yaaa ayyy inşallahhhhh :) bence yarın gidin direk kan testi verin en erken 10 günlükken ögrenebiliyorsunuz beta hcg testiBende dayanamadm test yaptm yanls cikma ihtimali var ama olsun pozitif cikti :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa ayyy inşallahhhhh :) bence yarın gidin direk kan testi verin en erken 10 günlükken ögrenebiliyorsunuz beta hcg testiBende dayanamadm test yaptm yanls cikma ihtimali var ama olsun pozitif cikti :)
Benimde 13 gun oldu igne olali bekliyorum 4 tane yumurtam vardi hayirlisi bakalim
Canmm test yaptn mi hemen yapp :)
ben de bu ay tekrardan yumurta takibi + catlatma ignesi tedavisine başladım. bu ay ilk defa klomen ve inofolic combi kullanicam. bende esimde de hic bir problem yok. 19 ay oldu. bakalım insallah bu sefer olumlu sonuc alırım
yok canim adetin 3.gunundeyim yarin klomene başlıcam . cok umutluyum insallahİgneni oldun mu cnm kacinci gunundesn
insallah guzel haberler gelirİnsallah olumlu sonuclar aliriz canm ya bnm de ignenin 8.gunu haftaya bugun kesinlescek hayirlisi artk
inşallah olumlu sonuc alırsınben de bu ay tekrardan yumurta takibi + catlatma ignesi tedavisine başladım. bu ay ilk defa klomen ve inofolic combi kullanicam. bende esimde de hic bir problem yok. 19 ay oldu. bakalım insallah bu sefer olumlu sonuc alırım
Yaptim evde negatif
sizdemi çatlatma iğnesi ile tedavi oldunuzHayirlisi artik esimde olmadi ara ver diypr
İlk ayim klomen ve ignede normal 10 ay olduNe zamandr deniyosunuz
benimde aynı pekı adet gününüz geçtimi yada ne kadar var adetinizeİlk ayim klomen ve ignede normal 10 ay oldu
Evt 26 kasimda olduinşallah olumlu sonuc alırsın
sizdemi çatlatma iğnesi ile tedavi oldunuz
yani tam olarak ayın kaçında yumurtanız catladı bu ay ayın kaçında adet olacaksınızEvt 26 kasimda oldu
Adetim bu hafta gelmedi ama gelecek gibi ahri var dun evde yaptim tek cizgibenimde aynı pekı adet gününüz geçtimi yada ne kadar var adetinize