Merhaba ben geçen ay klomen kullandım ama iğne vermedi tek ilaç yumurta oluşması için bu ayda adetim gecikti normalde gecikmedi hamile olabilirimiyimBendede pco var yumurtalarım gelişmiyor yumurtlama olmuyodu bu ay klomenle 2 yumurtam oluştu
Yumurtlama gününden 14 gün geçdimi canm Bi test yap bence geçikdiyseMerhaba ben geçen ay klomen kullandım ama iğne vermedi tek ilaç yumurta oluşması için bu ayda adetim gecikti normalde gecikmedi hamile olabilirimiyim
Ben bat gunu öğrendim erken gebelikteYaptım negatif çıktı kasımın 10 adet olcaktim normalde ilkez gecikiyo bide Kasım'da arada batma oluyo
Bat ne oluyo acaba şuan adet gecikmesinin üçüncü gunu Klomen kullandım ama iğneye gerek durmadı herkezde iğne olmak zorunda değil sanirimBen bat gunu öğrendim erken gebelikteikiz bekliyorum suan adetin geciksin 3 gun sonra yeniden yap.
Beklenen ad4t gunu demek. Kan vermeyi dene bazi testlerde cikmaz belki cok geç hamile kaldin burda adet gecikip 8.gun cikan varBat ne oluyo acaba şuan adet gecikmesinin üçüncü gunu Klomen kullandım ama iğneye gerek durmadı herkezde iğne olmak zorunda değil sanirim
Allah sahlikla kucağına almayı nasip etsin canım klomen kullandın mi sende iğne vurdularmi sanaBat ne oluyo acaba şuan adet gecikmesinin üçüncü gunu Klomen kullandım ama iğneye gerek durmadı herkezde iğne olmak zorunda değil sanirim
Benim sorunum yoktu gebelik hizli olussun die kullandım ilk ay hamile kaldim. Adet gununden onc3 testlerde cikmadi hep negatidti adet günü erken gebelikte ogrenip kan verdim suan 7.haftadayım ikizlerkm var cift yumurta igne vurulmadim. Yarin kontrol var ucuzmu degilmi diye şüphede kaldi doktorum hatta.Allah sahlikla kucağına almayı nasip etsin canım klomen kullandın mi sende iğne vurdularmi sana
Olabiliyor tabi yumurtlaar catlamazsa bu sorun görülebiliyor. Kendi kendine catlamis ise kist olusmaz merak etme kasiklarinda agri hissettin mi yumurtlarken? Ara ara batmalarin varmi?Maşallah bu ilacda ikiz çok goruluyomus galiba benim yumurta olusmamisdi ondan verdi sonra kontrole gittim oluşmuş artık gerek yok gelmeye dedi ama başka bı arkadaşa kist olabilir ondan gecike bilir diyin e korktum biraz geçen ay kullandım ve iki günde bir ilişki oldu
Test yaptım yine silik çıktı 13.günümEvet olabilir
Test yaptım yine silik çıktı 13.günüm
Vereceğim canım yarın amaBence kan ver kafanda bir soru işareti kalmasın derim
Anladım canım güzel haberler alırsın inşallahVereceğim canım yarın ama
Bu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğneninAnladım canım güzel haberler alırsın inşallah
Yine silik bir çizgi var gibi ama en doğru sonuç için pazartesi falan kan ver canım çünkü böyle pek anlaşılmıyor.Bu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğnenin
Aynen canım yarın tekrar test yapayım çıkarsa kan vereceğimYine silik bir çizgi var gibi ama en doğru sonuç için pazartesi falan kan ver canım çünkü böyle pek anlaşılmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?