• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen+ovitrelle=duphaston

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Afetinize kaç gün var daha ikinci günü doğum kontrol ilacında başlayacakmışsınız ya o engeller tarlusali adetten önce mı içeceksin içmeden önce bi test yap için rahat etsin. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin geçenlerde yeni doğan bi bebek gördüm sosyal medyada elinde spiralle doğmuş Rabbim ol derse hiçbir şey engel değildir. Ol der inşallah bu ay hepimize 🤲
Yok canım adet olayım die tarlusal verdi doktor 12 adet hap. yarın 6. Ncisini kullanicam ilacın komple hepsi bittikten sonra bir hafta sonra faln adet görülüyor işte o adetin ikinci günü doğum kontrole basliycam ben sadece tarlusal kullanırken hamile kalanlar varmı çevrenizde die merak ediyorum araştırdığımda bu ilaç sayesinde hamile kalan çok olduğunu gördüm nette paylasmislar sadece bu ay en azından korumasin engel olmasın bana bu ilaç bir ayda bir aydır😁😁

Yok canım adet olayım die tarlusal verdi doktor 12 adet hap. yarın 6. Ncisini kullanicam ilacın komple hepsi bittikten sonra bir hafta sonra faln adet görülüyor işte o adetin ikinci günü doğum kontrole basliycam ben sadece tarlusal kullanırken hamile kalanlar varmı çevrenizde die merak ediyorum araştırdığımda bu ilaç sayesinde hamile kalan çok olduğunu gördüm nette paylasmislar sadece bu ay en azından korumasin engel olmasın bana bu ilaç bir ayda bir aydır😁😁
Ha yok ben duymadım o ilacı inşallah sende en hayırlısıyla gebe kalırsın bu ay

Merhaba kizlar benimde ovitrelle yumurtam catlatildi ve duphaston kullaniyorum agizdan. Bugun duphaston un 7. Gunu iki gundur gogus ucu hassasiyetim var. Adetime 6 gun var. Sizce bu gogus ucu hassasiyetim duphaston un yan etkisi midir? Yan etkisiyse kullanmaya basladiktan 5 gun sonra olmasi mantikli mi? Ya da umitlenmeli miyim?🤷🏼‍♀️yasayan duyan bilen lutfen cevappp

Merhaba kizlar benimde ovitrelle yumurtam catlatildi ve duphaston kullaniyorum agizdan. Bugun duphaston un 7. Gunu iki gundur gogus ucu hassasiyetim var. Adetime 6 gun var. Sizce bu gogus ucu hassasiyetim duphaston un yan etkisi midir? Yan etkisiyse kullanmaya basladiktan 5 gun sonra olmasi mantikli mi? Ya da umitlenmeli miyim?🤷🏼‍♀️yasayan duyan bilen lutfen cevappp
Canim o igneden kaynaklaniyor Duphastonla alakasi yok bence ignenin etkileri

Bilmiyorumki ozaman 2 gun daha bekle idrar testi yap bakalim Benim ilk vurulumsu baya etkileri oldu o yuzden ama sonucum maglesef olumsuz geldi suan kanamayi gordum 😭😔

Aynı şeyi ben de yaşadım ovitrelle ve progestan aldım göğüs ucu ağrısı oldu 1 hafta sonra falan hangisinin etkisi bilmiyorum

Back
X