Ben yurd disindayim O yuzden bugun verdim Sonuc 1-2 gune geliyormuşHayırlısı olsun
Sonuç neden 1 2 güne çıkar dediniz merak ettim. Sağlıkocağında verdiyseniz en fazla ertesi güne hastaneler de bikaç saate çıkması lazım gebelik sonucunun.
Anladım güzel sonuçlar alın inşallahBen yurd disindayim O yuzden bugun verdim Sonuc 1-2 gune geliyormuş
Amin Insallah cok tesekkur ederim❤Anladım güzel sonuçlar alın inşallah
Bende bu ay tedavi oldum iğneden sonraki 7. Günüm bana duphastonu hap olarak verdi fitil olarak vermedi. Kan tahlili sonucunuz çıktı mı?Selam kizlarr Benim igneden sonra bugun 14.gunum bugun kan verdim sonucu merakla bekliyorum 1-2 gune cikacak ; bunlari kullanarak hamile kalabilen varmi acaba ?
(Klomen+ovitrelle sonrasinda duphaston fitil)
Yada kullandiginiz baska Yöntemler? Başka tedavi?
Ya evet maglesef sonuc olumsuzBende bu ay tedavi oldum iğneden sonraki 7. Günüm bana duphastonu hap olarak verdi fitil olarak vermedi. Kan tahlili sonucunuz çıktı mı?
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah dikkat edin yinede benim kuzenimin eşinin ki de tahlillerde bi türlü çıkmadı taa 8. Haftasında öğrenebildi belkide gebelik vardır her teste güvenilmiyor rabbime sığının veya kistiniz varsa oda eriyor olabilir dikkatli olun her ihtimale karşıYa evet maglesef sonuc olumsuz2
Ci tedaviye baslicaz adetim gelince ama bi turlu gelmedi Kahverengi bi akinti geliyor anlamadim
Gercektenmi valla bilmiyorumki kan vermistim sonucum geldi gecen hafta persembe Simdiye kadar adet olmadim bekliyorum oda bugun kahverengi akinti geldi sonrasindami geliyor adet acaba bilemedimRabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah dikkat edin yinede benim kuzenimin eşinin ki de tahlillerde bi türlü çıkmadı taa 8. Haftasında öğrenebildi belkide gebelik vardır her teste güvenilmiyor rabbime sığının veya kistiniz varsa oda eriyor olabilir dikkatli olun her ihtimale karşı
Normalde kahverengi akıntıdan sonra gelir adet hayırlısı olsun bir iki gün daha bekleyin eğer kırmızılığı görmezseniz tekrar test yapın hayiisiyla inşallah vardır da mucize olur sanaGercektenmi valla bilmiyorumki kan vermistim sonucum geldi gecen hafta persembe Simdiye kadar adet olmadim bekliyorum oda bugun kahverengi akinti geldi sonrasindami geliyor adet acaba bilemedim
İnşallah bakalım benimde 9 gün kaldı adete inşallah olmam yaYa insallah bakalim.nasip kismetBu surecler cok yipratici Rabbim arzulayan herkezin kucagini doldursun insallah ❤
Amiiin insallah olmazsinda tutunabilmistir bebegin canim ya haber verelim birbirimize ❤İnşallah bakalım benimde 9 gün kaldı adete inşallah olmam yarabbim hayırlısıyla sagliklisiyla nasip eder insallah
Inşallah canım allah razı olsun olur haberleşelim inşallahAmiiin insallah olmazsinda tutunabilmistir bebegin canim ya haber verelim birbirimize ❤
Nerede yaşıyorsunuzBen yurd disindayim O yuzden bugun verdim Sonuc 1-2 gune geliyormuş
Almanya ama sonucum maglesef olumsuz geldiNerede yaşıyorsunuz
Amin canim insallah tutunabilirKızlar selam ben de klomen ve gonal f 75 ml ile yumurtam 21 mm oldu ve Cuma günü ovitrelle vuruldum ilk kez heyecanlı bekleyiş başladı rabbim isteyen herkese hepimizin hayırlı şekilde nasip etsin inşallh
Aminn canım sonuncunun negatif olduğunu şimdi gördüm inşallah hepimiz zamanı geldiğinde o güzel haberleri alırız hayırlısı olsun. Bişey sorucam çatlatma iğnesinden sonra bende ilk gün kasığımda ağrı sonraki gün itibarıyla da hala devam eden bi gaz sancım var siz de böyle olmuş muyduAmin canim insallah tutunabilir❤ guzel haberlerini bekliyoruuuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?