Gebeliğe Hazırlık KLOMEN+OVİTRELLE SÜREÇLERİ GELİN DESTEK OLALIM BAYANLAR :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Birkucukeylulmeselesi

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
581
318
18
34
Günaydın herkese bu konuda çok araştırdım ama yeni konu bulamadım o yüzden yeni açmak istedim ben 27 yaşında 8 yıllık evliyim 2 çocuğum var 3. Olsun diye cabaliyoruz 2 Side tedavi sonucu dünyaya geldiler buda malum tedavi ile olacak klomen kullanıyorum dün bitti yarın kontrol var yeni başlayanlar yada catlatma iğnesi vurulanlar gelin beraber bekleyelim kizceler

Merhaba!. Ben yeni üyeyim. Bende 3 yıllık evliyim 1,5yıldan sonra bebek düşündük çünkü eşim askere gitmişti. Geçtiğimiz yaz hamile kaldım ama bebeğin kalp atışı alınmadı küretaj oldum üzerinden şu an 5 ay geçti. Geçen ay klomen+ovitrelle tedavisine başlandı ama geçen ay olmadı. Bu ay tekrar kullandım 5 gün önce iğne oldum göbekten. Bugün kasık ağrım var bir anda girdi ardı ilk başta baya kötüydü şimdi biraz hafifledi. Geçen ay böyle birşey olmamıştı. Sizin de ağrınız oluyor mu?

Ben pkoluyum ve klomen ve ovitrelleyle ilk ayımda hamile kaldım cok şükür. bende iğneyi vurdum ertesi gün kasık ağrım başlamıştı iğneden snra ki 4 hafta boyunca sürdü ağrım

Bende doktoruma göründüm yumurtaların çatlamasından olur ağrı dedi ultrasonla baktı. İnşallah bana da nasip olur hayırlısı ve sağlıklısıyla. Sizi de tebrik ederim.

Ben de ilk kez bu ay kullandım klomen. Çatlatma iğnesi vuruldum. 12 gun oldu igneden sonra. Adetime 2 gun var. Ümidim Yok test yaptım negatif çıktı ama Hayırlısı bakalım. Önümüzdeki aya insallah olur hayırlısıyla sağlıkla.

Benim klomen ve ignyle 2. Ayımda hamile kaldım 9. Hafta kalp atışımolmayınca kürtaj oldum 3 ay korundum sonra korkum da vardı biraz bekledim sonra de gitmeden denedim olmadı bu ay dr gittim çtlatma ignesi oldum olmadı tekrar muayeyene gittim yumrtan tembel dedi 2 paket klomen verdi. Çok stresliyim hem korkum da var bilmiyorum herşey nasio bakalım

Ama en erken 14-15 gün sonra belli olmuyor mu? Testi erken yapmışsınız bence biraz daha bekleyin. İnşallah pozitif sonuç alırsınız.

Ama en erken 14-15 gün sonra belli olmuyor mu? Testi erken yapmışsınız bence biraz daha bekleyin. İnşallah pozitif sonuç alırsınız.

Bugun 28. Günüm bakalım ama 25. Gunde yine gebelik testi yapmıştım yine negatifti. Bu aydan ümidim Yok o yüzden. Nasip Mayıs’a artık.
Muhtemelen bugun yarın adet olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…