Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanmaya yeni başlayan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar..benimde 5 yaşında oğlum var 10 aydır 2. Bebek istiyoruz.bu ay klomene başlattı doktor adetin 5. Günü başladm günde 2 tane 5 gün içtim.yarın 12. Günüm kontrolüm var.bakalım yumurtalar ne durumda....Rabbim herkese çift çizgi görmeyi nasip etsin
Bende aynı durumdayım 5 yaşında oğlum var inş Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eder :dua:

Slm kızlar bende klomen +otriville odum cumartesi iğne oldum. İlk degil bu ilaçları kullanmam sonda degil gibi hissediyorum. 1yumurtam oluştu. Bi oglum var 6yasında.adet 7agustos. Rabbim bekleyen isteyen herkesin kucağını doldursun saglıklı hayırlı evlat versin insallah

Slm kızlar bende klomen +otriville odum cumartesi iğne oldum. İlk degil bu ilaçları kullanmam sonda degil gibi hissediyorum. 1yumurtam oluştu. Bi oglum var 6yasında.adet 7agustos. Rabbim bekleyen isteyen herkesin kucağını doldursun saglıklı hayırlı evlat versin insallah
Amin cnm ya. Herhangi bir sorun var mı normalde eşinde ya da sende?

kizlar ben klomen kullandim cuma bitti. bgn kontrole gittim solda 13 ve 15 cm yumrtalar olus.us. sag yumurtalikta pcos olusmus. carsamba tekrar kontrole gidicm . bu seekilde hamile kalan varmi
Cnm klomenden sonra mı pcos oluştu? Çok mantıklı gelmedi bana acaba ilaçtan önce vardi da doktor farketmedi mi

Yok deniyordu gecen sene. Ara verip Bu sene tekrar basladım tedaviye Dr degiştirdim. Bu drum pco olduğu ama ilerlemiş degilmiş. Esimdede Bi problem yok. Bu sene 3senemiz bebek beklemeye baslayalı

Bugün eşimin test sonuçları cıktı yıkıldık ikimiz de. Sayı 4 milyon hareketlilik sıfır cıktı. Direkt tüp bebek dediler:KK43:
Üzülmeyin dicem ama elde degil kardeşimin esindede aynı sey var hatta milyon bile degil binlerde. Kardeşimde pco var. Onlarda direk tüp bebeğe gectiler 2 basarısız deneme. Esi tekrar muayene oldu üroloğa varikosel cıktı simdi onun tedavisine uğrasıyorlar. en azından sorun bulunmuş su zamanda hersey in caresi var. Allahtan umut kesilmez. Ediniz üroloğa muayene oldumu olmadıysa gözuksun eğer varikosel varsa ameliyatla düzelebiliyor

Üzülmeyin dicem ama elde degil kardeşimin esindede aynı sey var hatta milyon bile degil binlerde. Kardeşimde pco var. Onlarda direk tüp bebeğe gectiler 2 basarısız deneme. Esi tekrar muayene oldu üroloğa varikosel cıktı simdi onun tedavisine uğrasıyorlar. en azından sorun bulunmuş su zamanda hersey in caresi var. Allahtan umut kesilmez. Ediniz üroloğa muayene oldumu olmadıysa gözuksun eğer varikosel varsa ameliyatla düzelebiliyor
Üroloji dr u cok ilgisizdi. Hiç muayne bile etmedi sadece test sonucuna göre yorum yaptı. Yarın başka bir doktordan randevu aldık bakalım

Bugün kontrolüm vardu 12.günüm.16 ve 19 mm 2tane yumurta oluşmuş.doktor çk güzel dedi.inş güzel sonuçlanır ☺

benimde 13.gunum 15milim olmus persembe tekrar cagirdi catlatma ignesi vurduracagim ins.

benimde 13.gunum 15milim olmus persembe tekrar cagirdi catlatma ignesi vurduracagim ins.
sizinde güzel sonuçlanır inşallah.burdan güzel haberlerimizi vermekte nasip olsun :KK66:Benm iğneye gerek görmedi gün aşırı ilişki önerdi.haftaya perşembe çağrdı çatlamışmı die bakcakmış.sizin ilk bebek mi

sizinde güzel sonuçlanır inşallah.burdan güzel haberlerimizi vermekte nasip olsun :KK66:Benm iğneye gerek görmedi gün aşırı ilişki önerdi.haftaya perşembe çağrdı çatlamışmı die bakcakmış.sizin ilk bebek mi
ins. guzel sonuclar elde ederiz yok 3. kismetse dr kontrolu olmadan yumurta saglanmiyor bende

kızlar kafamız karmakarışık daha pztsi verdiği spermiogram testi ve bugün verdiği sonuçlar arasında inanılmaz fark cıktı. ilk yaptirdigin da sayı 4 milyon hareketlilik sıfır çıkmıştı. bu kez sayı 90 milyon hareketlilik a+b 43 cıktı. inanılır gibi değil. biz şimdi hangisine inanıcaz

Bugün eşimin test sonuçları cıktı yıkıldık ikimiz de. Sayı 4 milyon hareketlilik sıfır cıktı. Direkt tüp bebek dediler:KK43:
Öyle hemen yıkılmayın. Eşiniz keçiboynuzu kürü denesin birde kabak çekirdeği. Düzenli olarak bi kaç ay deneyin. Fark edecektir. Birde eşinizin bu testi verdiği dönem çok önemli. Perhizi mutlaka tam 3 gün olmalı. 4. Gün test için gidilmeli. Dinlenmiş olmak alkolden sigaradan uzak olmak çok önemli. Birebir yakın dostumdan biliyorum herşey yoluna giriyor. Üzmeyin kendinizi. Sevgiler

:anne:Klomen kullanan arkadaşlarım ilaca başladığınız zaman doktorunuz ilişki için birşey dedi mi? Bi kaç yerde ilişki yasak diye okudum. Saçma geldi. Sonuçta bebek istiyoruz erken ovulasyon olabilir ya kaçarsa

:anne:Klomen kullanan arkadaşlarım ilaca başladığınız zaman doktorunuz ilişki için birşey dedi mi? Bi kaç yerde ilişki yasak diye okudum. Saçma geldi. Sonuçta bebek istiyoruz erken ovulasyon olabilir ya kaçarsa
Bana ilişki yasak filan demedi.sadece 12 14 16 18 günleri ilişki önerdi.12sinden önce 2 gün filan ilişkiye girmedk sperm kalitesi için 1 2 gün beklemek gerekiyo die.

merhaba arkadawlar. ben wimdi gordum postu. Azeriyim. konuwmam topallamaz ama yazida harflerde bi sıkıntı olursa gechiwdirin beni) ben klomen gechen ay kullanmaya bawladim 13-17temmuz arasi. 11 14 16 18 20 gunler iliwki onerdi doktor. gechen ayda chatlatma iynesi olmuwdum ama tutmamiwdi. klomeni kullandikdan hemen sonra digil, 1hafta sonra meme uchlarinda agrilarim oldu. sizdede oldu mu? ve wimdi bata daha 9gun var, ki bende bat her zaman 4 5gun daha da gecikir, bugun test yapdim iki chizgi chikti. merak ettim doktorumu aradim gechen aydan kalma chatlatma iynesinden ola bilirmi diye, yok mumkun digil dedi. klomen kullanip batdan chok chok erken chift chizgiyi goren oldu mu?

Back