- Konu Sahibi NeverSayNever--
Hamilesin bence sıkıntı etme olacak inşallah . Iyi haberlerini bekliyoruz.Adetime 12 gün var beta-hcg 2.27 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilesin bence sıkıntı etme olacak inşallah . Iyi haberlerini bekliyoruz.Adetime 12 gün var beta-hcg 2.27 çıktı
Ay inşallah ya dua et sabah gideceğimHamilesin bence sıkıntı etme olacak inşallah . Iyi haberlerini bekliyoruz.
Malesef ki hamile deilim.Tedaviyi bıraktım.2 senedir ayda 5 kere hastaneye gidiyorum. Artık güç kuvvet kalmadı. Dinlenmeye ihtiyacım var. Evde soğan kürü yapcam. Bide öyle deneyim bakiyimHamilesin bence sıkıntı etme olacak inşallah . Iyi haberlerini bekliyoruz.
çatlatma iğnesi canımovitelle ne oluyor
obur ay bendw baslicam klomene, ekstra bisi veriomuki doktorçatlatma iğnesi canım
bakalim cnm twmmuzda baslicaz allahin izni ile pco hastasiyim. allah caresizz birakmasinyok canım klomen bi de ovitrelle veriyor
Kizlar bende 1 senelik evliyim gecen ay adetimin 3.gunu doktora gitiim alttan muayene etti sonra bakti klomen yazdi 5 gun kullandim gunde 1 tane ictim sonra kontrole gittim ve igne yazdi insulin diye ince bir igne 7 gun gobekten vurundum yarim vurundum gecen hafta pazartesi 1 tam vurundum sali gunu kontrole gittim yumurtaligim 17 20 olmus o yuzden ovitrelle yazdi carsamba gunu vurundum ve 3 gun 3 gece iliski oldu simdide beklemedeyim ovitrelle igneyi vurdurali 4 gun oldu sol kasigimda sanci var meme uclarim çok agriyor. Acaba neden kizlar boyle seyler yasayip gebe kalnlar lutfen yazsinKizlar dogurgan donemim 27 haziranla 4 temmuz arasi persembe gunu progesteron testi yaptircam bu hamilelik olustuysa eger en erken kanda ne zaman cikar catliyorum gunler gecmek bilmiyo klomen falan kullandim bu ay olcakmi acaba ne zaman yapmaliyim testi kanda yardimci olur musunuz
Kizlar dogurgan donemim 27 haziranla 4 temmuz arasi persembe gunu progesteron testi yaptircam bu hamilelik olustuysa eger en erken kanda ne zaman cikar catliyorum gunler gecmek bilmiyo klomen falan kullandim bu ay olcakmi acaba ne zaman yapmaliyim testi kanda yardimci olur musunuz
Kizlar bende 1 senelik evliyim gecen ay adetimin 3.gunu doktora gitiim alttan muayene etti sonra bakti klomen yazdi 5 gun kullandim gunde 1 tane ictim sonra kontrole gittim ve igne yazdi insulin diye ince bir igne 7 gun gobekten vurundum yarim vurundum gecen hafta pazartesi 1 tam vurundum sali gunu kontrole gittim yumurtaligim 17 20 olmus o yuzden ovitrelle yazdi carsamba gunu vurundum ve 3 gun 3 gece iliski oldu simdide beklemedeyim ovitrelle igneyi vurdurali 4 gun oldu sol kasigimda sanci var meme uclarim çok agriyor. Acaba neden kizlar boyle seyler yasayip gebe kalnlar lutfen yazsin
Çatlatma iğnesinden sonra sol kasıkta ağrı olması normal inşallah tutar
Amin mümkün olduğunca stresten uzak durun biliyorum yapması pek olası değil ama düşünmemeye çalışın ve kendinizi sartlandirmayin Rabbim kimseyi hayal kırıklığına uğratmasın
Aşılama tedavisine başladım daha yeni inşallah bu ay güzel sonuç alırımAmin canim aynen sende var mi bebek
Aşılama tedavisine başladım daha yeni inşallah bu ay güzel sonuç alırım
Progesteron tahlili oldugu gebelikde yapti ama cikmadi tabiki adetime var 8 gun ne olcak bakalim gunler de gecmiyoDaha erken öğrenmek için bende sizin gibi heycanlı olduğun dönemleri çok atlattım az daha sabir en azından bi kaç gün daha gecsin