Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanmaya yeni başlayan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm burda bi çoğumuz kullandı kullanıyor
Merhaba canım bende bugun vuruldum iğnemi 36 saat sonra ilşki dedi ve benim yumurtam erken büyümüş ve rahim duvarımda hafif kalınlaşma olmuş sizce normal mi polipte gördü o da klomenden kaynaklı dedi atarsın dedi ama rahim kalınlaşması nedir onu anlayamadım

Bugün hepimizin yumurtlama günü anlaşılan.. inşallah denk getiririz .. bugün yarın boş geçmeyin :)

Bende bugün oldum iğneyi cnm bende tereddutteyim ilişki için 36 saati beklemekle ama bilemiyorum hazır olsun diorum bende erken veya geç çatlar die ama ne yapsakki
Bu da foto yvz13 yvz13

iğne bugün olduysa tam 36 saat sonra ilişki diyorlar. Ortalama yakın bi an ve ertesi gün mü olsa ne dersin ?

Kızlar bende bilemedim dün de olmuştu normal tarihe göre ovulasyon günüm diye. Sperm kalitesi düşmesin diye çok sık da yapmak istemiyorum. Doktorun önerisine uysam daha iyi sanki? Sonuçta yumurta atılacak 24 saat ömrü var.

İğneyi şimdi yaptım ben, sabah olsa hazır beklese mi diye düşünüyorum kafam karıştı:KK34:

Bu da foto yvz13 yvz13

iğne bugün olduysa tam 36 saat sonra ilişki diyorlar. Ortalama yakın bi an ve ertesi gün mü olsa ne dersin ?

Canım 36 saat denir ama o tam 36 saat olmayabilir
Mesela ben iğne yapmıştım 36 dan erken çatlamıştı
Bence garantiye almak lazım hazırda sperm iyidir

Canım 36 saat denir ama o tam 36 saat olmayabilir
Mesela ben iğne yapmıştım 36 dan erken çatlamıştı
Bence garantiye almak lazım hazırda sperm iyidir
Merhaba kızlar bana da bugün kalınlaşma olmuş erken oluşmuş hemen çatlatma vuralım dedi sizce ne yapmalıyım 36 saat sonra dedi rahim kalınlaşması iyi midir

Merhaba kızlar bana da bugün kalınlaşma olmuş erken oluşmuş hemen çatlatma vuralım dedi sizce ne yapmalıyım 36 saat sonra dedi rahim kalınlaşması iyi midir

Rahim anormal bir kalınlıkta olsa sana sorun oldugunu söylerdi
O kalınlaşma iyi birşey döllenmiş yumurtanın tutnabilmesi için kalınlaşıyor
36 saati bekleme derim ben ama sen bilirsin tabi

Kızlar bende 4 gün önce falan akıntı fazla idi ama şimdi hiç kalmadı. Dün iğneyi vurdum ağrı falan da geçti kasıklarımdaki. Sizde durumlar nasıl? Doktora gitmemiş olsam yumurtlama geçti diye düşünüp ilişkiyi keserdim ya

Kızlar kalbinize hang
Aynen öyle :) gözünaydın canımmm
canımmm inşallah denk gelir.. biliyosun her ay pik oluyor aynı şekilde takip ediyorum ama sonuç üzüntü..
dün 14 bugün 15. gün.. ilişki olsun sonra gün aşırı.. ya allah :)

Kızlar bende 4 gün önce falan akıntı fazla idi ama şimdi hiç kalmadı. Dün iğneyi vurdum ağrı falan da geçti kasıklarımdaki. Sizde durumlar nasıl? Doktora gitmemiş olsam yumurtlama geçti diye düşünüp ilişkiyi keserdim ya
canım bende nispeten kuru geçiriyorum bu ay.. ateşim düşük sanırım yumurtlama bitmedi dün pik olmuştu..

Rahim anormal bir kalınlıkta olsa sana sorun oldugunu söylerdi
O kalınlaşma iyi birşey döllenmiş yumurtanın tutnabilmesi için kalınlaşıyor
36 saati bekleme derim ben ama sen bilirsin tabi
İnşallah canım beklemedim sabah 9.50 de vurdurdum akşamına oldu bugunde36. Saati değerlendircem sorun olır mu dedim küçük polip oluşmuş klomenden sonra onu atarsın sorun olmaz korkma kalınlaşmada bişi demedi takip edilir dedi kötü bişi değil yani kalınlaşma dini

İnşallah canım beklemedim sabah 9.50 de vurdurdum akşamına oldu bugunde36. Saati değerlendircem sorun olır mu dedim küçük polip oluşmuş klomenden sonra onu atarsın sorun olmaz korkma kalınlaşmada bişi demedi takip edilir dedi kötü bişi değil yani kalınlaşma dini

Yok tatlım değil
Aşırı kalınlaşma kötü öyle olsa zaten seni uyarırdı dr
Bebişe tutunması için yardımcı oluyor şuan duvar :)

Kızlar kalbinize hang

canımmm inşallah denk gelir.. biliyosun her ay pik oluyor aynı şekilde takip ediyorum ama sonuç üzüntü..
dün 14 bugün 15. gün.. ilişki olsun sonra gün aşırı.. ya allah :)

Hadi hayırlısı :) bu defa bekletmesin bebiş anne babasını inşallah :)

Yok tatlım değil
Aşırı kalınlaşma kötü öyle olsa zaten seni uyarırdı dr
Bebişe tutunması için yardımcı oluyor şuan duvar :)
Ay inşallah ya takılacak bişi yok dedi aslında ama polip ve kalınlaşma korkuttu beni canım ya hemen takmaya başladı

Ay inşallah ya takılacak bişi yok dedi aslında ama polip ve kalınlaşma korkuttu beni canım ya hemen takmaya başladı

Canım merak etme bir sorun ya da tehdit olarak görse dr hemen müdahale eder ve seni uyarırdı
Hiç riske atmazdı
Bahsettiği kalınlaşma yerleşmeye uygun anlamında söylenmiştir merak etme

Canım merak etme bir sorun ya da tehdit olarak görse dr hemen müdahale eder ve seni uyarırdı
Hiç riske atmazdı
Bahsettiği kalınlaşma yerleşmeye uygun anlamında söylenmiştir merak etme
İnşallah hayırlısıyla bizlerinde olur inşallah dünden beri bel ağrısından ölüyorum kasıklarımdaki ağrı azaldı ama bide dünü değerlendirdim bende doktor 36 saat demişti ama yumurtam erken gelişmiş klomenle hemen çatlatalım dedi bende riske atmamak için değerlendirdim

İnşallah hayırlısıyla bizlerinde olur inşallah dünden beri bel ağrısından ölüyorum kasıklarımdaki ağrı azaldı ama bide dünü değerlendirdim bende doktor 36 saat demişti ama yumurtam erken gelişmiş klomenle hemen çatlatalım dedi bende riske atmamak için değerlendirdim

İyi yaptın canım :) hadi güzel haberlerin olsun

Back