1 oğlum var cnm doktor gebelik oluşmazsa adet olursun oluşursa da tutunmasına yardım eder diye verdiHiç çocuğunuz var mi acaba? Bir de klomen kullanıp aynı zmaanda adet söktürücü kullanmanızın sebebi ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 oğlum var cnm doktor gebelik oluşmazsa adet olursun oluşursa da tutunmasına yardım eder diye verdiHiç çocuğunuz var mi acaba? Bir de klomen kullanıp aynı zmaanda adet söktürücü kullanmanızın sebebi ne?
Bende aynı durumdayım 5 yaşında oğlum var inş Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı ederMerhaba arkadaşlar..benimde 5 yaşında oğlum var 10 aydır 2. Bebek istiyoruz.bu ay klomene başlattı doktor adetin 5. Günü başladm günde 2 tane 5 gün içtim.yarın 12. Günüm kontrolüm var.bakalım yumurtalar ne durumda....Rabbim herkese çift çizgi görmeyi nasip etsin
Amin cnm ya. Herhangi bir sorun var mı normalde eşinde ya da sende?Slm kızlar bende klomen +otriville odum cumartesi iğne oldum. İlk degil bu ilaçları kullanmam sonda degil gibi hissediyorum. 1yumurtam oluştu. Bi oglum var 6yasında.adet 7agustos. Rabbim bekleyen isteyen herkesin kucağını doldursun saglıklı hayırlı evlat versin insallah
Cnm klomenden sonra mı pcos oluştu? Çok mantıklı gelmedi bana acaba ilaçtan önce vardi da doktor farketmedi mikizlar ben klomen kullandim cuma bitti. bgn kontrole gittim solda 13 ve 15 cm yumrtalar olus.us. sag yumurtalikta pcos olusmus. carsamba tekrar kontrole gidicm . bu seekilde hamile kalan varmi
vardi pcos cnm.Cnm klomenden sonra mı pcos oluştu? Çok mantıklı gelmedi bana acaba ilaçtan önce vardi da doktor farketmedi mi
Amin inşallahBende aynı durumdayım 5 yaşında oğlum var inş Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eder![]()
Üzülmeyin dicem ama elde degil kardeşimin esindede aynı sey var hatta milyon bile degil binlerde. Kardeşimde pco var. Onlarda direk tüp bebeğe gectiler 2 basarısız deneme. Esi tekrar muayene oldu üroloğa varikosel cıktı simdi onun tedavisine uğrasıyorlar. en azından sorun bulunmuş su zamanda hersey in caresi var. Allahtan umut kesilmez. Ediniz üroloğa muayene oldumu olmadıysa gözuksun eğer varikosel varsa ameliyatla düzelebiliyorBugün eşimin test sonuçları cıktı yıkıldık ikimiz de. Sayı 4 milyon hareketlilik sıfır cıktı. Direkt tüp bebek dediler![]()
Üroloji dr u cok ilgisizdi. Hiç muayne bile etmedi sadece test sonucuna göre yorum yaptı. Yarın başka bir doktordan randevu aldık bakalımÜzülmeyin dicem ama elde degil kardeşimin esindede aynı sey var hatta milyon bile degil binlerde. Kardeşimde pco var. Onlarda direk tüp bebeğe gectiler 2 basarısız deneme. Esi tekrar muayene oldu üroloğa varikosel cıktı simdi onun tedavisine uğrasıyorlar. en azından sorun bulunmuş su zamanda hersey in caresi var. Allahtan umut kesilmez. Ediniz üroloğa muayene oldumu olmadıysa gözuksun eğer varikosel varsa ameliyatla düzelebiliyor
sizinde güzel sonuçlanır inşallah.burdan güzel haberlerimizi vermekte nasip olsunbenimde 13.gunum 15milim olmus persembe tekrar cagirdi catlatma ignesi vurduracagim ins.
ins. guzel sonuclar elde ederiz yok 3. kismetse dr kontrolu olmadan yumurta saglanmiyor bendesizinde güzel sonuçlanır inşallah.burdan güzel haberlerimizi vermekte nasip olsunBenm iğneye gerek görmedi gün aşırı ilişki önerdi.haftaya perşembe çağrdı çatlamışmı die bakcakmış.sizin ilk bebek mi
Öyle hemen yıkılmayın. Eşiniz keçiboynuzu kürü denesin birde kabak çekirdeği. Düzenli olarak bi kaç ay deneyin. Fark edecektir. Birde eşinizin bu testi verdiği dönem çok önemli. Perhizi mutlaka tam 3 gün olmalı. 4. Gün test için gidilmeli. Dinlenmiş olmak alkolden sigaradan uzak olmak çok önemli. Birebir yakın dostumdan biliyorum herşey yoluna giriyor. Üzmeyin kendinizi. SevgilerBugün eşimin test sonuçları cıktı yıkıldık ikimiz de. Sayı 4 milyon hareketlilik sıfır cıktı. Direkt tüp bebek dediler![]()
Bana ilişki yasak filan demedi.sadece 12 14 16 18 günleri ilişki önerdi.12sinden önce 2 gün filan ilişkiye girmedk sperm kalitesi için 1 2 gün beklemek gerekiyo die.Klomen kullanan arkadaşlarım ilaca başladığınız zaman doktorunuz ilişki için birşey dedi mi? Bi kaç yerde ilişki yasak diye okudum. Saçma geldi. Sonuçta bebek istiyoruz erken ovulasyon olabilir ya kaçarsa