• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KLOMEN KULLANIP HAMILE KALANLAR

dnzdnz25

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
390
204
18
kizlar ben bu ay klomen kullandim doktora gittim kontrole 18 mm dedi 2 gun sonra ovulasyon testinde gordum yumurtlamyi ertesi gunde silindi catlama oldu 3 gun degerlendirdik . bugun ustunden 5 gun gecti adete 13 gun var . ama yumurtladiktan sonra kasik agrilarm bitmedi bugunde beyaz akintim geldi gaz sancim var kabizlik var agiz kurulugu ve yorgunta var acaba hamile olsam bu kadar erken belirti verrmi cok agrio klomen kullanip hamile kalan varmi hemen

kizlar ben bu ay klomen kullandim doktora gittim kontrole 18 mm dedi 2 gun sonra ovulasyon testinde gordum yumurtlamyi ertesi gunde silindi catlama oldu 3 gun degerlendirdik . bugun ustunden 5 gun gecti adete 13 gun var . ama yumurtladiktan sonra kasik agrilarm bitmedi bugunde beyaz akintim geldi gaz sancim var kabizlik var agiz kurulugu ve yorgunta var acaba hamile olsam bu kadar erken belirti verrmi cok agrio klomen kullanip hamile kalan varmi hemen
Canım öncelikle umuyorum hamilesindir . Fakat bu belirtiler iğnenin etkisinden kaynaklanıyor ortalama 10 ila 12 gün arasında geçiyorlar . Eğer hamileysen şuan anlaman imkansız . 14. Gün test ile anlayabilirsin . Belirtilerin ilactan

Ben 3 ay klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum 3 tane yumurtam vardı ve hepsi çok güzel gelişmişti büyük ihtimal hamile kalırsın demişti doktor ama günümde regl oldum çatlatma iğnesi olduysan onda hamilelik hormonu var belki onun etkileridir zannetmiyorum bu kadar erken belirti göstereceğini

Canım öncelikle umuyorum hamilesindir . Fakat bu belirtiler iğnenin etkisinden kaynaklanıyor ortalama 10 ila 12 gün arasında geçiyorlar . Eğer hamileysen şuan anlaman imkansız . 14. Gün test ile anlayabilirsin . Belirtilerin ilactan
igne kullanmadimki cnm klomen kullndm sadece

yokmu baska klomen kullanannnn
Bende iki ay klomen kullandim ikinci ayinda hamile kaldim catlama ignesi kullanmadim ama ondan sonra kurtaj oldum bebegimin kalbini duymadim kurtajdan sonra iki defa adet oldum bu ayda klomen kullandim adetime 12 gun var bakalim hayirlisi

Ama kurtaj olmam klomen yuzunden degildi doktor dedi sadece yumurtayi buyutuyo diye

Bende iki ay klomen kullandim ikinci ayinda hamile kaldim catlama ignesi kullanmadim ama ondan sonra kurtaj oldum bebegimin kalbini duymadim kurtajdan sonra iki defa adet oldum bu ayda klomen kullandim adetime 12 gun var bakalim hayirlisi
ay cok uzuldum cnm ins bu ay vardir 🙏🙏🙏
bnm ilk denemem 6 gun var bkalm belirtiler tukendi hic yok

ay cok uzuldum cnm ins bu ay vardir 🙏🙏🙏
bnm ilk denemem 6 gun var bkalm belirtiler tukendi hic yok
Saol canm allah kimseye yasatmasin Daha var canim belirti arama adetten sonra zaten yeni belirti vallan oluyo en iyi takma canim

Merhabalar brn de 2.5 yildir evliyim ekimde istedik basladik cocuk yapmaya iki ay ust uste ara kanamalarim oldu cevremdeki insanlarin laflari benim o donemde bebek istemem stresene neden oldu hic bir sorunum yokken bebegim olmuyordu esimden sperm testi istedi doktor oda temiz cikti cok şükür ocak ayinda klomen kullandim ardindam catlatma ignesi adetim 4 gun gecikti sonra siddetli bir agriyla adet oldum bir ay dinlen dedi doktor bu ay yine gittim klomen verdi gunde iki kere ictim 5 gun boyunca catlatma ignesi veremeyecegini soyledi rapor gerekiyomus bu cuma gidecegim doktora yumurtalarima bakacak bakalim ne olacak agrim yok doktor agrin olabilir dedi yumurtalar catlar agri yapar dedi ama suan oylr biesey yok bekleyrlim Allah ne eylerse guzel eylermis sonucu sizinle paylasirim simdilik hoscakalin

Klomen kullanmıştım 2 defa Dün yumurtlama dönemimde gün boyunca aşırı derece kasık ağrım oldu ama bugün iyiyim Yarın doktora gideceğim kasık ağrım yumurtanın çatladığını mı gösteriyor artık kadar kısa sürmesi normal mi

Klomen kullanmıştım 2 defa Dün yumurtlama dönemimde gün boyunca aşırı derece kasık ağrım oldu ama bugün iyiyim Yarın doktora gideceğim kasık ağrım yumurtanın çatladığını mı gösteriyor artık kadar kısa sürmesi normal mi
cok surmez ztn yumurtlma catlama 24 saat bazen 48

Bugün doktora gittim kasık ağrılarının ve ilişki sırasında ağrılarımın olduğunu söyledim Klomen ilacı fazlasıyla işe yaramış dedi yumurtaların çatlamış ve vücuduna yayılmış dedi onun ağrısı çok normal dedi ki 3 gün daha sürer ilişki sırasındaki ağrılarınız 15 gün sonra gelin dedi hamilelik testi yapalım Büyük ihtimal hamile kalırsınız dedi bir 15 gün bekleyeceğiz bakalım Allah neylerse güzel eyler gelişmelerden haber ederim Sizler hepiniz her şey gönlünüzce olsun🤗

Back