İğne çok zor buluna bi iğne nasıl buldunuzYaa sevindim güzel bir tesadüf olmuşsizin kaçıncı gününüz iğneden sonra ben bugün ovitrelle oldum
Doktorumu çok seviyorum o kadar özel hastaneye gittim hiç biri böyle değildi 6 aydır Cemal Bey’e gidiyorumYaa sevindim güzel bir tesadüf olmuşsizin kaçıncı gününüz iğneden sonra ben bugün ovitrelle oldum
Biz de öyle mahalle arası bir yerde bulduk en sonİğne çok zor buluna bi iğne nasıl buldunuzGebze’de 30 tane eczane gezdik yok. Kadıköy’den buldum 6.günüm
Gerçekten ben de öyle özel sigorta yaptırdık hatta ama sigortamı kullanmıyorum Cemal beyi bulduğumdan beriDoktorumu çok seviyorum o kadar özel hastaneye gittim hiç biri böyle değildi 6 aydır Cemal Bey’e gidiyorum
Ben de aynı özel sigorta yaptırdım benim de boşa gittiGerçekten ben de öyle özel sigorta yaptırdık hatta ama sigortamı kullanmıyorum Cemal beyi bulduğumdan beritanışalım bir gün inşallahh
Vallla çok şanslısın hangi eczanede buldun adı neBiz de öyle mahalle arası bir yerde bulduk en son
Normal eczanesi Gebze dee birdaha gerek olursa oraya sorarsın ama bence şimdiden almak gerek ben de bulursam yedekli almayı düşünüyorum bu aydan çok umudum yokVallla çok şanslısın hangi eczanede buldun adı neeğer bu iğnem olmazsa birdaha verebilir
2 gün çok ağrın olur bende öyle olmuştu sonra geçti. Ne kadar para verdiniz iğneyeNormal eczanesi Gebze dee birdaha gerek olursa oraya sorarsın ama bence şimdiden almak gerek ben de bulursam yedekli almayı düşünüyorum bu aydan çok umudum yok
1100 canım sen ne kadar verdin2 gün çok ağrın olur bende öyle olmuştu sonra geçti. Ne kadar para verdiniz iğneye
Aynen bence o fiyatlar aldım 1250 falan olması lazım ama çok aradım1100 canım sen ne kadar verdin
Valla inşallah aradığımıza değer sizden iyi haberler bekliyorumAynen bence o fiyatlar aldım 1250 falan olması lazım ama çok aradım
Amin inşallah bende sizden bekliyorumValla inşallah aradığımıza değer sizden iyi haberler bekliyorum