• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullanıp sonuç alamayan

hayathulya

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
2
0
16
Samsun
SLM arkadaşlar 29 yaşındayım
1yıl 3 ay oldu evlenelı bekarken atet duzensızlıklerım oluyordu
dr.gıttıgımde benım doguştan çift uterusumun oldugunu söyledıler sonrası bır profersorle takıbe başladım bekarlıgım boyunca tedavı altındaydım suanda oldugu gibi.doktorum bekarlıgımda takıbımı yapan kışi .evlendıkten sorra doktoruma gittim bebek için 1 yıl evlılıgımın gecmesını normal yoldan hamılede kalabılırsin demıstı bekledım bebek olmadı.1 yıl sonrası dr.ye tekrar basvurdum rahim filmi çekinmemi soyledi çektirdim tuplerımde tıkanıklık falan olmadıgını gayet normal oldugunu söyledi.sonra bana klomen başladı yumurta catlaması ıcın 1 ay içinde gunde 2 doz kullandım olmadı.bukez dozunu 3e çıkarttı yine çatlamadı.Rahim olcülerimbır bayanda olan sıtandartlarda.Baya bir yıprandım benim fazla zaman kaybetmemem için beni tanıdıgı bir arkadaşına yönlendirdi.buay
gidecegim bana anladıgım kadarıyla 1 ay boyunca koldan igne yöntemiyle yumurta çatlaması için igne yapılcakmıs bu konuda bılgısı olan varmı yada benım durumumda olanınız varmı yardımcı olursanız ço sevınırım...

Son düzenleme:
SLM arkadaşlar 29 yaşındayım
1yıl 3 ay oldu evlenelı bekarken atet duzensızlıklerım oluyordu
dr.gıttıgımde benım doguştan çift uterusumun oldugunu söyledıler sonrası bır profersorle takıbe başladım bekarlıgım boyunca tedavı altındaydım suanda oldugu gibi.doktorum bekarlıgımda takıbımı yapan kışi .evlendıkten sorra doktoruma gittim bebek için 1 yıl evlılıgımın gecmesını normal yoldan hamılede kalabılırsin demıstı bekledım bebek olmadı.1 yıl sonrası dr.ye tekrar basvurdum rahim filmi çekinmemi soyledi çektirdim tuplerımde tıkanıklık falan olmadıgını gayet normal oldugunu söyledi.sonra bana klomen başladı yumurta catlaması ıcın 1 ay içinde gunde 2 doz kullandım olmadı.bukez dozunu 3e çıkarttı yine çatlamadı.Rahim olcülerimbır bayanda olan sıtandartlarda.Baya bir yıprandım benim fazla zaman kaybetmemem için beni tanıdıgı bir arkadaşına yönlendirdi.buay
gidecegim bana anladıgım kadarıyla 1 ay boyunca koldan igne yöntemiyle yumurta çatlaması için igne yapılcakmıs bu konuda bılgısı olan varmı yada benım durumumda olanınız varmı yardımcı olursanız ço sevınırım...

as canım dilerim rabbim en kısa zamanda sana bana ve isteyen herkese nasip eder bende 4 klomen 4 ovitrelle ğne kullandım bu arada canım yumurta çatlaması için değil yumurta sayın fazlalalaşsın büyüsün diue klomn veriliyo daha sonrada çatlaması için iğne verilr sonrada dr.ilişki günleri verir yani canım bu ayda gitsen klomen verir syumurtan istenildiği boyuta gelirse çatlatma iğnesi yapılır bu arada bir tanede aşılama yaptım oda tutmadı stres yapma kendine üstünde dur tedavini aksatma

Mrb B'nde klomen kullandım ve yanında folik asit .yumurta kontrollerine gttm ve klomene çok guZel cevap verdi yumurtaların gZl gelişti dedi doktorum iğneye gerek yok dedi ve o ay bebek olmadı . Blki verseydi olacaktı. Rahim filmi istedi ama korkuyorum gidemedim daha. Hyrlisi BKM ins

Mrb B'nde klomen kullandım ve yanında folik asit .yumurta kontrollerine gttm ve klomene çok guZel cevap verdi yumurtaların gZl gelişti dedi doktorum iğneye gerek yok dedi ve o ay bebek olmadı . Blki verseydi olacaktı. Rahim filmi istedi ama korkuyorum gidemedim daha. Hyrlisi BKM ins

bende klomene bugün başladım bilemiyrm sonuç alırmıım bende ayrıca çikolata kisti var artık Allaha dua etmekten başka şansımız yok bekleyip göreceğiz umarım herkes bir an evvel hamilelik yaşar :) HSG bende çektirdim geçen ay bende burdan okuduklarımla çok korkarark gittim keşke okumadan gitseymişim dedim inan kasmassan çok ta ağrılı değil zaten toplamda 1-2 dk sürüyo hiç korkma sakin olarak git bir an evvel çünkü bu çok önemli ihmal etme.

bana da bir kaç ay önce yumurtalarımın büyümesi için klomen yazmıştı doktor ama çatlama iğnesi olmamıştım.
o ay doktor olacağını sanmıyorum demişti ama sen devam et demişti ve o ay biyokimyasal gebelik yaşamıştım.
sonradan da sağ yumurtada çok ufak bir kist oluşmuştu ama ilaç ile bastırdık.

bugün çatlatma iğnesi ovitrelle ve çarşamba sabah aşılama olcak bakalım hayırlısı...

Allah isteyen hepimize ama hepimize bebiş nasip etsin inş. :16:

Merhaba kızlar;
Canım öncelikle geçmiş olsun benim tedavimde başka ama klomen kullandım bu ay günde 2 tane ve iğne vuruldum sonuç 41 gündür adet olamadım 5 cm kist oluştu ...veee sonuç hüsrannn beklemedeyim . BANA KALIRSA KLOMEN Bİ İŞE YARAMIYO EN AZINDAN BENİM AÇIMDAN ÖLE OLDU ...BİDE KİSTLE UĞRAŞ DUR.. EĞER YUMURTLAMA PROBLEMİN YOKSA VE YUMURTA REZERVİN İİSE DOKTOR EŞLİĞİNDE SADECE İĞNE VURUL DERİM ...

Back