Klomen+Ovitrelle

Kizlar catlatma ignesini vurulali 6 gun oldu adetime 11 gun var asiri icin icin midem bulaniyo basima vuruyo agritiyo onun skıntısı sizede oldumu normalmi kafami koycak yer ariyorum bi bitkinlik var belirtiler normalmi anlamadim korktum da kasiklarimda hareketli biraz sizce ne oluyor

Kizlar klomen ovitrelle tedavisi gordum 21. Gunu progestren testi yaptirdim 20 cikmis sonuc hamile 1.tremester icine giriyo oran onada internetten baktim ne demek diye hamileligin ilk uç ayindaki oran yaziyo dogrumu ki sevineyimmi ne yapim nolur yardimci olun evde test ne zaman yapim

Kizlar dogurgan donemim 27 haziranla 4 temmuz arasi persembe gunu progesteron testi yaptircam bu hamilelik olustuysa eger en erken kanda ne zaman cikar catliyorum gunler gecmek bilmiyo klomen falan kullandim bu ay olcakmi acaba ne zaman yapmaliyim testi kanda yardimci olur musunuz

Kizlar bende 1 senelik evliyim gecen ay adetimin 3.gunu doktora gitiim alttan muayene etti sonra bakti klomen yazdi 5 gun kullandim gunde 1 tane ictim sonra kontrole gittim ve igne yazdi insulin diye ince bir igne 7 gun gobekten vurundum yarim vurundum gecen hafta pazartesi 1 tam vurundum sali gunu kontrole gittim yumurtaligim 17 20 olmus o yuzden ovitrelle yazdi carsamba gunu vurundum ve 3 gun 3 gece iliski oldu simdide beklemedeyim ovitrelle igneyi vurdurali 4 gun oldu sol kasigimda sanci var meme uclarim çok agriyor. Acaba neden kizlar boyle seyler yasayip gebe kalnlar lutfen yazsin

Daha erken öğrenmek için bende sizin gibi heycanlı olduğun dönemleri çok atlattım az daha sabir en azından bi kaç gün daha gecsin

Çatlatma iğnesinden sonra sol kasıkta ağrı olması normal inşallah tutar

Amin mümkün olduğunca stresten uzak durun biliyorum yapması pek olası değil ama düşünmemeye çalışın ve kendinizi sartlandirmayin Rabbim kimseyi hayal kırıklığına uğratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…