Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle canım.. Allah büyük.. olacağı varsa olacak zaten.. ben 7 ay bitti belki okumuşsundur mesajlarımı yok prolaktin düştü yok çıktı... sıkıldım inan. klomeni de doktor kullan bakalım dedi ev tipi bir ilaç vs.. cuma bitiyo pazartesi 12.günüm.. yumurtama o aralarda olacak sanırım.. 15 i gibi biter.. ama belli de olmaz.. çalışacağız :)Pes etmek yok oldurmayani olduran Allah war azimmm kuzummm
ben bu ay 2. kez kullanmaya başladım. cuma bitecek.. artık bu ayda olmazsa bir daha kullanmayacağım.. zira yoruldum ben artık.. buralardayım haberleri paylaşalım![]()
mutluluk ve güzel günler tez zamanda gelsin inşallah..ben kendim tek çocugum kardeşim falan hiç yok bende 24 yıl sonra olmuşum annemle babama... o yüzden beni çok etkilemiştir bu hikaye... 2 yıllık evliyim bende ilk 3 ay istemedik sonrasında istedik 7.ayımızda hamile kaldım dr a gözükmeden kendiliğinden...
ve gebelik süresince hiçbir risk yokken 12,haftamda düşük yaptım onun üzerinden de 1 yıl geçti ... o süreden beri hiç korunmadık hala istedik ama adet düzensizliğinden dolayı tedavi uyguladı dr şuan o tedavi sürecindeyim klomenim bitti salı günü. yarın kontrolüm var işte... benim hikayemde böyle...
bekliyorum dört gözle :)benim kontrolüm cuma günü sizleri bilgilendireceğim kızlar...
Ne yaptın canım ?benim kontrolüm cuma günü sizleri bilgilendireceğim kızlar...
Ne yaptın canım ?
Merhaba arkadaşlar bende bu ay klomene başladım ama adetin 7. Günü oldu başlamam. Dr bir sorun olmaz dedi bakalım haftaya randevum var, ne olacak göreceğiz. Daha önce 1 dış gebelik 1 düşüğüm var. Artık beklemekt istemediğim için klomenr başladım inşallah hayırlı olur hepimiz için
Bekledim valla :) sorun değil tahmin ettim yoğunluğunu.. 10. Günde gitmiş oldun dimi doktora? Regl kaç günde bir oluyor ilişkiyi gün aşırımı önerdi?Kuzumm gittim 3 tane folikul gelişmiş ilişki öneriyorum salı tekrar gel dedi bklm ne dicek git gell er çok yıpratıyor insanı ama yapcak bisey yok
Çok beklettim sizi k.bklm ayın giremedim misafirlikteydim
Bekledim valla :) sorun değil tahmin ettim yoğunluğunu.. 10. Günde gitmiş oldun dimi doktora? Regl kaç günde bir oluyor ilişkiyi gün aşırımı önerdi?
klomene 3. Gün başladın o zaman.. yanlış mı anladım? Ben 5. Gün başladım 9. Gün cuma bitti. Bugün 11. Günüm ovulasyon yaptım 2.çizgi çok koyu değil yarın yada salı pik olur.. senin salı 13. Gün mü olacak? Yumurtlama olmaz di mi ya sen istersen bi bak ovulasyonla..Yalnş yazmışım ilişki önermedi. !
Tabi klomen e başladım 5gün kullandım 8.gün gitmiş oldum Dr.
Benim regl duzensizdi tedavi başında önce 2 ay düzenleyici kullandm şimdi düzene girdi 21 günde regl oluyorum...
Tamamdır. Muhtemelen regl dönemine göre ayarladı. İğne yapacak mı acaba? Benimde dediğim gibi cuma bitti ilacım. Bugün 12. Günüm bakıcam bakalım... nasip artık.adetin 5.günü başladım kuzum ilaç bittikten 8gün sonra çagırmıstı işte yarın yine gidicem.
bilmiyorum ki ben dr dediklerini uyguluyorum o zaten sık aralıklarla çağırıyor beni o yüzden ben ovulasyon takip etmiyorum kuzum...
canım 15.gün geç değil mi?Kızlar bende yarın gidiyorum doktora, 15. Günüm . Benim biraz saçma ilerliyor sanırım ya hadi hayırlısı :)) Bana gelene kadar 1 hafta kullan demişti ama herkes 5 gün kullanınca bende 5 gün kullandım.
Karnım çok ağrıyor ve çok şiş hissediyorum. Bakalım ne dicek yarın. Sizde de öyle mi?
Allah yardım etsin inşallah... güzel haberler alalım.Kızlar bende bu ay klomene başladım. Yarın son inşallah çarşamba da kontrole gitcem.Aslında ilk kullanışım degil 4 ay kullanmıştm olmadı aşılama oldm yine olmadı rahim filmi çektirdim sag tüp tıkalı çıktı yinede şans war dedi doktorum bu ay yine klomenle başladık bakalım umarım olur.