapalım......kendim alıp başlasam olmazmı acaba görmesimi gerekiyo acaba?

canım ben bu ay puregon iğne kullandım klomen ben de işe yaramadı. yani yumurtam vardı ama sonuç alamadık. herşey normal görünüyor yumurta var sperm var kanallar açık anlamıyorum neden... klomeni 4 ay kullanıyosun en fazla o yüzden iğne tedavisine başlamıştım bu ay ilkti. o da olmadı. bakalım yarın gidicem doktora. senin doktorunda muhtemelen yumurtalarına bakıcaktır yoksa niye çağırsın ki... yumurta büyüklüğüne falan bakar belki çatlatma iğnesi verir.

iğne vermeyeceğim dedi klomen bitince gün aşırı ilişki önerdi bakalım bugün 14.10 da randevum inşallah iyi olur hayırlısı:28:

merhaba canım ben yeni üye oldum.bende 2 yıldır evliyim seni gibi hiç korunmadım.ama adteim düzensiz olduğu için yumurtlayamıyodum.bu yüzden doktorum güünde 2 klomen verdi ve beş gün içmemi söyledi .daha sonrada pregnyl 5000 iğneyle çatlamasını sağladı.ve 36 saat sonra ilişki verdi ve adetimin 16,günün duphaston diye bi ilaç içmemi söyledi benimde senin gibi çok fazla ağrım ve kasılmalarım oluyodu acillik olduğum günler bile oldu.ama malesef sonuç alamadık

ve doktorum bana eşimin spermlerine karşı alerjim olduğunu ve aşılama yapılması gerektiğini söyledi.eşim kabul etmediği için doktoru değiştirdik. bu gittiğim doktor ise klomenin günde 2 tana deilde yarım içmem gerektiğini söyledi.o na göre günde 2 klomen çok fazla geldiği için gebe kalamıyomuşum .birde adetimin 16.günü içmem gereken duphastonu kesinlikle içmemem gerektiğini söyledi.şimdi adetime 1 hafta var .kasık ağrılarım var biraz göğüslerim şişti falan ama bunlar normal dedi doktor.belkide bu tedavi işe yarar belkide hamiş olurum bu doktor sayesinde hayırlısı.

doktordan yeni geldim 19 mm yumurtam oluşmuş sadece sol tarafta ve 1 tane umarım çatlar ve olur

selam kızlar benim de adetimin 20. günüydü bugün doktor yumurtan çatlamış artık adet gecikmesini bekleyeceğiz dedi ama o kadar çok uykum var ki anlatamam sizce en erken kaçıncı gün kan testi yaptırırsam çıkar?

benim adetimin 15. günü bu gün doktor 1 tane yumurta var dedi sence çatlar mı adetini bir hafta geçince belli olur herhalde inşallah hamile olursun

Son düzenleme:
benim adetimin 15. günü bu gün doktor 1 tane yumurta var dedi sence çatlar mı adetini bir hafta geçince belli olur herhalde inşallah hamile olursun

bende de adet olduğumda klomen tedavisi başlıycak bu ay..bende bişeyi çok merak ediyorum..sizde okuyunca aklıma takıldı iyice..yumurta belli bi milim kadar büyüyünce kendi mi çatlıyor yanii illa çatlıyor mu yoksa büyüse de çatlamadığı oluyor mu?
gerçi burda bayan arkadaşlarımda okudum..yumurta büyüdü kiste dönüştü vb yazan olmuştu..acaba ilk ay kiste dönüşse sonra devam ediliyor mu tedaviye?
offfffff bu pko tedavisi öyle illet bişey ki aklım çok karışıyor ya..kafam acabalarla doluuuu :50:

bende de adet olduğumda klomen tedavisi başlıycak bu ay..bende bişeyi çok merak ediyorum..sizde okuyunca aklıma takıldı iyice..yumurta belli bi milim kadar büyüyünce kendi mi çatlıyor yanii illa çatlıyor mu yoksa büyüse de çatlamadığı oluyor mu?
gerçi burda bayan arkadaşlarımda okudum..yumurta büyüdü kiste dönüştü vb yazan olmuştu..acaba ilk ay kiste dönüşse sonra devam ediliyor mu tedaviye?
offfffff bu pko tedavisi öyle illet bişey ki aklım çok karışıyor ya..kafam acabalarla doluuuu :50:

benim bu 3. ay klomenle daha önce çatlatma iğnesi vurunmuştum ama 2. ayda kist oluştu bende doktorumu değiştirdim ilk defa kendi kendine çatlamasını bekleyecem korkuyorum kist olur diye çatlamazsa kist olur mu bilmiyorum allah herkesin yardımcısı olsun eğer kist olursa kist için tedavi oluyo bende öyle oldu ben bu yüzden 1 ay ara verdim tedaviye:18:

canım benim adetin 16. günü çok ıslaklık hissettm ve ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı. o gün çatladı sanırım. akıntı miktarına dikkat et. eline alınca parmakların arasında uzayan, su gibi ama biraz da yapışkan bir akıntı varsa çatlama zamanı yakın demektir. zaten doktor bakar çatlamadıysa söyler sana önlemini alır. yani çatlamayabiliyor da ama akıntın dediğim kıvamda ise çatlar inşallah

canım benim adetin 16. günü çok ıslaklık hissettm ve ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı. o gün çatladı sanırım. akıntı miktarına dikkat et. eline alınca parmakların arasında uzayan, su gibi ama biraz da yapışkan bir akıntı varsa çatlama zamanı yakın demektir. zaten doktor bakar çatlamadıysa söyler sana önlemini alır. yani çatlamayabiliyor da ama akıntın dediğim kıvamda ise çatlar inşallah

dediğin gibi bugün akıntım var daha öncede var dı ama senin dediğin gibi kontrol ettim uzuyor daha önce öyle olmamıştı birde kasıklarım da ağrı var şiddetli değil ama beni huzursuz ediyo bugün 16. günü adetimin sence çatlar mı birde ilişki birgün durup bir gün olursa daha iyi olurmuş sence nasıl olmalı bugün ilişki olsa iyi olur mu mutlaka çatladığı gün mü olmalı?:17:

Back
X