Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanmaya yeni başlayan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım 15.gün geç değil mi?
yani benim bildiğim adetin 5. günü sabah akşam 1 er tane kullanıp 9. gün dahil bitiyor ilaç.
sonra 2 gün sonra doktor kontrolüne gidiliyor.. bu da 11. güne denk gelıyor. yumurtlaraın durumuna göre iğne yada gerek kalmazsa doğala bırakıp ilişki öneriliyor.. 15.gün geç değil mi? adet periyodun nasıl ?

30 günde bir oluyorum.

Ya ben 7. Gün başladım, haftaya bugün gel demişti bana. Şimdi o da izinliymiş. Taa çarşambaya kaldı. Yumurtlama testi de yapıyorum onda da bişey yok. Biraz saçma oldu diyorum ya bu ay. Bakalım hayırlısı

30 günde bir oluyorum.

Ya ben 7. Gün başladım, haftaya bugün gel demişti bana. Şimdi o da izinliymiş. Taa çarşambaya kaldı. Yumurtlama testi de yapıyorum onda da bişey yok. Biraz saçma oldu diyorum ya bu ay. Bakalım hayırlısı
Bende şimdi ovulasyon testi yaptım. Dğn 11. Güne göre daha silik :( yumurtladım mı diyorum ama hiç sanmıyorum ateşimde düşük. Bugün 12. Gün. Pik olur diye ilişki erteledik bugün 3. Gün. Ay bilemedim yaaa.. bidaha klomen kullanmıcam ben.

yvz13 yvz13 canımmm sana bişi sorcam. Geçen ay ovulasyon kullanmadan ortalama hangi günler ilişki oldu? Ayyy benim nispeten koyu olan test bugün açık renk :KK14: 12. Günüm ama niye böyle oldu. 3 gündür de ilişkiyi erteledik diğer msjmda da yazmıştım. Ne halt yicem bilmiyorum şimdi:işsiz:piki mi bekliyeyim ilişki için ne dersin?:KK22::KK3:

Bende şimdi ovulasyon testi yaptım. Dğn 11. Güne göre daha silik :KK43: yumurtladım mı diyorum ama hiç sanmıyorum ateşimde düşük. Bugün 12. Gün. Pik olur diye ilişki erteledik bugün 3. Gün. Ay bilemedim yaaa.. bidaha klomen kullanmıcam ben.

Aynen bende de durum o. Dün biraz koyu idi. İlişki olmadı. Bugün de açılmış tamamen. Hayırlısı artık kafam daha çok karıştı

yvz13 yvz13 canımmm sana bişi sorcam. Geçen ay ovulasyon kullanmadan ortalama hangi günler ilişki oldu? Ayyy benim nispeten koyu olan test bugün açık renk :KK14: 12. Günüm ama niye böyle oldu. 3 gündür de ilişkiyi erteledik diğer msjmda da yazmıştım. Ne halt yicem bilmiyorum şimdi:işsiz:piki mi bekliyeyim ilişki için ne dersin?:KK22::KK3:

Canım ben ovulasyon yapmadım ama iki güne bir ilişki oldu
Sen pike takılma ilişkiyi aksatma canım
Son 3 gündür hep silikmi testlerin?

Canım ben ovulasyon yapmadım ama iki güne bir ilişki oldu
Sen pike takılma ilişkiyi aksatma canım
Son 3 gündür hep silikmi testlerin?
Aslında bu ay 11. Gün yapmaya başladım normalde 9. Gün başlardım. Dün 12. Gün 11 e göre silikti.. normalde öyle olmazdı ..

Valla bende anlamadım. 9. Gün ilişki olmuştu esasen erken ama belli olmaz ki ..

Normalde bugün ovulasyom tarihim. Geçen aylarda denemiştim ovulasyon testini tam o gün koyulaşmıştı birden. Bakalım bugün yapıcam inşallah. Ama o yumurtlama akıntısı vs hiç kalmadı. Acaba diyorum klomen erken mi ovuşasyona neden oldu? Doğru düzgün dr takibi de olmadığı için bende durumlar baya karıştı:işsiz:

Normalde bugün ovulasyom tarihim. Geçen aylarda denemiştim ovulasyon testini tam o gün koyulaşmıştı birden. Bakalım bugün yapıcam inşallah. Ama o yumurtlama akıntısı vs hiç kalmadı. Acaba diyorum klomen erken mi ovuşasyona neden oldu? Doğru düzgün dr takibi de olmadığı için bende durumlar baya karıştı:işsiz:
mümkün.. ilaç kullanımı sırası yada bitiminden 1-2 gün sonra ovulasyon oluşumu bekleniyor diye okumuştum.. ama yanıltıcı da olabilir.. eğer ilişki olduysa bir kereden bile gebe kalanlar oluyor.. bakalım takip edelim.. benim bugün 13. gün hafif ağrım var kasıkta.. sanki yarın pik olur gibi.. olmazsa da kendi bilir :KK31:sıkıldım düşüp kalkmaktan ruhen..yoruldum..

Kızlar bende bu ay klomene başladım. Yarın son inşallah çarşamba da kontrole gitcem.Aslında ilk kullanışım degil 4 ay kullanmıştm olmadı aşılama oldm yine olmadı rahim filmi çektirdim sag tüp tıkalı çıktı yinede şans war dedi doktorum bu ay yine klomenle başladık bakalım umarım olur.

Allah yardımcın olsun kuzum Allahım hepimizi güzel hblerle hayırlı sağlıklı evlatlarla sevindirsin inşallah

Yine silik yvz13 yvz13 bugün 13. Gün.. gecen ay 14. Gün pik olmuştu.. ve biraz daha koyuydu bi gün önce.. bilmiyorum kist mi oldu acaba yumurta çatlamayacak mı yoksa panikmiyim ? Of şiştim:rolleyes:

Eklentiler

• 6AF242B8-937F-407E-B0B6-0F0D167AFD1F.jpeg
    6AF242B8-937F-407E-B0B6-0F0D167AFD1F.jpeg
    53,5 KB · Görüntüleme: 34
kizlar bgn doktorum aradi. adetin ilk gunu persembe yumurta kontrolune gidicm. asilama yalabilirz dedi cok kararsizim

kizlar bgn doktorum aradi. adetin ilk gunu persembe yumurta kontrolune gidicm. asilama yalabilirz dedi cok kararsizim
klomeni kaç kez kullanmıştınız? 6 aya kadar kullanan var. İnşallah perşembe adet olmazsın gerek kalmaz.

Yine silik yvz13 yvz13 bugün 13. Gün.. gecen ay 14. Gün pik olmuştu.. ve biraz daha koyuydu bi gün önce.. bilmiyorum kist mi oldu acaba yumurta çatlamayacak mı yoksa panikmiyim ? Of şiştim:rolleyes:

Yarın pik olur o halde
Birden koyulaşıyor canım merak etme

Ben çok depresifim bu ara ağlayıp duruyorum devamlı , ilacın etkisi mi sizce?

Yoksa iyice psikolojim mi bozuldu:110:

Back