Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanmaya yeni başlayan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pozitif olun kızlar çok zor bu durum hepimiz farkındayız ama elimzden beklemek dua etmek ve sabretmek dışında bişey gelmiyor güzel düşünelim güzel olsun annemin bir lafı var asla aklmda çıkmaz...
RABBİM BİZLERİ YAŞLANDIRIR AMA UNUTMAZ...

beni yoran kendimden ziyade çevremdekilerin beklentisi.. hadi hadi hadi.. bi sussalar...

Onlar asla susmazlar kuzum hepimiz o dertten muzdaripiz nerde görseler bebiş yok mu tembel çıktınız bilmem nee böyle abuk subuk gereksiz konuşmalar yüzünden zaten bu kadar takıntılı oluyoruz hepimiz...
acı ve gerçek...

ayyyy ayyy.. aynısı... inan ki yıldım... ya benim hayata nasıl baktığım ne beklediğim seni neden böyle ilgilendiriyor ki? diyemiyorum ..uyuz oluyorum.. neyse silip atmak lazım..
bu arada ovulasyon yapıyomuusn nasıl gidişat ? bugün kaçıncı günün
?
benim 14. gün hep silik çıktı bakalım bugün ne olacak hafif kasık ağrım var.

takmayin kuzular bosverin. hayati yasayin. fazlada gidip gelmeyin. tedavinize bakin

Kuzum ignemi vuruldum bugün gobekten 36 saat sonra ilişki önerdi gün aşırı bakalım nasibimizde varsa olur yoksa zaten hepsi Allahtan hakkımızda hayrlisi neyse o olsun.
Ovulasyon hiç yapmadm Dr takipte herseyin onun dediklerini uyguluyorum ben

Bat

Bat 24 eylül bakalm nasibimizde ne olacak

Kızlar bende gittim doktora. 3 tane yumurta oluşmuş. Daha çatlamamış ki, bende kaçırdım diyordum.Çatlatma iğnesi verdi. Yarın ilişki olsun dedi.

Acaba bugün de olsa mı? Hani hazır bulunsun vs diye belki erken çatlarsa diye. Bilemedim ki.

yvz13 hu huuu.. ayyyy sonunda piki gördüm.. bugün 14. Gün.. şimdi bugün ve yarın ilişki mi ??
Bu da foto yvz13
iğne bugün olduysa tam 36 saat sonra ilişki diyorlar. Ortalama yakın bi an ve ertesi gün mü olsa ne dersin ?

Eklentiler

• 43FDB06D-59D3-4A64-BDD8-055EC228A704.jpeg
    50,3 KB · Görüntüleme: 32

Bende bugün oldum iğneyi cnm bende tereddutteyim ilişki için 36 saati beklemekle ama bilemiyorum hazır olsun diorum bende erken veya geç çatlar die ama ne yapsakki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…