- 4 Haziran 2018
- 336
- 170
- 26
-
- Konu Sahibi NeverSayNever--
Amin mümkün olduğunca stresten uzak durun biliyorum yapması pek olası değil ama düşünmemeye çalışın ve kendinizi sartlandirmayin Rabbim kimseyi hayal kırıklığına uğratmasın
Kizlar 6 aydir falan klomen tedavisi goruyorum hicde gebelik olmadi bu ayda kullandim bu ayda hamilelik olmazsa asilamaya gecicez dedi dr adetime 6 gun var ama bikac gundur bulanti gogus uclarimda ozellikle agri aci iliski esnasinda aci sık tuvalet var erken gebelik testlerinde yaptim cikmadi zaten pek umudum yok da ilaclar yapiyo olabilirmi adet zamani 5 gun kullandim ilaclar hormonal neticede o yuzden olabilirmi goz bozukluguda yapmisti kullanirken bana halen devam ediyo goz problemimde yardimci olirmusunuz lutfen ne yapim ben
1 kere vuruldum tedavinin 3 . Ayinda ondan sonrakilere sadece klomen kullandim hep kendi catladi yumurtalar cok sukur ama bu ay da olmadi sanirim 6 gun gun sonra adet olcam takip eder asilama demistiCanim sen igne vurundun mu ovitrelle
1 kere vuruldum tedavinin 3 . Ayinda ondan sonrakilere sadece klomen kullandim hep kendi catladi yumurtalar cok sukur ama bu ay da olmadi sanirim 6 gun gun sonra adet olcam takip eder asilama demisti
Daha erken öğrenmek için bende sizin gibi heycanlı olduğun dönemleri çok atlattım az daha sabir en azından bi kaç gün daha gecsin
ins hamissindir cnmKizlar bende bebek tedavisi goruyorum klomen kullandim bu ay igne igne olmadim kendi catlamis yumurtalarim cok sukur ama bu ay ozellikle cok tansiyon dusmem bas donmem icin icin bulantim oldu dun adet olmam gerekiyodu olmadimda hic kasik agrisi falan belirtide yok adet olmaya suan bile midemle agzim arasinda gidip geliyo icten ice ogurme o gun bugun olabilirmi sabah kan verdim gebelik beklemek cok zor internetten bakiyorum geceye dogru cikiyo sonuc dua edine kizlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin hepimize insallah
Malesef simdi oldum canim hiç aglayarak ped takicagim aklima gelmezdiins hamissindir cnm
Bende klomenle 11mm oldu iğne vermedi yumurta tembellgi var dedi klomenle bile yumurtan büyümemiş dedi ne yapmaliyim
Zeytin yağında bekletilmiş 2 incir yiyorum bakalım fayda edicekmi eşimde hız problemi var klomenle kullanmıyorum adetin 10 cü gj'nden beri sağ kaşığın ağrıyo bakalım hayırlısı doktor aşılama dedi
klomen gunde kacdefa kullaniyorsun canimZeytin yağında bekletilmiş 2 incir yiyorum bakalım fayda edicekmi eşimde hız problemi var klomenle kullanmıyorum adetin 10 cü gj'nden beri sağ kaşığın ağrıyo bakalım hayırlısı doktor aşılama dedi
Bana günde 2 kere dedi 11 mm oldu büyümeyi dedi başka vermedi AŞILAMA dediklomen gunde kacdefa kullaniyorsun canim
belki dpzaj yetersizdir yukseltilebilir
plk ay bende gunde 1tane kullanmistim ise yaramadi sindi gunde 2defa 5gun kullandim gecen ay oldu catlatma ignesi vurdum ama catlamayip kiste donustu 1ay ara verdim simdi kist gecti dun klomen bitti cumartesi kontrole gidecegim bakalim durum ne
direk neden asilamaya giderler anlamiyorum .sonucta asilama icinde yumurtayi gelistirmek zorundalar bence baska dr git canimBana günde 2 kere dedi 11 mm oldu büyümeyi dedi başka vermedi AŞILAMA dedi
Sprem sonuçlarında ileri hareket %26 yerinde hareketlilik %15 yumurta tembelligu var diye hemen aşılama dedidirek neden asilamaya giderler anlamiyorum .sonucta asilama icinde yumurtayi gelistirmek zorundalar bence baska dr git canim
ben bat 9.gunde gittim 11milimdi saliya tekrar cagirdi 13.gun yani muhtemelen igne vurduracak tekrar cagirmadimi yumurta buyumusmu diyeSprem sonuçlarında ileri hareket %26 yerinde hareketlilik %15 yumurta tembelligu var diye hemen aşılama dedi
Yok aşılamaya git dedi adetinin 2 günü hafta sonuna geldi önümüzdeki ay 2 günü gidicem doktora öyle dediben bat 9.gunde gittim 11milimdi saliya tekrar cagirdi 13.gun yani muhtemelen igne vurduracak tekrar cagirmadimi yumurta buyumusmu diye
hayirlisi olsun hakkinda canimYok aşılamaya git dedi adetinin 2 günü hafta sonuna geldi önümüzdeki ay 2 günü gidicem doktora öyle dedi