ilaçtan ziyade içinde bulunduğumuz durumun etkisi. bende öyle anlar yaşıyorum..beklenti bizi mahvediyor..Ben çok depresifim bu ara ağlayıp duruyorum devamlı , ilacın etkisi mi sizce?
Yoksa iyice psikolojim mi bozuldu
ilaçtan ziyade içinde bulunduğumuz durumun etkisi. bende öyle anlar yaşıyorum..beklenti bizi mahvediyor..
Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize
beni yoran kendimden ziyade çevremdekilerin beklentisi.. hadi hadi hadi.. bi sussalar...
ayyyy ayyy.. aynısı... inan ki yıldım... ya benim hayata nasıl baktığım ne beklediğim seni neden böyle ilgilendiriyor ki? diyemiyorum ..uyuz oluyorum.. neyse silip atmak lazım..Onlar asla susmazlar kuzum hepimiz o dertten muzdaripiz nerde görseler bebiş yok mu tembel çıktınız bilmem nee böyle abuk subuk gereksiz konuşmalar yüzünden zaten bu kadar takıntılı oluyoruz hepimiz...
acı ve gerçek...
takmayin kuzular bosverin. hayati yasayin. fazlada gidip gelmeyin. tedavinize bakinayyyy ayyy.. aynısı... inan ki yıldım... ya benim hayata nasıl baktığım ne beklediğim seni neden böyle ilgilendiriyor ki? diyemiyorum ..uyuz oluyorum.. neyse silip atmak lazım..
bu arada ovulasyon yapıyomuusn nasıl gidişat ? bugün kaçıncı günün
?
benim 14. gün hep silik çıktı bakalım bugün ne olacakhafif kasık ağrım var.
zaten bu ayda kullandım ya bidaha klomen yok ovulasyon yok.. bırakıcam.. 8 ay oldu cok yoruldum.. olursa olur olmazsa kısmet..takmayin kuzular bosverin. hayati yasayin. fazlada gidip gelmeyin. tedavinize bakin
ayyyy ayyy.. aynısı... inan ki yıldım... ya benim hayata nasıl baktığım ne beklediğim seni neden böyle ilgilendiriyor ki? diyemiyorum ..uyuz oluyorum.. neyse silip atmak lazım..
bu arada ovulasyon yapıyomuusn nasıl gidişat ? bugün kaçıncı günün
?
benim 14. gün hep silik çıktı bakalım bugün ne olacakhafif kasık ağrım var.
Kuzum ignemi vuruldum bugün gobekten 36 saat sonra ilişki önerdi gün aşırı bakalım nasibimizde varsa olur yoksa zaten hepsi Allahtan hakkımızda hayrlisi neyse o olsun.
Ovulasyon hiç yapmadm Dr takipte herseyin onun dediklerini uyguluyorum ben
olur allahin izni ile zamani vrdir isyan etmeyelim. hersey guzl olck. bekletiosa allah guzllestiriodurzaten bu ayda kullandım ya bidaha klomen yok ovulasyon yok.. bırakıcam.. 8 ay oldu cok yoruldum.. olursa olur olmazsa kısmet..
olur allahin izni ile zamani vrdir isyan etmeyelim. hersey guzl olck. bekletiosa allah guzllestiriodur
Bu da foto
iğne bugün olduysa tam 36 saat sonra ilişki diyorlar. Ortalama yakın bi an ve ertesi gün mü olsa ne dersin ?Kızlar bende gittim doktora. 3 tane yumurta oluşmuş. Daha çatlamamış ki, bende kaçırdım diyordum.Çatlatma iğnesi verdi. Yarın ilişki olsun dedi.
Acaba bugün de olsa mı? Hani hazır bulunsun vs diye belki erken çatlarsa diye. Bilemedim ki.
aminn inşallah :)Allah yardımcın olsun kuzum Allahım hepimizi güzel hblerle hayırlı sağlıklı evlatlarla sevindirsin inşallah
Kızlar bende gittim doktora. 3 tane yumurta oluşmuş. Daha çatlamamış ki, bende kaçırdım diyordum.Çatlatma iğnesi verdi. Yarın ilişki olsun dedi.
Acaba bugün de olsa mı? Hani hazır bulunsun vs diye belki erken çatlarsa diye. Bilemedim ki.
Kızlar merhaba ovitrelli ve klomen kullanan var ı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?