Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanmaya yeni başlayan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
738AE47D-C9C1-4269-A48F-ACE4DD6FFA11.jpeg Kızlar bugün ovulasyon testi deneyim dedim ilk defa t bu kadar koyu çıktı. Sanırım ovitrelle etkisi

Eki Görüntüle 2188895 Kızlar bugün ovulasyon testi deneyim dedim ilk defa t bu kadar koyu çıktı. Sanırım ovitrelle etkisi
Benim de aynısı oldu canım ovülasyon testi yaptırdım adetimin 16.qünü bebim çizqiler daha koyuydu ama sonuç p.tesi test yaptım neqatifti önümüzdeki hafta tekrar kan testi yaptrcam.

evet cnm malesef sibir bozucu
Aynen öyle canım ama Allahtan ümit kesilmez yenqemdede var abimin eşi 7 yıl oldu ama 5 aylık hamile şimdi oda özqür atlıda tedavi olduaynı ilaçları kullandık tabi o benden önce başlamştı çok şükür hala olmayı nasip etti Allah inşallah annede alucam senin nekadar oldu evliliqin.

Aynen öyle canım ama Allahtan ümit kesilmez yenqemdede var abimin eşi 7 yıl oldu ama 5 aylık hamile şimdi oda özqür atlıda tedavi olduaynı ilaçları kullandık tabi o benden önce başlamştı çok şükür hala olmayı nasip etti Allah inşallah annede alucam senin nekadar oldu evliliqin.
kuzucum bende 2 yillik evliyim. 1 yildir ugrastik olmadi. tavmergene gidiodum ilk klomenden sonra asilama yapalim dedi. bende kabl etmedim.

kuzucum bende 2 yillik evliyim. 1 yildir ugrastik olmadi. tavmergene gidiodum ilk klomenden sonra asilama yapalim dedi. bende kabl etmedim.
Neden kabul etmedinki ben 6 aylık evliydim doktora qittim iyikide erken qeldin dedi yaşın qeçerse daha zor olur dedi ve 1senelik evliyim sana sylediqim bu doktorum once kilo ver dedi şeker hapı verdi qlifor düzenli kullanamadim qeçen at tekrar qittim önce tarlusal verdi söktürücü snra klomen ve inofolik şase verdi kullandım ama bu ay olmadı p.tesi test yaptım neqatif doktorum 1 hafta snra tekrar test yap dd olmazsa tekrar söktürücü kullan adetin 3.qünü qel dedi bakalım ne olcak şimdi ben olsam yapardım

Back