Klomen ovitrelle

Adetim bu hafta gelmedi ama gelecek gibi ahri var dun evde yaptim tek cizgi
o agrılar gebelıkten de olabilir yumurtanızn catladıgı günden itibaren 2 hafta içinde belli oluyor idrar testleri saglıklı sonuc vermiyo yınede kanda baktır derim adetin bu haftaymıs gelmemiş belkide vardır bişiler

o agrılar gebelıkten de olabilir yumurtanızn catladıgı günden itibaren 2 hafta içinde belli oluyor idrar testleri saglıklı sonuc vermiyo yınede kanda baktır derim adetin bu haftaymıs gelmemiş belkide vardır bişiler
Bekliyorum artik adet gunumu

Kızlar bende bu ay klomen kullandım 2tane yumurtam gelişti biri 22mm diğeri 18mmdi kan testi yapıldı ve lh 43 E2 değerim 587 çıktı ve ertesi günde aşılmam yapıldı bu değerler ne anlama gelio kafam karıştı

Hayirlisi artik esimde olmadi ara ver diypr
eğer bi problemin yoksa 1 ay daha deneyip sonra ara vermek mantikli. bazen ilaclar 2.ay yada 3.ay etkisini gosterebiliyormus. ama doktor sureci insani yipratiyor o da stres yaptiriyor. stres de hamile kalmayi engelliyor. oyuzden yorulduğunu hissettiğinde bi ara vermek en iyisi.

Adetim bu hafta gelmedi ama gelecek gibi ahri var dun evde yaptim tek cizgi
kendinize yine de dikkat edin, hamile de olabilirsiniz. ben de hamile kaldığım da ayni adet olcak gibiydim ama olmadim beta hgc degerim de cok düşük olduğu icin idrarda çıkmazdı kanda çıktı anca. gerci benimki de kimyasal gebelik oldu sonra:KK43:

kendinize yine de dikkat edin, hamile de olabilirsiniz. ben de hamile kaldığım da ayni adet olcak gibiydim ama olmadim beta hgc degerim de cok düşük olduğu icin idrarda çıkmazdı kanda çıktı anca. gerci benimki de kimyasal gebelik oldu sonra:KK43:
kimyasal gebelıgı cok duydum nasıl birşey?

Kızlar bende bu ay klomen kullandım 2tane yumurtam gelişti biri 22mm diğeri 18mmdi kan testi yapıldı ve lh 43 E2 değerim 587 çıktı ve ertesi günde aşılmam yapıldı bu değerler ne anlama gelio kafam karıştı
aşılama ile alakalı degerlerdir benim bu konuda bilgim yok sakıncası yoksa aşılamayı ne kadara yaptırdınız?

Merhaba kızlar ben yıllardır en ufak sorunumda sizlerden bilgi almak icin kadınlar kulübüne koştum ama suan üye olmak nasipmiş benim elimde ovitrelle catlatma iğnesi var ve ihtiyacı olan birine vermek istiyorum cevap yazarsanız sevinirim

2 aydır klomen + ovitrelle kullanıyorum bugün adetin 21. günü ama 5 gündür ağrıdan kıvranıyorum
bugün dr gittim yumurtalar çatlamamış büyümeye devam etmiş dedi
varmı bunu yaşayan
yürüyemiyorum oturup kalkamıyorum hep karnım acıyor

Bayanlar ben klomeni kullandım adetimin 9. günü birinci yumurtam 12. günü 2. yumurtam çatladı. Su an adetin 20. günü.Dün hafif hafif bel ve kasık ağrım oldu ve cok az kan geldi. kesin adet oluyorum dedim ama ilk çatlayan yumurtami baz alsam bile 12. gün oluyor. üstelik kanamanin devami gelmedi. Klomen böyle yan etki yapar mi? ya da yerleşme kanaması olabilir mi ? yaşayan var mi? kafam allak bullak.

Bana doktor 3 ay dene dedi hiç çağırmadı 3 ayda tutmazsa gel dedi bakaıcaz o zaman dedi sanırım iğneyi deneycek ama inşallah gerek kalmadan hamile kalırım. pazar günü ilacı içmeye başlayacağım. etkileri nasıl oluyor kızlar
Merhaba klomen kulanmissiniz ve ilk ay mi hamile kaldiniz

Bayanlar ben klomeni kullandım adetimin 9. günü birinci yumurtam 12. günü 2. yumurtam çatladı. Su an adetin 20. günü.Dün hafif hafif bel ve kasık ağrım oldu ve cok az kan geldi. kesin adet oluyorum dedim ama ilk çatlayan yumurtami baz alsam bile 12. gün oluyor. üstelik kanamanin devami gelmedi. Klomen böyle yan etki yapar mi? ya da yerleşme kanaması olabilir mi ? yaşayan var mi? kafam allak bullak.
bende klomen kullandım aynı seylerı yasadım ama adet kanamasıydı o ay ıkı gun erken geldı adetım aralıgın 6 sında olduım ve 29 aralıkta tekrar adet oldum klomen düzeni bozuyor bilginiz olsun

E2 611 çıktı rahim dokusu kalınlaşmış herşey çok güzel dedi ovitrella yazdı 12 buçuk gibi yaptırdım iğneyi 4 mart da ilişki ve sonrasında gün aşırı ilişki dedi tam 36 saat sonra olması gerekmiyor mu

X