tamam yazarım :)Sonucunu yaz ama tmm mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam yazarım :)Sonucunu yaz ama tmm mı
ARTIK BİR HAMİLE HABERİ ALMAK İSTİYORUMM UMARIM GÜZEL HABERLERİNİ DUYARIZBenim de ignenin 8. Gunu sabrszlkla bir haftayi daha beklicem :)
çatlatma iğnesi mi oldunuzBenim de ignenin 8. Gunu sabrszlkla bir haftayi daha beklicem :)
inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin eger hamıle değilsem salıcam artık akışına rabbım ne zaman uygun görürse çünkü ben her seferinde etkisinde kalıyorum ve kafama cok takıyorum . belkıde bu adet kanamam ama bı ıhtımal var ya belkıde öyledir diye bi umut işteARTIK BİR HAMİLE HABERİ ALMAK İSTİYORUMM UMARIM GÜZEL HABERLERİNİ DUYARIZ
ZATEN BİZİ BU UMUTLAR TÜKETTİ VAR BİR HAYIR İNŞŞ GÜZEL OLURR SONUÇLARinşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin eger hamıle değilsem salıcam artık akışına rabbım ne zaman uygun görürse çünkü ben her seferinde etkisinde kalıyorum ve kafama cok takıyorum . belkıde bu adet kanamam ama bı ıhtımal var ya belkıde öyledir diye bi umut işte
çatlatma iğnesi mi oldunuz
ZATEN BİZİ BU UMUTLAR TÜKETTİ VAR BİR HAYIR İNŞŞ GÜZEL OLURR SONUÇLAR
bende olacaktım ama gerek yok dedi hormonlarınla oynamayalım catladı catlayacak demişti carsamba gitmiştim. hafta sonu kasık agrım sol tarafım cok agrıdı pazartresi hemen doktora gittim yumurtan catlamıs ondan bu agrı dedi ama adet oldum ben yada üstüne gördüm :)Evet canm
düşünme inan rüyalarımda hamıle oldugumu görüyorum akısına bırak yoksa bır hafta zor gecer inşallah güzel sonuclar alırız sende haber ver olur mu sonucunu bu arada klomen kullandın değil mi igneden önce kac kez içtin?İnş baklm bir hafta daha nasl beklicem ben ya günler geçmiyo
bende olacaktım ama gerek yok dedi hormonlarınla oynamayalım catladı catlayacak demişti carsamba gitmiştim. hafta sonu kasık agrım sol tarafım cok agrıdı pazartresi hemen doktora gittim yumurtan catlamıs ondan bu agrı dedi ama adet oldum ben yada üstüne gördüm :)
düşünme inan rüyalarımda hamıle oldugumu görüyorum akısına bırak yoksa bır hafta zor gecer inşallah güzel sonuclar alırız sende haber ver olur mu sonucunu bu arada klomen kullandın değil mi igneden önce kac kez içtin?
ben de aynı sekılde ama ılk kutu bıttıgınde ıstenılen olgunlukta degıldı ben bı 5 gün daha kullandımKlomeni sabah akşam 5 gün kullandm canm
18m olmustuNe kadar olmustu boyutlari
iğneden sonra tekrar kontrolemi gittiniz çatladıgını oradan mı ögrendiniz ya ikiz olursa iki yumurta :)Benm de 16 18 19 uc tane vardi ve 2si catlamis biri kiste donusmus
iğneden sonra tekrar kontrolemi gittiniz çatladıgını oradan mı ögrendiniz ya ikiz olursa iki yumurta :)