Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanıp hamile kalan varmı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iğne mi hala peki

Kızlar bende ilk kez çatlatma iğnesi yaptırdım dün hiç sorun yok eşimde de Bende ama gebelik elde edemedik 1.5 yıldır sağ tarafta 1 yumurtalık gelişmiş sadece benim mm söylemedi ama yeterli 1 tane de dedi pek bilgim yok bu konuda şansım az mı acaba

Merhabalar kizlar ben geçen ay klomen kullandım yumurtam olusstu doktora gittim.iki günde bir ilişki demişti bu ayda kasımın 10 da adet gunumdu ama olmadım test yaptım tek çizgi çıktı erken mi gebelik testi için yoksa hamile degilmiyim bugünde pembe leke oldu

Merhabalar kizlar ben geçen ay klomen kullandım yumurtam olusstu doktora gittim.iki günde bir ilişki demişti bu ayda kasımın 10 da adet gunumdu ama olmadım test yaptım tek çizgi çıktı erken mi gebelik testi için yoksa hamile degilmiyim bugünde pembe leke oldu

Merhaba kızlar. Bu ay reglim 5. günü klomen kullandım . 6 yumurtam oluşmuştu. 4 u 18 mm ustu. Dr çatlatma iğnesi ne gerek duymadı. Sorum şu. Normalde ayın 11 inde yumurtam catlamaliydi. Ama dünden beri şiddetli sol kasık ağrısı çekiyorum. Tahminen yumurtlamadir. Ama bugün farklı bir ağrı var. İki kasigimin orta kısmı yani göbek deliğinin hemen altında inanılmaz bir ağrı var. Sanki gaz var da sıkışmış gibi. Bu tarz bir sorun yaşayan oldu mu

Merhaba bende kendi adıma konu takibi , araştırması içersindeydim denk geldim yorumunuza ve çok mutlu oldum umut oldunuz ! Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bizlere de nasip etsin inşallah.

Malesef olmuyor. Her karşılaştığım kişi soruyor. Niye olmadı bir yılı geçti, bir problem mi var. Yoksa olmuyor mu. İster istemez stres yapiyoruz
rabbimin imtihanı canım. insanlar hep söylüyor hele ki en yakınlarından duyunca insan üzülüyor. Takma kafana Rabbim büyüktür bizim de kucağımızı boş bırakmaz inşallah

Moralim çok bozuk. Bugün muayene oldum solda 23 mm büyümüş ama çatlamamış. Bir de 10 mm yumurta vardı.
Sağ da üç adet var biri 17 biri 19 biri 18 mm salı tekrar çağırdı. Çatlatma iğnesi vermedi. Gün aşırı ilişki dedi. Senin her şeyin çok iyi ama yumurtan çatlamıyor dedi. Büyümesi gelişmesi sorunsuz bir şekilde. Aff Allah'ım. Tedaviyi bırakmayı düşünüyorum. Bu ayda da olmazsa nasıl bir yöntem uygulayabilir ki. İçinizde bu evreden geçmiş biri varsa beni teselli edebilse ve bilgi verse çok iyi olur. Çok aşırı üzgünüm şuan.

Dün ovulasyon testimde t çizgisi resmen yoktu bugün yaptım çift çizgi bariz.bu nasıl oluyor klomen kullandım 5 gün önce doktorum iki tane 20 mm yumurtan var daha çatlamamış bu bir hafta her gün birliktelik olsun yumurtayı kaçırmayalım dedi. Ama o günden beri hiç bi kasık ağrım falan olmadı bu pik oluyor mu çatlayacak mı anlayamadım lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• AEDA6C8D-4A1C-4CED-885D-1F33397CB3DD.jpeg
    56 KB · Görüntüleme: 150
Pco hastası iseniz zaten bu testler hep yanıltıyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…