• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KLOMEN KULLANIP YUMURTASI GEC BUYUYENLERDEN OLUMLU GERI DONUSLERI OLAN VAR MI ¿¿¿

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

AyseLalem

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2019
373
175
18
Merhaba arkadaslar klomende ikinci ayim gecen ayda kullandim hemen olacak sandim ve cok strese girdim gece bile uyuyamadim bu ay gunde 3 tane kullanmama ragmen sanki daha yavas buyuyor yumurta.. Bugun adetten 13. Gunum daha 11 ml gecen ay 18. Gunde catlatma ignesi oldum iki tane klomen kullaniyordum.. Bu sefer 3 tane ama yine yavas.. Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim..

Ben 15. Gun olmustum
Igneyi hamile kaldim. Arkdsmn buyumemis uzerine igne vermisler sanidim
Gonalf onla buyumus o ay kaldi oda

Masallah canim insallah be imde buyur ve hamile kalirim

Benim buyume sorunu yoktu aslinda sureci hizlandirmak icin gunde 1 adet kullandirdi doktorum ama o kadar cok arastirdim ki mesela bazilari diyor ki forumda klomen buyutmuyordu ama femara ile hemen buyudu. Yani bu ay buyumezse mutlaka birsahaki ay doktoruna soyle ilacini degistirsin😇

Merhaba arkadaslar klomende ikinci ayim gecen ayda kullandim hemen olacak sandim ve cok strese girdim gece bile uyuyamadim bu ay gunde 3 tane kullanmama ragmen sanki daha yavas buyuyor yumurta.. Bugun adetten 13. Gunum daha 11 ml gecen ay 18. Gunde catlatma ignesi oldum iki tane klomen kullaniyordum.. Bu sefer 3 tane ama yine yavas.. Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim..
Canım bazılarının geç büyüyor ya da büyümüyor. Ben de ilk ay klomen kullandım 10 ml'de kaldı, diğer ay femara kullandım yine aynı şekilde büyümediler yani çok geç büyüdüler, bu ay da gonalf iğne kullanıyorum, iğne illa ki büyütüyormuş diyorlar bakıp göreceğiz

Canım bazılarının geç büyüyor ya da büyümüyor. Ben de ilk ay klomen kullandım 10 ml'de kaldı, diğer ay femara kullandım yine aynı şekilde büyümediler yani çok geç büyüdüler, bu ay da gonalf iğne kullanıyorum, iğne illa ki büyütüyormuş diyorlar bakıp göreceğiz

Ya bu buyumeme olayi neden oluyorki polikistikmi engelliyor bizi

Ya bu buyumeme olayi neden oluyorki polikistikmi engelliyor bizi

Bende pko var o engelliyordur diye düşünüyorum normalde ama ilaç kullanırken zorluyordur🙃ben ilaç kullandım 10.günümde 11mm idi şimdi büyüdü mü kaldı mı bilmiyorum 1 gun kaldı büyümüşse iğne olacak:KK28:

Bende pko var o engelliyordur diye düşünüyorum normalde ama ilaç kullanırken zorluyordur🙃ben ilaç kullandım 10.günümde 11mm idi şimdi büyüdü mü kaldı mı bilmiyorum 1 gun kaldı büyümüşse iğne olacak:KK28:

Benim de persembe kontrolum var bakalim insaallah buyumustur

Bende de pko var dün 13. Gün 13mm geldi. Doktor geç büyüyor dedi. Cuma tekrar kontrole gideceğim. Ben Letu diye ilaç kullandım. Doktor bu ay olmazsa öbür aya iğneye başlarız dedi Bende merak ediyorum büyür mü acaba diyeçoğu yerde okudum çoğu kişinin gayet büyüyor🧐 Rabbim bizlere nasip etsin anne olmayı 😇🙏🌸

Bende de pko var dün 13. Gün 13mm geldi. Doktor geç büyüyor dedi. Cuma tekrar kontrole gideceğim. Ben Letu diye ilaç kullandım. Doktor bu ay olmazsa öbür aya iğneye başlarız dedi Bende merak ediyorum büyür mü acaba diyeçoğu yerde okudum çoğu kişinin gayet büyüyor🧐 Rabbim bizlere nasip etsin anne olmayı 😇🙏🌸
Benim iğnede 4. günüm bugün ve ağrı sızı bir şey hissetmiyorum, sanırım büyümüyor anlamadım :)

Benimde gec buyuyor dedi yarin kontrolum varya ama bugun akintim geldi uzayan akinti bu yumurtlayinca mi oluyor

Back