Klomen ovitrelle

ARTIK BİR HAMİLE HABERİ ALMAK İSTİYORUMM UMARIM GÜZEL HABERLERİNİ DUYARIZ
inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin eger hamıle değilsem salıcam artık akışına rabbım ne zaman uygun görürse çünkü ben her seferinde etkisinde kalıyorum ve kafama cok takıyorum . belkıde bu adet kanamam ama bı ıhtımal var ya belkıde öyledir diye bi umut işte :KK43:

inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin eger hamıle değilsem salıcam artık akışına rabbım ne zaman uygun görürse çünkü ben her seferinde etkisinde kalıyorum ve kafama cok takıyorum . belkıde bu adet kanamam ama bı ıhtımal var ya belkıde öyledir diye bi umut işte :KK43:
ZATEN BİZİ BU UMUTLAR TÜKETTİ VAR BİR HAYIR İNŞŞ GÜZEL OLURR SONUÇLAR

bende olacaktım ama gerek yok dedi hormonlarınla oynamayalım catladı catlayacak demişti carsamba gitmiştim. hafta sonu kasık agrım sol tarafım cok agrıdı pazartresi hemen doktora gittim yumurtan catlamıs ondan bu agrı dedi ama adet oldum ben yada üstüne gördüm :)

İnş baklm bir hafta daha nasl beklicem ben ya günler geçmiyo :KK43:
düşünme inan rüyalarımda hamıle oldugumu görüyorum akısına bırak yoksa bır hafta zor gecer inşallah güzel sonuclar alırız sende haber ver olur mu sonucunu bu arada klomen kullandın değil mi igneden önce kac kez içtin?

bende olacaktım ama gerek yok dedi hormonlarınla oynamayalım catladı catlayacak demişti carsamba gitmiştim. hafta sonu kasık agrım sol tarafım cok agrıdı pazartresi hemen doktora gittim yumurtan catlamıs ondan bu agrı dedi ama adet oldum ben yada üstüne gördüm :)

Bnm de çok agrilarm oldu hatta hala devam ediyo sen de test yaptr haber verr :)

düşünme inan rüyalarımda hamıle oldugumu görüyorum akısına bırak yoksa bır hafta zor gecer inşallah güzel sonuclar alırız sende haber ver olur mu sonucunu bu arada klomen kullandın değil mi igneden önce kac kez içtin?

Klomeni sabah akşam 5 gün kullandm canm

iğneden sonra tekrar kontrolemi gittiniz çatladıgını oradan mı ögrendiniz ya ikiz olursa iki yumurta :)

Ewet kontrole gittim igneden sonra canm ikiz olma ihtimali de varms ewet ins ta hayrlsi neyse o olsun rabbim tum anne olmak isteyenlere melegine kavustursunn cokkk amin :)

amin :) bende doktorumla görüştüm klomenden olabilir problem yok dedi . bi kaç gün daha geçsin bakalım kana baktırırım artık

X