- 2 Temmuz 2022
- 84
- 22
- 8
- Konu Sahibi Seymaonder
Herkese merhaba öncelikle arkadaşlar. Ben daha önce bir ameliyat geçirmiştim sag yumurtaligimda ki hemorajik kistim patlamisti ve ciddi iç kanama ile açık karın ameliyatı oldum. Yumurtaligim duruyor şükür alınmadı ama iyileşme de göstermedi. Tam bir sene sonra yasmini bıraktıktan sonra hamile kaldim fakat 20 gün sonra düşürdüm. Sonrasında araştırdık ki genetik testim de pıhtılaşma çıktı. (Suan rutin olarak ecopirin kullaniyorum fakat hamile kalırsam karından kan sulandiriciya gecicez.)Ve sonrasında hiç hamile kalmadım yaklaşık 6 aydır. Hormon testi yaptırdığımız da ise testosteron seviyem biraz yüksekti ve bu da Yumurtanın çatlamayip kiste dönüşmesini sağlıyormus. Bu ay ise 5 gün klomen kullandım ve 29.12.2022 kontrole gittigim de sol yumurtaligimda 2 adet 19 mm Yumurta vardi saat 13 de ovitrelle iğne oldum. Bugün iğnenin 4. Günü. Doktorum bana cuma gece 12 de ve cumartesi saat farketmeksizin ilişki önerdi. Cuma oldu fakat cumartesi olmadı onun yerine pazar öğlen oldu. Fakat ben hiç bir çatlama belirtisi hissetmedim. Belirti hissetmeden oluyor mu ve kesin 36 saatte çatlıyor mu acaba? Yani pazar günü kasiklarim da regl sancısı hissettim sadece ama onun dışında herhangi bir belirtim yok. Lütfen görüşlerinizi yazabilir misiniz? Siz de durumlar nasıl olmuştu hamile kalabildiniz mi vs. Teşekkürler.
Güncelleme:
07.01.2023 igneden 9 gun sonra beta hcg 2,65
09.01.2023 iğneden 11 gun ssonra iki adet erken gebelik testi ve bir adet kaset test pozitif fakat beta hcg 1,20 guncel olarak gogus hassasiyetim ve bel ağrım çok fazla
Güncelleme:
07.01.2023 igneden 9 gun sonra beta hcg 2,65
09.01.2023 iğneden 11 gun ssonra iki adet erken gebelik testi ve bir adet kaset test pozitif fakat beta hcg 1,20 guncel olarak gogus hassasiyetim ve bel ağrım çok fazla
Son düzenleme: