- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Canım heyecanını çok iyi anlıyorum ama buradan bu testlere bakarak kimse sana kesin bir şey söyleyemez. Oldu ki ters bir durumla karşılaştın üzüntün daha büyük olur. Aynı süreçten geçiyoruz. Ben de kese oluşmasına rağmen şu anda içi boş mu dolu mu bilemiyoruz mesela. Yani en mantıklı sonuca doktor kontrolünde ulaşırsın.
Merhaba bende kendi adıma konu takibi , araştırması içersindeydim denk geldim yorumunuza ve çok mutlu oldum umut oldunuz ! Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bizlere de nasip etsin inşallah.Merhaba canim
26 sat tarihimdi klomen kullandim günde 2 kez 5 gün sonra 1 ekim 4 ekim 7 ekim 9 ekim 13 ekim degerlendirdim bu süreçte 3 kez yumurtlama ağrısı cektim ve hepsinde sümüksü akintiyi gördüm ve degerlendirdim.
Sonuç hamileyim ve sağlıklı ikiz gebeligim varilk aydan hamile kaldim. Belki sen 2. Yada 3.cudr kalacaksin o yüzden herkeste ilkte olcak diye birsey yok takibini iyi yap yumurtlamanin
MasaaAllah Allahüme BarikBen bat gunu öğrendim erken gebelikteikiz bekliyorum suan adetin geciksin 3 gun sonra yeniden yap.
Evet muhakkak hcg var. Catlama ignesinden gelebilir veya Hamilesiniz cnkü 2. cizgi pembeCanım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki
ikinci resim yeni yaptım az önce
Canım bilmiyorum ancak kan ile belli olur inşalalhEvet muhakkak hcg var. Catlama ignesinden gelebilir veya Hamilesiniz cnkü 2. cizgi pembe
Test yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil amaCanım bilmiyorum ancak kan ile belli olur inşalalh
Test yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil amaEvet muhakkak hcg var. Catlama ignesinden gelebilir veya Hamilesiniz cnkü 2. cizgi pembe
Test yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil ama
Belki akşam yaptığım için silik çıktı
Umarım ya yarın kan vereceğimama o silik cizgi Pembe, pembe olmasaydi ve yinede cizgi olsaydi negativ olurdu ama Sizinki 99% positiv.
rabbimin imtihanı canım. insanlar hep söylüyor hele ki en yakınlarından duyunca insan üzülüyor. Takma kafana Rabbim büyüktür bizim de kucağımızı boş bırakmaz inşallahMalesef olmuyor. Her karşılaştığım kişi soruyor. Niye olmadı bir yılı geçti, bir problem mi var. Yoksa olmuyor mu. İster istemez stres yapiyoruz
Hayir kullanmadim adetin 3.gunu basladim ben 5.gun surmuyo benim.MasaaAllah Allahüme BarikAllah saglikli kucaniza Versin Amin.
Siz catlama ignesi kullandinizmi? Ve kancinci günde basladiniz Klomeni ?
N3 demekMerhaba bende kendi adıma konu takibi , araştırması içersindeydim denk geldim yorumunuza ve çok mutlu oldum umut oldunuz ! Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bizlere de nasip etsin inşallah.
Pco hastası iseniz zaten bu testler hep yanıltıyor maalesefDün ovulasyon testimde t çizgisi resmen yoktu bugün yaptım çift çizgi bariz.bu nasıl oluyor klomen kullandım 5 gün önce doktorum iki tane 20 mm yumurtan var daha çatlamamış bu bir hafta her gün birliktelik olsun yumurtayı kaçırmayalım dedi. Ama o günden beri hiç bi kasık ağrım falan olmadı bu pik oluyor mu çatlayacak mı anlayamadım lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?